Vásárlási segédlet

Olvasd el figyelmesen és kövesd lépésről lépésre a következő pontokat, hogy zökkenőmentesen megrendelhesd és megkaphasd a termékeket és szolgáltatásokat:

 1. Ha nem találsz választ a kérdéseidre, hívd fel az ügyfélszolgálatunkat. Elég ha megcsörgeted a telefonszámunkat, mi az után hamarosan visszahívunk, még külföldön is, hogy még hívás díját se kelljen fizetned!
 2. Nézd át a termékről szóló tájékoztató oldalt, sok hasznos információt tartalmaz!
 3. Használd ki a jelenlegi kedvezményeket, a pénzvisszafizetési garanciát (ezzel nem vállalsz semmilyen kockázatot) és döntsd el, hogy mennyi terméket szeretnél megkapni.
 4. Válassz fizetési módot. (Utánvétel, Biztonságos bankkártyás fizetés, stb.)
 5. Töltsd ki a Szállítási címet és ha szükséges a Számlázási címet.
 6. Kattints a "Kérem..." vagy a "Megrendelem..." gombra.
 7. Olvasd el a sikeres megrendelésről és a lehetséges további termékek rendeléséről szóló ismertetőt.
 8. Ha a biztonságos bankkártyás fizetési módot választottad, akkor kattints a "Tovább a bankkártyás fizetéshez" gombra. (Ekkor a honlap továbblép a CIB Bank biztosnságos fizetési oldalára.)
 9. Töltsd ki a bankkártya adatokat! Kérjük, figyelj arra, hogy minden adatot pontosan adj meg!
 10. Kattints a "Tovább" gombra.
 11. Ellenőrizd le, hogy a megadott adatok helyesek-e és kattints a "Fizetés" gombra! FIGYELEM! A FIZETÉS 20-30 MÁSODPERCIG IS ELTARTHAT! Várj türelemmel, ne kattints semmilyen gombra. A fizetés befejeztével automatikusan újra megjelenik a honlapunk, ahol tájékoztatunk a fizetés eredményéről.
 12. Sikerült a megredelésed és a kártyás fizetésed. Ha esetleg mégsem ment volna a kártyás fizetés, akkor sincs baj, ekkor kövesd a honlapon megjelent tanácsokat a fizetés újrakezdéséhez.
 13. Ha bármilyen kérdésed, észrevételed lenne, hívj minket az ügyfélszolgálati számunkon vagy írj nekünk az ugyfelszolgalat (kukac) vilagnyelv.hu címre. Mindent megoldunk.