Tanulói tapasztalatok

Jó pár évvel ezelőtt megvettem az Ön nyelvkönyvét. Idén januárjában az ötödik éve Londonban élő fiam kezébe került és ő kérte, hogy adjam neki. Azt mondja, hogy nagy hasznára válik, mert jól áttekinthető, stb. Azóta ismét megvettem magamnak is (plusz a szótárat).

B. Zsóka - Budapest - ...zsi2@gmail.com

Időközben egy ismerősömtől megkaptam a könyvet. Ehhez hasonló, jól összeszedett angol anyaggal még nem találkoztam. Kezdők számára is kíváló! Az e-mailban kapott, hogy ejtjük anyag is nagyon jó, nem is beszélve a legvégén az egyben küldött anyagról.

D. Lászlóné - ...lone@citromail.hu

Nagyon szépen köszönöm ezt a nyelvtanulási formát, anyagot! Számomra kitűnő, mert évek óta küzdök az angol nyelvvel és kevés sikerrel, most pedig két hét alatt az önök módszerével már normális mondatokat tudok formálni és tudok beszélni! Nagyon ajánlanám mindenkinek, akit érdekel az angol nyelvtanulás!

Zs. Berta - Monorierdő - ...2003@gmail.com

Középfokon tudom az angol nyelvtant, értem a szövegeket, alapfokon az élőbeszédet - de mindezzel együtt is csodálatosnak tartom a kiadványait. Bármilyen szinten tartó ember számára kiválóan használható, rendszerezett, érthető. Köszönöm a munkáját, és további szép sikereket kívánok Önnek!

B. Gy. Éva

Az ön által készített tananyag nagyon hatásos és sokban különbözik a többi nyelvtanfolyami cégek anyagától ami az egyszerűséget és tömören a lényeget jelenti. Én levelezéshez használom a tanultakat, és közölték velem hogy az utolsó időben írt levelek jobban tükrözik a nyelvtanulással szerzett tudást. Eddig szöveg fordítóval írtam a leveleimet, de most már csak kiegészítésként használom.

F. István - ...ari1@windowslive.com

Régóta bajlódom a nyelvtanulással, nem tudok egyről a kettőre jutni. Ebben sokat segített ez a 20 ingyenes lecke, mert magamévá téve elegendő muníciót és önbizalmat adott a megszólaláshoz. Onnan pedig már rakéta sebességgel haladhatok előre tovább. Megvásároltam a könyvet és a szótárat is, tetszik. Nem bántam meg.

T. - Budapest - ...enem@gmail.com

Eddig is szerettem volna angolul tanulni, de a Te könyved és szótárad - nem is beszélve arról, hogy a kiejtéssel együtt hallható és látható a szöveg - még inkább eltökélté tett, hogy valamilyen szinten, megértsem és beszéljem a nyelvet. Bízom benne, hogy többektől is ilyen pozitív visszajelzést kapsz. Az ajándék linket a leckékhez is köszönöm.

F. Márta - Piliscsaba - ...alam@t-online.hu

Köszönöm, hogy megírta ezeket a könyveket, amit már korábban (kb. 3 hónapja) van szerencsém használni is! Azt mondhatom, hogy remek könyvet írt! Örülök, hogy rászántam magamat a megvételre, annak még jobban, hogy a kedvezmény miatt anyagilag is lehetőségem nyílt erre! A szótár annyi mindent "helyére" tesz, betekintést nyújt az angol nyelvtan rejtelmeibe. Ez egyszerűen pótolja azokat a "hézagokat" amik a forgalomban levő könyvek mindegyikéből hiányzik. Köszönöm, hogy hozzá jutottam, hogy tanulhatok belőle, mindkettőből! Óriási segítséget ad, nincs rá megfelelő jelző, hogy mit is jelent ez számomra! Angolul több éve "tanulgatok" de megérteni most értem meg, hogy mit is kell egy-egy adott helyzetben mondanom. És azt is, hogy miért úgy kell azt a mondatot összeraknom! Hálás szívvel KÖSZÖNÖM a munkáját!

P. Rozália - Hódmezővásárhely - ...aug9@gmail.com

A te módszered használható a legsürgősebben tanulni akarók számára. Ezek a példamondatok remekül használhatóak. A nyelvtan rövid és érthető. Nincs most a piacon olyan ajánlat, - szerintem -, ami ennél gyorsabb mankó (segítség - Szerk.) lenne.

H. Tibor Jenő - Pécs - ...rama@veledis.hu

Köszönöm az ajándékot, az ingyenes leckéket, valóban nagyon praktikus és hasznos, hogy egy helyen megtalálható mind a húsz lecke. A legjobbkor bukkantam rá a könyveidre. Ami a leginkább ösztönöz, hogy olyan nekem való könyvet és szótárt találtam, amivel úgy gondolom még én is el tudom sajátítani az alapfokú nyelvtudást. A hangokat csak most tanultam meg igazán kiejteni a CD-ről. Az emailben küldött leckék nagyon jól használhatók és begyakorolhatók. Úgy terveztem, minden nap a szótárból kiírok néhány szót és a hozzá mellékelt mondatokat. Nagyon tetszenek a szavakhoz mellékelt mondatok, mert annyira jól és könnyen érthetőek, hogy ujjongok amikor olvasom és leírom azokat! A nyelvtan is nagyon jól összeszedett és érthető. Bár még csak az elején tartok, de alig várom, hogy sorban minden egyes leckét átvegyek. Mindent egybevetve szerintem remek munka!

V. Anikó - Mezőkövesd - ...arg6@gmail.com

Nagyon-nagyon köszönöm ezt a lehetőséget, amit kaptam. Könnyen, gyorsan el tudom sajátítani a nyelvet, a párom kanadai, szükségem van az angol tudásra. Minden köszönet a Tiéd, aki így - és ilyen módon tud annak segíteni, aki nem tud külföldön élni, és tanulni. Közelebb hozod a világot, kinyitod a kapukat, hogy mindenki tanulhasson.

