Középfokon tudom az angol nyelvtant, értem a szövegeket, alapfokon az élőbeszédet - de mindezzel együtt is csodálatosnak tartom a kiadványait. Bármilyen szinten tartó ember számára kiválóan használható, rendszerezett, érthető. Köszönöm a munkáját, és további szép sikereket kívánok Önnek!

B. Gy. Éva

Az értelmező szótár a tanuláshoz jól használható. A szavak magyarázata sokat segít a napi alkalmazásuk során. A szókártyák a nyelvtudást fejlesztik.

Dr. M. Károly - Debrecen

Az ön által készített tananyag nagyon hatásos és sokban különbözik a többi nyelvtanfolyami cégek anyagától ami az egyszerűséget és tömören a lényeget jelenti. Én levelezéshez használom a tanultakat, és közölték velem hogy az utolsó időben írt levelek jobban tükrözik a nyelvtanulással szerzett tudást. Eddig szöveg fordítóval írtam a leveleimet, de most már csak kiegészítésként használom.

F. István

Régóta bajlódom a nyelvtanulással, nem tudok egyről a kettőre jutni. Ebben sokat segített ez a 20 ingyenes lecke, mert magamévá téve elegendő muníciót és önbizalmat adott a megszólaláshoz. Onnan pedig már rakéta sebességgel haladhatok előre tovább. Megvásároltam a könyvet és a szótárat is, tetszik. Nem bántam meg.

T. - Budapest

Kedves Norbert! A szótárad nem csak szótár, jól használható, segít a szótanulásban... Ez úton is köszönöm az ajándék leckéket és anyagokat. Nagyon jók és hasznomra vannak. Sikerekben gazdag boldog új esztendőt kívánok neked, s hozzá jó egészséget.

dr. P. Mihály - Budapest

Nagyon szépen köszönöm a lényegretörő nyelvleckéket és minden könyvét is, amelyeket megjelentettet! Rendkívül hasznosak számomra! Már idősebb vagyok és nagyon régen tanultam az angol nyelvet! Segítsége által feltudom eleveníteni és karban tudom tartani elgyengült nyelvismeretemet, amely bizalommal, bitonsággal, boldogsággal tölt el. Hálás üdvözletem!

Dr. Sz. Margit - Budapest

Eddig is szerettem volna angolul tanulni, de a Te könyved és szótárad - nem is beszélve arról, hogy a kiejtéssel együtt hallható és látható a szöveg - még inkább eltökélté tett, hogy valamilyen szinten, megértsem és beszéljem a nyelvet. Bízom benne, hogy többektől is ilyen pozitív visszajelzést kapsz. Az ajándék linket a leckékhez is köszönöm.

F. Márta - Piliscsaba

Kedves Norbert! Csak a legnagyobb elismeréssel szólhatok a tanulókártyákról. Már több ismerősömnek ajánlottam.

Dr. Sz. Géza - Gödöllő

A te módszered használható a legsürgősebben tanulni akarók számára. Ezek a példamondatok remekül használhatóak. A nyelvtan rövid és érthető. Nincs most a piacon olyan ajánlat, - szerintem -, ami ennél gyorsabb mankó (segítség - Szerk.) lenne.

H. Tibor Jenő - Pécs

Nagyon-nagyon köszönöm ezt a lehetőséget, amit kaptam. Könnyen, gyorsan el tudom sajátítani a nyelvet, a párom kanadai, szükségem van az angol tudásra. Minden köszönet a Tiéd, aki így - és ilyen módon tud annak segíteni, aki nem tud külföldön élni, és tanulni. Közelebb hozod a világot, kinyitod a kapukat, hogy mindenki tanulhasson.

N. Edina

Megvásároltam a könyvet és a szótárt. Szenzációs összeállítás! Valamikor elég jó tudtam angolul, de igencsak elfelejtettem a tanultakat. Mindent felhoz, amit elfelejtettem. Előjön a régi ismeretanyag, mert a könyv óriási segítség. Praktikus, érthető, nagyon ötletesen összeállított tananyag. Örülök, hogy megvehettem.

P. Vali

Tisztelt Tanár Úr! Nagyon jónak találom a kártyákat. 1. A mindennapi éltben használt, előforduló kifejezéseket tartalmazza. 2. A lap alján található magyarázatok nagyon hasznosak és felelevenítik a régebben tanultakat. Köszönöm!

dr. N. Andrásné - Nyíregyháza

Nagyon szépen köszönöm az ingyenes 21 hangos leckét, nagyon élveztem. A könyv szerkezete átlátható és könnyen kezelhető, a sok példamondat sokat segít a megértésben. A szótár szintén nagyon praktikus és szintén könnyen kezelhető. Nagyon örülök, hogy megvásároltam.