N. Edina - ...er58@gmail.com

Megvásároltam a könyvet és a szótárt. Szenzációs összeállítás! Valamikor elég jó tudtam angolul, de igencsak elfelejtettem a tanultakat. Mindent felhoz, amit elfelejtettem. Előjön a régi ismeretanyag, mert a könyv óriási segítség. Praktikus, érthető, nagyon ötletesen összeállított tananyag. Örülök, hogy megvehettem.

P. Vali - ...2014@gmail.com

Nagyon szépen köszönöm az ingyenes 21 hangos leckét, nagyon élveztem. A könyv szerkezete átlátható és könnyen kezelhető, a sok példamondat sokat segít a megértésben. A szótár szintén nagyon praktikus és szintén könnyen kezelhető. Nagyon örülök, hogy megvásároltam.

M. László - Barcs - ...3924@freemail.hu

Szenzációs a tankönyv, amit pár hónapja rendeltem meg és azóta forgatom ill. használom a küldött hangos leckékkel - amiért nagyon hálás vagyok! A férjem, aki azért több éves külföldi munkája során szert tett már az angol nyelvtudásra is csupa jó véleményt mond a könyvről. Köszönöm a lehetőséget, maradok hűséges tanulója.

Csilla - Dunaújváros - ...mi66@freemail.hu

Nagyon köszönöm a hasznos, frappáns angol mondatokat, sokat segít, abban, hogy helyesebben használjam a mindennapos angol kifejezéseket. Mindig pont ezek az életszerű mondatok hiányoznak a nyelvkönyvekből.

B. Beáta - ...obea@freemail.hu

Én már próbáltam nyelvtanfolyamra járni, az ötödik alkalommal totál elkeseredtem, mert a nyelvtanár csak angolul beszélt, és mivel én teljesen a nulláról indultam, egy szót sem értettem. Persze ki is maradtam, mert pokoli érzés volt, hogy hülyének éreztem magam. Így pedig a magam tempójában, munka mellett a könyv, a CD és a szótár segítségével sokkal könnyebben tanulok. A szótár is nagyszerű, jó, hogy minden jelentés ott van. Nagyon örülök, hogy ezt a lehetőséget megtaláltam és egy percig sem bántam meg, hogy megrendeltem. Gratulálok, hisz nem kis munka lehetett az mögött, hogy mindehhez sokan hozzáférjünk. Jó egészséget kívánok, a továbbiakhoz erőt, kitartást. Azt gondolom, aki ennyi embernek segít idegen nyelvet elsajátítani, csak jót érdemel.

M. Csilla - Tatabánya - ...la64@citromail.hu

Nagyon tetszettek az ingyenes leckék, így a munkatársaknak is megrendeltem a 7 db könyvet és CD-t.

Cs. R. Mariann - Budapest - ...udio@chello.hu

A könyvét már megvettem és csak egyet tudok érteni az azt dicsérőkkel.

S. Erzsébet - ...ka01@gmail.com

A könyv rengeteget segített nekem, világossá és érthetővé váltak olyan nyelvtani szabályok, amelyek eddig nem voltak egyértelműek számomra. Nagyon jónak tartom.

G. Zsuzsanna - Őrbottyán - ...sane@gmail.com

A nyelvkönyv nagyon jól használható, most már csak az akaraton és szorgalmon múlik a siker! Köszönet illeti a kezdeményezésért!

M. Anikó - ...eger@gmail.com

A könyv nagyszerű, jól hasznosítható.

B. Klári - Sopron - ...pron@gmail.com

Bár angolul tudok olvasni és élvezem az írott nyelv szépségeit, a szavak helyes kiejtése sokszor okozott gondot. Az ön kedvessége által, amit megköszönök, egy csodálatos kiejtési gyakorlat segített ebben. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

J. Törőcsik - ...rika@gmail.com

Csak annyit tudok írni Önnek, hogy csodálatos, könnyen érthető a könyve, valamint a napi leckék is. Remélem 72 évesen én is meg tudom tanulni az angol nyelvet. Köszönöm!

Erika - ...ld.g@gmail.com

Egyszerűen és könnyedén használható. Vannak programok, melyekhez csak komolyabb számítógépes ismeretekkel lehet hozzáférni. Érthető és szórakoztató.

T. Anikó - ...ia71@gmail.com

Folyamatosan használom és úgy érzem, hogy hasznos, és életszerű, annyira, hogy mindenkinek csak ajánlani tudom. Természetesen még nem beszélek folyékonyan angolul, de az angol nyelvű TV csatornákon egyre többet megértek! Összefoglalva nagyon jónak tartom!

Zs. Csaba - Jászjákóhalma - ...lnay@invitel.hu

Nagyon jó és hatásos, sokat tanulok.

G. Sándor - ...ldi7@gmail.com

Hálásan köszönöm a CD-t, csak ajánlani tudom mindenkinek, a könyv és a szótár rendkívül jó, a CD- ről meg nem tudok nyilatkozni, de az elolvasott vélemények alapján biztosan nem fogok csalódni, és külön köszönöm a korrekt hozzáállásukat.

L. Józsefné - ...neni@googlemail.com

Többször nekifogtam az angol nyelv tanulásához, de mindig sikertelen lett. Most az ragadott meg, hogy az első húsz leckével együtt tudtam beszélni. Olvasom is, hallom is, ismételhetem is. A könyv nagyon jó, áttekinthető, logikus, már csak rajtam múlik meddig jutok el.

J. József - Dunaharaszti - ...omda@...anprint.hu

Nagyon jó a könyv! Az eddigi legérthetőbb nyelvkönyv, ami a kezem közé került!

S. Ákos

Magyar-francia szakos lévén külön öröm és gyönyörűség, hogy a módszeredet megismertem és használhatom. A latin nyelvcsaládban és a klasszikus nyelvekben, némi finnben és a vogulban otthonosan mozgok. Angolul vén fejjel (60 évesen) kezdtem tanulni, mert úgy hozta az élet, hogy angol anyanyelvű családtagok is lettek, és nekem nagyon fontos a nyelvi kommunikáció. Igazán nagy élmény, hogy végre valaki más is úgy tartja, hogy anyanyelvi kompetencia nélkül nincs idegennyelv-tanulás. Amíg aktív voltam, megtettem, amit lehetett, de anyanyelvi oktatást középiskolában már késő elkezdeni, folytatni pedig nem volt mit..., tehát arra kérlek, abba ne hagyd a munkát, mert nagyon hasznos és fontos. A legnagyobb problémám a kiejtés volt, nyelvi szerkezeteket nagyon hamar átlátok és elég jól alkalmazok, nagy segítségemre van minden eredeti nyelvi anyag, amit csak fellelek, de gyakorolni ezekkel a hangpanelekkel tudtam eddig a legeredményesebben. Köszönöm Neked, és további jó egészséget, sok munkát és elégedett életet kívánok szeretettel!

V. Éva - ...we54@gmail.com

Norbert, Isten áldja meg az önzetlen segítőkészségét, sajnos ez napjainkban eléggé ritkán történik meg!

N. Attila Gyula - ...lagy@gmail.com

Nagyon hálás vagyok. Küzdök és végzem a napi gyakorlást és a szavak kiejtését. Nagyon sokat segít a CD, szegényt már rojtosra hajtom a sok ismétléssel.

I. Albert - Bonyhád - ...bert@jezsuita.hu

A könyvedet és a kiejtési CD-t kiválóan tudom használni.Valóban nem találkoztam még hasonló módszertannal összeállított nyelvkönyvvel. A 20 db külön leckét pedig köszönöm. Az értelmező szótárt még elengedhetetlen segédeszköznek tartom.

N. dr. Erzsébet - Budapest - ...bet1@gmail.com

Egyenlőre csak egy hónap telt el az üzletkötésünk óta, csodákról nem tudok beszámolni, de a lényeg hogy van kedvem tanulni az anyagból. Úgy érzem, hogy látom az alagút végét. Sokszor próbálkoztam már az angol nyelv tanulásával. Most úgy érzem, lesz eredménye a munkámnak.

B. József - ...f2em@gmail.com

Én mar kb. 1 hete megvettem Öntől a nagy szótárt és a nyelvkönyvet is, melyet nagyon köszönök, mert tetszik és jónak tartom, nem bántam meg.

U. Katalin - Budapest - ....udi@gmail.com

A nyelvkönyvedet a fiammal együtt nagyon szeretjük mert egyértelmű és logikus! A kiejtési a tanfolyam (CD) még nincs meg. Lehet, hogy az lesz a következő!

M. Judit - Siófok - ...dujm@gmail.com

Csak gratulálni tudok a könyvedhez, a CD lemezhez és az ingyen leckékhez! Számomra nagyon jó anyag. Akivel beszélgetünk az angol nyelv elsajátításáról, mindenkinek ajánlom a Te által biztosított lehetőségeket. Én személy szerint köszönöm és további sok sikert kívánok!

Cs. István - Nagykanizsa - ...papa@freemail.hu

Könyvet és a szótárt már régebben megvettem, és már a nyáron átvettem, és a mostani 20 lecke, amit mind megkaptam nagyon jó volt a felelevenítésben. A könyv és a leckék tematikusak, egymásra épülők. Nekem sokat segített a tanulásban. Köszönet érte. De a hangos nyelvleckék óriási segítséget adnak!

M. Alíz - Pécs - ...lnar@gmail.com

Nézd, én nagyra becsülöm a munkásságodat [...] Tényleg fergeteges, amit összehoztál, így ajánlom másoknak!

B. Edit - ...edit@gmail.com

Intézményi nyelvvizsgara készülven vettem meg a nyelvtan könyvet és a szótárt. A nyelvkonyv nagyon jól használható, az unokatestvéremmel együtt sokat használjuk. Bizonytalanságainkat próbáljuk vele eloszlatni, sikerrel. Remélem a vizsgánk is sikeres lesz.

V. Marian Judit - Budapest - ...aimj@gmail.com

Könyvet azt már 2013-ban megvettem, ez nagy segítség. Köszönök szépen mindent.

R. Erzsébet - Délegyháza - ...sike@gmail.com

Köszönöm szépen. Nagyon jó az anyag.

M. József - ...miko@gmail.com

A könyv, a hanganyag és a leckék, mind nagyon jók, könnyen érthetőek! Nagy segítség!

A. Mária - Vác - ...aria@gmail.com

Készülök a Lovári (cigány nyelv) szóbelire - muszáj nyelvvizsga - és, ha az meglesz, akkor akarok az angollal foglalkozni. Régebben már tanultam itt-ott, de valahogy soha nem jutottam a tanultakkal semmire. Eldöntöttem, hogy most úgy fogom tanulni, hogy megértsem, nincs határidő és valóban használni szeretném. A Lovári után beleásom magam, és majd akkor megírom a tapasztalataimat. Elöljáróban annyit elárulok, hogy nagyon tetszik, ahogyan a nyelvtant magyarázza, mert amit arról tanultam - anno magyar nyelvtan órán - na, az ott is maradt, most viszont könnyen megértem.

B. Helga - Dunaújváros - ...anya@gmail.com

Oly régóta tanulom az angolt, rengeteg hanganyagom és könyvem van. Az Ön tanítási módszere hasznos számomra, de miután nem tartózkodom jelenleg Magyarországon, hanem Amerikában, ezért ez nekem a legfontosabb segítség.

D. Zsuzsi - Budapest - ...iger@gmail.com

Kb. egy éve vettem meg a könyvet és sokat segített. Nehezen tanultam meg a nyelvet, de kellett, hogy valamilyen szinten beszéljem, mert sokat járok Londonba, mert a fiam ott dolgozik. A könyv és a CD sokat javított ebben. Köszönöm, hogy a leckékkel most tovább bővíthettem a nyelvtanulást.