M. László - Barcs

Szenzációs a tankönyv, amit pár hónapja rendeltem meg és azóta forgatom ill. használom a küldött hangos leckékkel - amiért nagyon hálás vagyok! A férjem, aki azért több éves külföldi munkája során szert tett már az angol nyelvtudásra is csupa jó véleményt mond a könyvről. Köszönöm a lehetőséget, maradok hűséges tanulója.

Csilla - Dunaújváros

Nagyon köszönöm a hasznos, frappáns angol mondatokat, sokat segít, abban, hogy helyesebben használjam a mindennapos angol kifejezéseket. Mindig pont ezek az életszerű mondatok hiányoznak a nyelvkönyvekből.

B. Beáta

Nagyon tetszettek az ingyenes leckék, így a munkatársaknak is megrendeltem a 7 db könyvet és CD-t.

Cs. R. Mariann - Budapest

A könyvét már megvettem és csak egyet tudok érteni az azt dicsérőkkel.

S. Erzsébet

Igazán praktikus hasznos a hallgatással egybekötött szókártya-használat. De külön-külön is kiváló a sok rövid egyszerű mondat.

Dr. U. János - Nyíregyháza

A könyv rengeteget segített nekem, világossá és érthetővé váltak olyan nyelvtani szabályok, amelyek eddig nem voltak egyértelműek számomra. Nagyon jónak tartom.

G. Zsuzsanna - Őrbottyán

A nyelvkönyv nagyon jól használható, most már csak az akaraton és szorgalmon múlik a siker! Köszönet illeti a kezdeményezésért!

M. Anikó

A könyv nagyszerű, jól hasznosítható.

B. Klári - Sopron

Nagyon köszönöm a szó, pontosabban mondat kártyákat, remekül használhatók, a hanganyag kicsit nehézkesebb pedig remek ötlet több kiejtést hallani és gyakorolni, de a szókártyák is kéznél kell, hogy legyenek, ha még nem tanulta meg teljesen a kártyát. Nagyon várom a további kártyákat.

dr. M. Ildikó - Budapest

Bár angolul tudok olvasni és élvezem az írott nyelv szépségeit, a szavak helyes kiejtése sokszor okozott gondot. Az ön kedvessége által, amit megköszönök, egy csodálatos kiejtési gyakorlat segített ebben. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

J. Törőcsik

Csak annyit tudok írni Önnek, hogy csodálatos, könnyen érthető a könyve, valamint a napi leckék is. Remélem 72 évesen én is meg tudom tanulni az angol nyelvet. Köszönöm!

Erika

Egyszerűen és könnyedén használható. Vannak programok, melyekhez csak komolyabb számítógépes ismeretekkel lehet hozzáférni. Érthető és szórakoztató.

T. Anikó

Folyamatosan használom és úgy érzem, hogy hasznos, és életszerű, annyira, hogy mindenkinek csak ajánlani tudom. Természetesen még nem beszélek folyékonyan angolul, de az angol nyelvű TV csatornákon egyre többet megértek! Összefoglalva nagyon jónak tartom!

Zs. Csaba - Jászjákóhalma

Nagyon jó és hatásos, sokat tanulok.

G. Sándor

Hálásan köszönöm a CD-t, csak ajánlani tudom mindenkinek, a könyv és a szótár rendkívül jó, a CD- ről meg nem tudok nyilatkozni, de az elolvasott vélemények alapján biztosan nem fogok csalódni, és külön köszönöm a korrekt hozzáállásukat.

L. Józsefné

A nyelvkönyvet és a kisszótárt nagyon jól tudom használni úgy az újratanulás, mint az új ismeretek befogadása során. Ajánlottam is - jó szívvel - mások figyelmébe. A szókártyák használatára eddig nem igazán éreztem rá, ezért nem hasznosítom ezeket céljuk szerint. Ez azonban nem a szókártyák, hanem az én hibám.

dr. H. Kálmán - Budapest

Többször nekifogtam az angol nyelv tanulásához, de mindig sikertelen lett. Most az ragadott meg, hogy az első húsz leckével együtt tudtam beszélni. Olvasom is, hallom is, ismételhetem is. A könyv nagyon jó, áttekinthető, logikus, már csak rajtam múlik meddig jutok el.