F. István - Pécs - ...tvan@t-online.hu

Köszönöm a könyvet. Nagyon hasznos információkat tartalmaz, nemcsak az angol nyelvtanuláshoz, hanem a magyar nyelvvel való összehasonlításához, illetve a magyar nyelvtan megértéséhez is. Gratulálok! További sok sikert az újabb és újabb hasonló könyv kiadásához!

S.-K. Éva - Budapest - ...vacs@gmail.com

Köszönöm az ingyenes nyelvleckéket. Nagyon jól jött, mert a kiejtésem borzalmas itt viszont százszor meghallgathatom és ismételhetem a kifejezéseket. A könyveket már korábban megrendeltem, és nagyon megszerettem a következők miatt: 1. A nyelvtankönyvet minden típusú angol tankönyv mellé jól lehet használni. 2. A nyelvtankönyv sok olyan nyelvtani tudnivalót világossá tud tenni, ami eltér a magyartól, amit eddigi nyelvtanulási próbálkozásaim során soha nem tudtam megérteni. (Pl. a There is használata, az igeidők alkalmazása.) 3. Tetszik az Angol Nyelvkönyv formátuma, áttekinthetősége, tagoltsága, a kiemelések. A számomra problémát jelentő kérdések a tárgymutató és a tartalom alapján könnyen visszakereshetőek, átismételhetőek. 4. A szótár sokat segít a kiejtésben, a pontos szóhasználatban. A példamondatok a lexikai fejlődést is szolgálják. A szótár az eddigi legjobb szótáram.

H. T. Ildikó - Nyomár - ...omar@gmail.com

Én 59 éves vagyok, számomra nagyon jól érthetőek ezek a kiadványok, jól tanulhatóak, mondhatnám úgy, szinte "rám szabva" lettek összeállítva.

P. Vince - ...nkai@gmail.com

Meghallgattam a küldött próba anyagot. Jónak, életszerűnek találtam a feladatokat a hang anyaggal együtt.

L. Márta - ...ta27@googlemail.com

Megkaptam mind a húsz leckét, és már a könyv és lemez is megérkezett. Nagyon tetszik, nagyon érthető módon van leirva. Eddig nagyon kínlódtam az angol tanulással, de úgy érzem ezzel a könyvvel könnyebben fog menni a nyelvtan elsajátítása. Nagyon köszönöm ezt a kiváló munkáját, nagyra értékelem és kívánom, hogy mindenkihez eljusson aki meg akarja tanulni az angol nyelvet. Munkájához további sok sikert kívánok!

Á. Molnár - ...rzso@gmail.com

Már megvettem kedvezményes áron a könyveket az angol tanuláshoz. A nagyszótárban különösen tetszik, hogy elmagyarázza pontosan a szavak jelentését.

A. Sz. Margit - Budapest - ...6440@gmail.com

Tetszik, hogy érthetőek a magyarázatok, életszerűek a mondatok, amelyeknek remélhetően majd hasznát vehetem.

B. Márta - ...arta@club42.net

Köszönöm megtisztelő ajánlatát, de már az ön valamennyi kiadvánnyal rendelkezem és nagyon szívesen tanulok belőlük. várva-várom a "következőt", hiszen megígérte!

K. Éva - Tatabánya - ...1109@gmail.com

A nyelvkönyvet rendeltem meg, mivel angol tanárhoz járok, aki jól elmagyarázza a nyelvtant, így nekem csak az otthoni gyakorlás, illetve a házi feladat során kell a könyvet elővennem, ha elakadok. Nagyon érthetően vannak leírva benne a dolgok, ajánlottam már tanulótársaimnak is. Nem bántam meg, hogy befektettem a könyvedbe.

K. Zsuzsa - Püspökladány - ...lath@gmail.com

Nagyon tetszik, könnyen tanulható, már sok embernek reklámoztam.

V. Ilosvai - ...a100@gmail.com

Köszönöm a lehetőséget és az elküldötteket is, bár nem saját célra hanem egy barátom angliai útjának előkészítésére szolgált és jó szolgálatot tett. Nagyon sok féle angol tankönyvem van és mégis ezt választottam, ez azt is jelenti, hogy jól átgondolt tömör a legfontosabb alapismeretekkel foglalkozó összeállítást ismerhettem meg.

Dr. K.-T. Attila - ...amas@yahoo.com

Sokat segítesz az angol tanulásban. Köszönöm. Megelégszem annyival, ha külföldi turista útra megyek, ne érezzem elveszettnek magam.

H. Sándor - ...yi47@gmail.com

Köszönöm az angol nyelvleckéket. Nagyon hasznosak, mert egy-egy témát röviden, de alaposan járnak körbe.

Sz. S. Erika - ...rika@gmail.com

Ha a tartalmi részről még nem is, a korrektségről csak elismerőleg tudok nyilatkozni, s ez a mai világban nagyon is fontos.

F. Ferencné - Pécs - ...anna@gmail.com

A CD és a szótár mindkettő nagyban segíti az "angolom" frissítését. A szótár tényleg nem "jelentés tár", a CD-vel az volt a célom, hogy egészen az alapokig visszalépve javítsák a "magyaros" angolomon.

B. Sándor - Miskolc - ...akex@freemail.hu

Köszönöm, jól használható az anyag.

K. András - ...a5hk@freemail.hu

Köszönöm az angol leckéket, melyekkel sikerült feleleveníteni a régen megtanultakat. Nagyon használhatók, és továbbfejleszthetők ezek a szövegek. Bízom abban, hogy valós helyzetekben is sikerül előcsalogatnom a megszerzett ismereteket.

Sz. Csabáné - Mosonmagyaróvár - ...aria@gmail.com

Nekem nagyon tetszik a könyv, pár leckét ismerek belőle, mert már ötödikes vagyok és hasznos a könyv!

Gy. Ferike - Nyíregyháza - ...rike@yahoo.com

Mindhárom kiadványával rendelkezem, és naponta használom. Sokat segít a nyelvtanulásban, örülök, hogy rátaláltam.

Dr. M. Ágnes - Budapest - ...rkus@gmail.com

Nagyon jónak találom a könyvedet, számomra az a legnagyobb akadály, hogy nem vagyok elég szorgalmas és következetes a tanulásban. Remélem azért sikerül végig vennem a küldött anyagot és tovább folytatni a tanulást!

B. Zsuzsa - Érd - ...uzsa@gmail.com

Nagyon örülök, hogy meg 2014-ben megvettem mindhárom angol nyelvoktató anyagodat! Nagyon nagy kincs! Aki valóban szeretne hibátlanul beszélni angolul és nem "biflázva" (magolva) megtanulni a nyelvtant, valamint tudni a helyes kiejtést, annak ezt a lehetőséget nem szabad kihagynia! Tanulni muszáj, de nem mindegy, hogy "miből" és mennyi időráfordítással. Írod, hogy készülsz újabb oktatási anyaggal. Én már "látatlanban" is feliratkozom a megrendelők köze, annyira biztos vagyok benne, hogy "érdemes". Várom az új tananyagot, nagy megelégedéssel használom a régit.

K. Éva - Tatabánya - ...1109@gmail.com

Az ön angolnyelvkönyve és a CD is nagy segítségemre van, minden elismerésem Önnek.

O. Melinda - Budapest - ...1006@gmail.com

Én a függő beszédet hiányoltam a sárga könyvből, ami egyébként nagyon-nagyon tetszik.

L. Csilla - Kecskemét - ...szka@vipmail.hu

Köszönöm szépen a lehetőséget, én megrendeltem a könyvet, szótárt, és a CD-t, és azokat meg is kaptam. Tanulgatom, hallgatom, de nekem még mindig hatalmas segítség a leküldött ingyenes leckék. Sajnálom, hogy nem kapom a következő - mondjuk :) min. 20-40 újabb, - más feladatokkal, kiejtésekkel teli leckét is! Nagyon jó az angol nyelvkönyv, és a CD is! Örülök a könyvben lévő leckékhez adott hanganyagnak.

B. Ildikó - Szombathely - ...gh46@gmail.com

Nemrégen már megvásároltam a könyveket, a CD-vel és nagyon örülök, hogy megvettem. Járok nyelvtanfolyamra, és nekem nagyon sokat segít, hogy az Ön könyvét is használom. Nagyon sokat segít nekem, éppen most sikerült az Ön könyve segítségével megértenem a befejezett jövőidőt. Nagyon egyszerűen van elmagyarázva.

K. Annamária - Budapest - ...mari@gmail.com

Nekem nagyon tetszik, sokat segít és hálásan köszönöm!

R. Éva Mária - ...evam@gmail.com

A tanulás egy kicsit lassan megy. A hanganyag nagy segítség számomra és mégegyszer köszönöm.

S. Géza - Ajka - ...geza@t-online.hu

Nagyra becsülöm az igen alapos és közérthető stílusban íródott Angol nyelvkönyvét és a Szótárt - melyeket 2014. június 25-én vettem át a futártól. Szeretem forgatni - nosztalgiából is, mert 35 évvel ezelőtt önszorgalomból, munkaidő után elvégeztem az Angol alapfokú nyelvtanfolyamot. Visszaemlékezve az akkori Tanárunk módszerére, az Ön nyelvkönyve számomra sokkal jobban megragadja a lényeget. Nagyon tetszik a stílusa, játszva veszem át az újabb és újabb leckéket! Az emailben kapott leckéket is folyamatosan átvettem. Köszönetemet fejezem ki nagyon precíz munkásságáért.

K. Elemér János - Baja - ...5757@freemail.hu

Nagyon kezdő vagyok, de tényleg nagy segítség ez a könyv.

V. József - ...iu02@gmail.com

Köszönöm az ajánlatát, nagyon hasznosnak tartom a szótárt és a nyelvkönyvet.

S. Juhász - ...asz2@gmail.com

Nekem is meg van a könyved a CD-vel együtt. Nagyon örülök a nyelvtani résznek, könnyen értelmezhető és tanulható, bár ha jól emlékszem, a CD-t nem lehet MP3-ra másolni pedig az jó lenne, mert a kiejtést és a szavakat hallás alapján sokkal hamarabb megjegyzem.

S. Ágnes - Szeged - ...gi66@t-online.hu

Édesanyám is idegen nyelv szakos tanár, így kora gyermekkoromtól napi kapcsolatban vagyok az idegen nyelvekkel..Nagyon tetszik az Ön által bevezetett, számomra új módszere, stresszmentes és autentikus (hiteles, valódi). Köszönettel:Takács Mária Flóra (BME Építészmérnöki Kar egyetemi hallgató).

T. Mária Flóra - ...lora@freemail.hu

Nagyon szépen köszönöm a nyelvtanulást elősegítő könyveket, instrukciókat! Sokat segít nekem a tanulásban. továbbiakban sok sikert a munkájához! Köszönettel és tisztelettel, ...

Gy. Éva - Vásárosnamény - ...neva@citromail.hu

... az Önét nem tudom letenni. Nem találok szavakat, hogy milyen élvezetesen kapcsolja össze a magyar és angol nyelvtant. Lényegre törő, gyakorlatban hasznosítható. Ez a CD-re és az értelmező szótárra is értendő. Erőt, egészséget kívánok Tanár Úr!

Dr. Sz. László - Budapest - ...alai@gmail.com

Nagyon szépen köszönöm, azt hiszem megtaláltam a nekem tökéletes nyelvtanulási formát.