J. József - Dunaharaszti

Nagyon jó a könyv! Az eddigi legérthetőbb nyelvkönyv, ami a kezem közé került!

S. Ákos

Mindkét szótárt használom, kitűnőnek találom. Élvezettel forgatom, különösen az értelmező szótár tetszik. Nagyon köszönöm a munkáját! A nyelvtan könyv is nagyszerű!

A. Antalné - Pécs

Kedves Norbert! Az Angol aktív nyelvtudást, a szókártyákat 4-ik osztályos unokám eltulajdonította, és évfolyam társaival használták. A 2 tannyelvű isklába járt és kitünőre végzett, most a Corvinus egyetemen tanul. A Csordás Norbert Nyelvkönyveket, szótárakat a legjobbakként emlegeti. Én nagy szeretettel olvastam a kiejtéssel együtt hallható angol szövegeket, amit el is mentettem. Hálásan köszönök minden anyagot amit tőled kaptunk.

F. Etelka - Budapest

Minden elismerésem az Öné! Csak jót tudok elmondani Önről, aki ilyen lelkiismeretesen, és önzetlenül végzi a munkáját! Az anyagok is minden igényt kielégítenek! Ritkaság az ilyen ember, aki másoknak segít az előrejutásban! További munkájához sok sikert, kitartást, jó egészséget kívánok tiszta szívemből! Csak a legjobbakat tudom elmondani Önről is, munkájáról is! Nagyon emberséges!

Magdi

Az életszerű használat, az azonnal használható kifejezések gyorsabban hozzásegítik a tanulni vágyókat a sikerélményekhez. E nélkül semmilyen tananyag nem rögzül olyan gyorsan, mint ezzel a szemlélettel felvett információ. Minden Ön által megjelent kiadványt, nyelvkönyvet, szótárakat, szókártyákat és hanganyagokat megvásároltam. Először magamnak, majd a lányomhoz vándorolt, amint felfedezte a polcon, rögtön elkönyörögte. Tehát ismét megvásároltam egy garnitúrát, most már saját magamnak. Köszönöm a kiadványokba fektetett sok munkát, hogy a hétköznapi ember is gyorsan használható nyelvtudásra tehessen szert.

S. Szilvia - Budapest

Tisztelt Csordás Tanár Úr! Két könyvét vettem meg, amit azóta is szívesen forgatok és tanulok belőle! Az egyik az Angol Nyelvkönyv a kedvencem, mivel érthetően elmagyarázza a nyelvtant, amire szükségem is volt, mert 64 évesen kezdtem el tanulni az angolt. A másik könyv az Angol 100. Ezt szintén szívesen nézegetem és próbálom megtanulni az angol mondatokat. Szerintem, ez a két alapkönyv, amit mindenkinek csak ajánlani tudok, ha elszánta magát a tanulásra! Kívánok Önnek Jó egészséget!

Cs. B. Zsuzsanna - Budapest

Én az angol nyelvkönyvet és az értelmező szótárt vettem meg. Elég régóta foglalkozom angollal, és tanulgatok már lassan 40 éve. Egy könyvespolcfalam csak angol könyvekkel és szótárakkal van teli. Szóval sokféle könyvet megvásároltam már, de a Csordás könyvek valahogy mások, jó a könyv felépítése. Nagyon áttekinthetők, jók a csoportosítások, elemzések, és pontosan úgy épülnek fel a könyvek, ahogy azt egy magyarul gondolkodó angolt szenvedve tanuló diáknak szükséges. Pont azokat emeli ki, amit hibázni szoktunk, könnyen megtalálhatók amit keresünk. Úgy érzékelem, hogy aki a könyvet készítette igazán odafigyelt a tanítványok szorongásaira, hibáira és jól pontosan a szükségesnek megfelelően építette fel a könyveit. Korunk egyik legfrappánsabb felépítésű, szerkezetű munkájának találom, melyet bátran merek ajánlani újrakezdő férjemnek és egyetemen tanuló lányomnak, és magam is nagy odaadással tudom használni.

P. B. Adrien - Eger

Kedves Csordás Norbert! Először is: GRATULÁLOK a szókártyák összeállításához, remek munkát végzett! Sok éve tanulom már az angol nyelvet, most érzem először, hogy szépen haladok az angol nyelv felépítésének megértésében. Nagyon sokat segít a korábban megvásárolt nyelvkönyv, a szótár, de ezek a kártyák még azokat is felülmúlják. Ami nagyon fontos, hogy a MINDENNAPI beszéd, a hétköznapi, nagyon gyakran előforduló mondatokat sikerül - a lemez segítségével is - egészen elfogadható kiejtéssel kimondanom, röviden: Már angolul beszélek!!! Ezer KÖSZÖNET Önnek!!!