B. Zsóci - Monorierdő - ...2003@gmail.com

Egyenlőre meg vagyok elégedve a könyv tartalmával, és úgy látom, hogy igazak azok az állítások, hogy könnyebb ezzel a könyvel meg tanulni! Örömmel fogadom a többi extra leckét is.

N. József - Svédország, Göteborg - ...et49@gmail.com

Mai napon megkaptam a könyvet és az ingyenes CD-t, köszönöm szépen Nagyon tetszik, könnyen kezelhetőek, majd valószinüleg a későbbiekben a szótárt és meg fogom rendelni. Egyelőre sorba veszem a leckéket, először a kiejtést próbálom elsajátitani.

F. Magdolna - Budapest - ...abok@t-online.hu

Igen, már a nyelvkönyv első sorai is, de a stílusa és az igen értékes tartalma "feldobta hangulatom". Rendkívül olvasmányos, szórakoztató és soha nem hallott információkat közöl. Nemcsak az angol nyelvet tanulni szándékozóknak, de minden olyan érdeklődőnek is ajánlom az ismerőseim körében, akik például, az angol nyelv keletkezéséről nem is hallottak eddig. Minden olvasó úgy érezheti "csak neki" szólnak szavaid. A szótár különlegessége pedig szerintem, a kiváló "példatár" amely minden szónál és kifejezésnél olyan magyarázattal szolgál, hogy választ kaphatok minden kérdésemre, olyanokra is, ami nem nekem jutott eszembe.

V. Ibolya - Pécs - ...0309@gmail.com

Számomra nagyon jó ez a könyv és tanulási lehetőség, mivel akkor és ott foglalkozhat vele az ember amikor pont ráér. El tudnák képzelni valamilyen formában egy egyszerűbb csatolt szótárt, ha eszembe jut egy szó, vagy kíváncsi vagyok egy-egy szóra a leírtakon kívül tanulás közben.

Sz. Károly - ...ok52@yahoo.com

Szuper!!! Nagyon-nagyon köszönöm. Isten áldjon a körültekintő, mindenki számára érthető, élvezetes anyagokért.

Linda - Budapest - ...a.50@gmail.com

Így lehet fokozni a nyelvtanuláshoz a kedvet, amikor az Önök odafigyelésével, (miután megvettük a nyelvkönyvet) is megmarad a kapcsolattartás! Odafigyeléssel még segítséget is kapnak az angolul tanulni vágyók! Nem győzöm dicsérni az Önök figyelmességét, akivel csak beszélek, na és az ingyenes leckéket, a módszert, a tananyagot! Még mindig a legszívesebben a leküldött leckéket hallgatom, de már a könyvet is tanulgatom, és hallgatom hozzá a CD-t is.

B. Ildikó - Szombathely - ...gh46@gmail.com

Köszönöm a segítséget. Az internetes videókon és egyes tévé csatornákon sokat beszélnek angolul. Néha jó lenne érteni. A tanuláshoz van kitartásom, kedvem, de jó sokat kell gyakorolni. Egy rokonom tanult angolul és sikerélmény volt, mikor az angolul feltett kérdésemre angolul válaszolt.

Sz. Mária - ...a1.1@gmail.com

Megrendeltem a könyvét, meg is kaptam, köszönöm, nagyon jónak tűnik.

S. Ilona - ...ba48@freemail.hu

Az egyetemi hallgató barátom megrendelte öntől, ami nagy sikert hozott, mert sikerült a nyelvvizsga, az ön könyvéből készültek fel. Sokat segített.

G. Erika - ...ka67@gmail.com

Nem régóta van meg a könyv és az értelmező szótár, így még nem tudok nagyon véleményezni. Amit eddig el tudok mondani az a kiejtéssel kapcsolatos, nagyon sokat segítet, hogy a jeleket ilyen részletességgel leírta, mert eddig ezt egyáltalán nem tudtam használni, valóban ez alap lenne az oktatásban, nagyon megkönnyítené a helyes kiejtést. Az iskolákban is a szótárfüzetbe le kellene írniuk a gyerekeknek a jeleket, hogy otthon mikor gyakorolnak ki tudják ejteni. Csak az a baj, hogy ezt meg se tanítják nekik.

P. Andrea - Budapest - ...ea50@gmail.com

Az Ön angol kiejtés CD-jét már tavaly megvásároltam Öntől, és nem is rossz. Kellemes férfihang segít rajta a kiejtés megtanulásában.

N. László József - ...0222@gmail.com

Nagyon jó hír számomra,hogy hamarosan lesz nagyobb szótár. Nekem pont jókor lesz az érkezése, mert egyre többször kell a nagyobb szótáramból tanulnom, pedig az Ön szótára a kedvencem. Nagyon szeretem nemcsak az igényes szóértelmezés és kiejtési jelek miatt, hanem azért is, mert a betűméret is pontosan megfelelő a számomra. Én mar biztosan a megrendelők között vagyok. Ugyancsak nagyon varom az új "nyelvtanulási segédletet". Nagyon szeretem az angolt ,minden lehetőséget kihasználok, hogy meg jobban tudjam a nyelvtant Nagyon jó az Ön nyelvtankönyve, azt használom. Szeretném,ha a kiejtésem is jobb lenne, mert ugyan sokat hallgatom a kiejtési CD-t és az ingyenes leckéket is, de nem vagyok elégedett magammal. A nyelvtant, a hallás utáni értést és a kiejtésemen mindenképpen javítani szeretném. Szerencsére a helyesírásommal van a legkevesebb problémám, mert mindig minden szót, mondatot többször is leírok. Persze ez is állandó gyakorlást igényel, éppúgy, mint maga a nyelvtanulás. Nagyon megbízom az Ön tudásában és javaslataiban, ezert már nagyon várom az ígért tananyagot. Jó munkát és jó egészséget kivonok az elkészítéséhez.

K. Éva - Tatabánya II.kerület - ...1109@gmail.com

Köszönöm, már mindent megvettem Öntől, amit használni tudok. A kiadványai valóban jók. A nyelvet elsősorban gyermekeim látogatásakor, angol nyelvi környezetben (Hollandia) használom, de szépirodalmat olvasok és szakmai előadásokat is írok/tartok angolul. További sikeres működést kívánok,

W. Mária - Budapest - ...elfi@citromail.hu

Nagyon köszönöm és jó ötlet volt az Ön részéről, hogy egybe összeszedte a 20 leckét. :-) Tényleg egyszerűbb! A nyelvtankönyvet és az értelmező kéziszótárt, hétfőn kaptam meg. Azóta hordom őket magammal. Nekem kincsek lettek. :-) A nyelvtankönyv azért, mert amit én innen-onnan jegyzeteltem és még nem tudtam csoportosítani, azt most mind egyben rendszerezve megkaptam! Ennek nagyon megörültem. :-) A kiejtési magyarázatnak úgyszintén.

H. Imréné - Kaposvár - ...rene@freemail.hu

Bár 30 évvel hamarabb jött volna ez a könyv! Mert nagy vegyipari projektek kapcsán sok angol céggel dolgoztam együtt. A szakmában hiába voltam profi, a nyelvi akadályokkal sokat küszködtem.

M. Ferenc - ...rczf@yahoo.com

Köszönöm, nagyon hasznos volt! Egyszerűen kezelhető és tisztán érthető!

B. Dorina Tímea - ...dori@indamail.hu

Nagyon klassz a könyved, igazi szép munka! Gondolom a szótárad is ilyen praktikus. Nálam elvitted a pálmát!

Sz. Gabriella - Budakeszi - ...bi.m@gmail.com

Én újra kezdő vagyok, őszülő fejjel és Nekem már megvannak az említett könyvei. Amit tanultam, nekem segített. A kiejtési jelek az előzőleg nem jól értett szavaknak is értelmet adtak. Még van 2 hónapom, míg élesben használom az élő nyelvet Londonban.

B. Ilona - Bánhalma - ...eica@gmail.com

Jelenleg is épp egy tanulós korszakomat élem, azért is prókálkozom a "Csordás"-féle nyelvkönyvvel. Nekem bejött. Tetszik, hogy egyszerűek a leírásai, nincsen túlbonyolítva és most úgy érzem, ha megtanulom, ami ott le van írva, akkor tudok majd beszélni, írni, olvasni angolul. Sok részét már ismerem a leírtaknak, de szerintem nagyon jól össze van foglalva a lényeg és a szintén jó tördelés miatt áttekinthető és jól tanulható az anyag. Tetszik az elrendezése, miszerint a különféle nyelvtani részek nincsenek giga blokkokba szedve, például az igeidők is jól szét vannak húzva, így jobban leülepednek az egyes részekhez tartozó fontos információk és kevésbé keverem őket. A lényeg: szerintem számomra ideális, azaz egy (többszörös) újrakezdőnek tökéletesen használható a könyv.

Dr. Gy. Attila László - Budapest - ...tila@gmail.com

Önnek teljes mértékben igazat adok, hogy igen is az angol mindenkinek, aki tanulja, előnye származik belőle.

N. József - Svédország, Göteborg - ...et49@gmail.com

Fiam számára küldöm Londonba, aki ugyan felsőfokú angol nyelvvizsgával rendelkezik, de szerintem hasznos számára is a tananyagod. Szerintem a mindennapokban jobban használható, mint a gimnáziumi tanítás.

V. Tibor - ...or59@gmail.com

Már több éve tanultam és tanulok angolt különféle módszerrel és könyvsegédlettel. Az ön által szerkesztett "Angol nyelvkönyv" (amit azt hiszem, az elsők között vásároltam) jó segítség az összegző áttekintésre, az alapok megerősítésére. Ez a 20 leckéből álló mankó pedig szuper! Gratulálok.

Mary - Pécs - ...turi@gmail.com

Köszönöm kedves levelét. Nagyon hasznosak az Ön által küldött nyelvleckék, számomra és családom tagjai számára is. Ön levelében úgy érzem nem csak az eladás a fontos, a segítő szándék is érezhető, tiszteletre méltó! Én régen tanultam angolul és szerettem is tanulni, de sajnos mivel nem gyakoroltam elhalványult a tudásom. Most felfrissítem, a rég tanultak előjönnek. Ezért majd később én is szeretnék rendelni Ön kiadványaiból. Kíváncsian várom az új könyvét is, amelyről még áprilisi levelében tett említést.

P. Ibolya - ...olya@gmail.com

Köszönöm az extra leckét. Az elsőt megkaptam. A nyelvkönyvet, a CD-et és a szótárt korábban megvásároltam. Csak ezekből tanulok! Most is külföldön vagyok és bizony nagyon sokat segít. Tanfolyamra sosem jártam, mégis boldogulok.

B. Jánosné - Budapest - ...ika1@gmail.com

Nagyon nagy segítséget nyújt a nyelvtanuláshoz, ha hallja az ember a kiejtést! Könyvet és a szótárt már régebben megvettem. De a hangos nyelvleckék óriási segítséget adnak!

L. P. Anikó - Erdőkertes - ...niko@gmail.com

Nekem, mint kezdőnek nagyon sokat segít. Én örülök, hogy rátaláltam erre a könyvre.

A. Ferenc - ...ntak@...ntak.hu

Ez így nagyon jó!

B. Lajos - ...opla@citromail.hu

Megvettem a könyvét már régebben, családom minden tagja használja! Egyelőre még nem sikerült nyelvvizsgára szert tenni...de ami késik nem múlik!