P. Rozália - Hódmezővásárhely

Kedves Csordás Norbert tanár Úr! Tavaly vettem meg a szókártyákat és tanulmányozom. Nagyon sokat tanulok belőle. Idén megvettem az Értelmező kisszótárat, nagyon világos szeretek tanulni belőle. És amit a legjobban szeretek az az Ön Angol nyelvkönyve. Nagyon hasznos munka, sokat forgatom. Minden kiadványával nagyon meg vagyok elégedve és örülök, hogy az Interneten Önre találtam.

H. Ágnes - Budapest

Megvettem és nagyon tetszik. Az unokáimnak is megvettem a kisebbet és élvezettel forgatják (5. és 6. osztályosak) pedig eddig utálták a szótárazást. Mindegyik kiadvány csodálatosan jó, az embernek segít belelkesedni, élvezetessé teszi a tanulást. Köszönöm.

M. Lajosné - Göd

Kedves Tanár Úr! Igen, megrendeltem Öntől az aktív szókártyákat 1-200-ig. Számomra rendkívül nagy segítség, mert az egyszerű mondatokat, így könnyebben meg tudom tanulni. Különösen örülök a hanganyagnak, amelyben választható az amerikai és a brit angol kiejtés. Egyetértek abban, hogy először is az egyszerű mondatokat kell megtanulni tökéletesen. Lassan haladok, de nagyon élvezem a szókártyák tanulását, nem kell bizonytalankodni a saját mondatok alkotásában. Ön egy nagyon lelkiismeretes ember, aki becsülettel dolgozik azon, hogy minél több embert taníthasson. Nagyon köszönöm Önnek minden fáradozását.

H. Jánosné - Cegléd

Kedves Norbert! Életem legjobb nyelvkönyvét vettem a kezembe - 62 évesen -, a hanganyaggal együtt, és ez így tökéletes. Forgatom a szótárt is, hasznosak a példa mondatok. A szókártyák is tetszenek, de azokat még nem volt időm végig venni.

B. András - Kiskunfélegyháza

A szótár praktikus, jól összeszedett, áttekinthető. Egyszerű, tömör, lényegretörő. Nagyon köszönöm a lehetőséget, melyet a szótár és a többi kiadványa megvásárlásával kaptam. Külön köszönet az ajándékokért, az ingyen leckékért. Nagyon jó összeállítás. Várom az újabb kiadványait.

S. P. Zsuzsanna - Kisláng

Tisztelt Tanár Úr! Nagyon jónak tartom a szókártyákat is, mint az összes eddig megjelent és birtokomban lévő könyvét, szótárait. Minden nap foglalkozom az angol nyelvvel, ilyen fantasztikus tananyaggal még nem találkoztam, egyszerűen elő kell vennem! Rendkivüli anyag, olyan mondatokat tanulok meg a szókártyákból, amelyeket a mindennapi beszédben tudok alkalmazni. Ön egy fantasztikus, kreatív egyéniség! Köszönöm.

J. Lászlóné - Keszthely

Kedves Tanár Úr! Megvettem a nyelvkönyvét, az értelmező szótárat, a szókártyákat és az Angol 100 című kiadványát. Autodidakta módon [önállóan] tanulom az angol nyelvet. Mindegyik kiadványa nagy segítség, gondosan összeállított tananyag. Minden elismerésem és köszönetem az Öné, nagyon jól használható mindegyik. Ön kiváló pedagógus!

V. Lászlóné - Budapest

A lényeg: két középszótár mellé ez az értélmező szótár a legjobb és legkifizetődőbb befektetés. Kiemeli és magyarázza a lényeget, sőt tartalmaz olyan új szavakat, amiket a hagyományos szótár nem. (De a SZTAKI-n sem találtam.) Tökéletes az angol nyelvű szépirodalom olvasása mellé, könnyen kezelhető, mert puha a borítója, és strapabíró - masszív kötése van.