Mártika - ...aval@gmail.hu

Pénteken kaptam meg a könyvedet és az ajándék CD-t. Azonnal belelapoztam és nagyon jónak találtam. Már több munkatársamnak ajánlottam is. Már nem vagyok kezdő, inkább újra kezdő nyelvtanulóként vagyok jellemezhető. Írásban már majdnem önállóan (szótár nélkül) végzem a munkámat, de sajnos még szóban nem merek kommunikálni, tehát fejlődnöm kell. Közel hatvan éves vagyok, egyéni célomul tűztem ki a biztos angolnyelv használatot szóban és írásban, ezzel szeretném megőrizni a piacképességemet a munkaerőpiacon. A könyvedet elsősorban kezdőknek ajánlod, de véleményem szerint mindenkinek hasznos aki angolul tanul. Érthetően magyarázol és nagyon jók a példamondatok, nagyon nagy segítség, hogy magyarul is le van írva. Vagyis az angol szavak és gondolatok jelentéseit könnyebben lehet megtanulni. Az elmúlt néhány napban már tanultam is belőle, felelevenítettem azokat az ismereteket amelyeket régen tanultam, gyakoroltam a példa mondatokat.

K. Erzsébet - Dunaharaszti - ...szki@gmail.com

Szuper, igen nagy hasznát vettem munkám során. Köszönöm!

A. N. István - ...n947@gmail.com

A szótár nagyon jól használható. A könyv is nagyszerű. Örülök, hogy megvásároltam.

Gy. Erzsébet - Taksony - ...ke.e@pr.hu

Én tulajdonképp az Unokámnak rendeltem a leckéket és a könyvet. Magam még soha nem tanultam magyar nyelvű könyvből, úgy gondolom, jól használható, mondhatni hézagpótló könyv azok számára is, akiknél felfrissítendőek a magyar nyelvtan alapjai.

Cs. Ágnes - Gödöllő - ...enga@freemail.hu

Köszönet a szuper anyagokért.

K. Csilla - Budapest - ...illa@...tics.com

Nekem tetszik.

P. Antal - ...olvo@gmail.com

Nem ismerem még a szavakat, de nagyon jó a könyv. meg ezek a leckék is. Köszönöm. Nagyon elfoglalt vagyok egyébként. Lassan tudom csak nézegetni.

Zsuzsika - Szeghalom - ...a952@freemail.hu

Nemrég érkezett meg a csomag, melyben a könyvet, a szótárat, és a lemezt találtam... és még valamit. Régebben - még középiskolában - tanulgattam (tanítottak) angolul; most kezdem újra a tanulást, de már látom, hogy ezzel a "módszerrel" "hétmérföldes" lépésekkel lehet haladni. A kitűzött célom egyike, hogy nyár közepén, szépen fogalmazott, angol nyelvű levélben fejezzem ki hálámat mindazért, amit addig megtanulok.

T. János Miklós - Miskolc - ...csev@gmail.com

Köszönöm, nagyon tetszik.

M. Klára - ...t942@gmail.com

Nagyon szépen köszönöm a segítséget, igazán nagyszerű, átlátható, könnyen hozzáférhető lett minden anyag.

A. Viktorné - Sárospatak - ...mami@citromail.hu

Köszönöm, hogy gyarapíthatom a tudásomat. Az elvégzett munkád tiszteletet követel. Üdv. Radicsné Révfalusi Magdolna 71 éves nyugdíjas agrármérnök

R. Magdolna - ...agdi@citromail.hu

Nagyon tetszik ahogy felolvassa, kiejti és ahogy megoldotta ezeket a szavakat, leckéket. A könyve is nagyon tetszik, én örülök, hogy rá találtam és megragadtam az alkalmat, hogy meg legyenek ezek az angol leckék. Köszönöm, hogy megtaláltam.

K. Margit - ...acsi@gmail.com

Kiválóan megszerkesztet könyv, jó a hanganyag, könnyű tanulni így.

N. Bálint - ...1951@gmail.com

Karácsonyra már megkaptam ezt az igen hasznos csomagot. Gratulálok a szerkesztéshez!

K. Ilona - ...naco@gmail.com

A nyelvtudás felszabadít, magabiztossá tesz. Csak tanítsa tovább. Sok sikert kívánok!

F. Katalin - ...musz@mail.com

Köszönöm az ösztönző leveleket. Jelenleg abból tanulok, amit korábban megrendeltem. Kiváló!

A. Katalin - Budapest - ...onyi@gmail.com

Nagy segítségemre voltak a leveledben említett kiadványok! Mostmár biztos vagyok abban, hogy sikeres nyelvvizsgát tehetek. Köszönök szépen minden segítséget!

Móni - ...si97@gmail.com

A nyelvkönyvvel meg vagyok elégedve, érthetően, egyszerűen vannak leírva a tudnivalók. A szótárban néhány egyszerű szót nem találtam, mint pl. invisible. (Az invisible (magyarul láthatatlan) szó azért nem található meg a szótárban, mert az ?invisible?. - Szerk.)

Gy. Domán - Budapest - ...zs53@gmail.com

Kedves Norbert. Mindenki nevében köszönet az odaadó munkáért. Sok szerencsét, jó egészségben továbbra is.

Jozef S. - ...m5sl@centrum.sk

Röviden vázolnám: Kanadában vagy USA_ban élők miért akarnak igazán angolul tanulni még akkor is ha már rég itt élnek. Például én itt élek 1982 óta és még most sem vagyok tisztában a nyelvtannal, de ez a köynv most sokat segít. Sőt még nagyon sok szót sem ismerek. Köszönöm az anyagokat!

D. József - Kanada, Ottawa - ...efd7@gmail.com

A nyelvtankönyv nagyon megkönnyítette tanulásomat, az angol nyelvtan megtanulását is. Ilyennel még, egy könyvben sem találkoztam. Számomra élvezet így tanulni, örülök neki, hogy megszereztem.

N. Éva - Tatabánya - ...ev01@gmail.com

Talán nem én vagyok az átlagos felhasználójuk, de nagyon igyekszem. 65 éves vagyok és kezdő. A könyvet nagyon jónak tartom. Logikus, érthető.

B. Juci - Debrecen - ...am61@freemail.hu