K. Lászlóné - Debrecen

Már többször elkezdtem az angolt, de valahogy a kedvem szegte, hogy nem tudok benne elég önálló lenni, önállóan tanulni. Ez az anyag nagyon jó a kezdőknek is, mivel segít az eligazodásban és önállóan is nagyon jól tanulható. Tényleg logikus a felépítése és jól gyakoroltatja a kiejtést. Gyorsan képessé váltam önálló mondatok megalkotására. Köszönöm.

P. Aranka - Káloz

Tisztelt Tanár Úr! Első találkozásunk az Angol nyelvkönyv volt. Nagy lendületet adott. Egyedül tanulok. Ennek a módszere beburkolni a nyelvtant a szövegbe. Úgy éreztem, hogy van egy rongybabám, se ülni, se állni nem tud. És egyszerre lett váza és lelke az eddig tanultaknak. Utána jött a a csodálatos szótár. Megrendeltem a kicsi után a nagyot is. Kinyílt a vilag.

T. Lajosné - Budapest

Kedves Norbert! Nekem a kisszótár van meg, egy Vitaking üzletben vettem. Én nagyon szeretem az angol nyelvet, tanulni is nagyon szeretem. A tanulás nem megy könnyen, de türelmes vagyok. Amióta megvan a kisszótár nem használok más szótárat, mert ez nekem bőven elegendő a jelenlegi tudásomhoz. Szeretem, hogy sok egyszerű könnyen elemezhető és érthető példamondat van benne. Nagyon hasznosnak találom a magyar nyelvű értelmezést, mert sokkal érthetőbb és részletesebb, mint általában a szótárakban és csak a leggyakrabban használt helyzetek jelennek meg benne. Nekem mindig elrettentő volt amikor több oldalon ismertették a szó ezerféle jelentését és tudtam úgy sem tudom megjegyezni soha és azt sem tudtam melyik a fontos a mindennapi használatban. A Te szótáradban tisztán és világosan látom azt is, a példamondatokban, hogy hogyan változik a szó helyzete a mondatban és milyen szavak vagy előljárók, hogyan módosítják. Ebben a szótárban nem veszek el az információkban és ha újra meg újra visszatérek egy szóhoz előbb-utóbb biztos alaptudásom lesz. Velem nem tett csodákat ez a szótár sem, nem tanultam meg egyik napról a másikra helyesen angolul, de segítségével látom hogy jó úton haladok, napról napra egy kicsivel többet tudok és vannak kisebb-nagyobb sikerélményeim a mindennapi használatban. Három könyv van, amelyeket mindennap használok a tanuláshoz a Te kisszótárad az egyik. Szeretném majd megvenni a nagyobbik szótáradat is... Ja, és még nagyon örülök a szótár végén a magyar kifejezéseknek, mert így sokkal könnyebb önállóan angol mondatokat alkotni. Üdvözlettel és köszönettel: Erika

Erika

Középfokú nyelvvizsgára készülök, bár az 1-200 kártya szókészlete ismerős számomra, nagyon hasznosnak tartom a példamondatok alkalmazását. Az még jobb, hogy a magyar jelentés a hátoldalon van, segít a gondolkodásban, ha nem mechanikusan akar tanulni valaki. Örömmel várom a következő kártyákat.

K. Istvánné - Dunakeszi

Norbert anyagait mind megvettem, s szeretem őket áttanulmányozni és újra és újra feleleveníteni. Megalapozott és áttekinthető munkák. Mindenkinek ajánlom, aki meg akar ismerkedni az angol nyelv szépségeivel. A nyevtana egyszerűen zseniális. Hálás vagyok neki...

Gy. Mihály - Debrecen

Köszönöm, hogy megírta ezeket a könyveket, amit már korábban (kb. 3 hónapja) van szerencsém használni is! Azt mondhatom, hogy remek könyvet írt! Örülök, hogy rászántam magamat a megvételre, annak még jobban, hogy a kedvezmény miatt anyagilag is lehetőségem nyílt erre! A szótár annyi mindent "helyére" tesz, betekintést nyújt az angol nyelvtan rejtelmeibe. Ez egyszerűen pótolja azokat a "hézagokat" amik a forgalomban levő könyvek mindegyikéből hiányzik. Köszönöm, hogy hozzá jutottam, hogy tanulhatok belőle, mindkettőből! Óriási segítséget ad, nincs rá megfelelő jelző, hogy mit is jelent ez számomra! Angolul több éve "tanulgatok" de megérteni most értem meg, hogy mit is kell egy-egy adott helyzetben mondanom. És azt is, hogy miért úgy kell azt a mondatot összeraknom! Hálás szívvel KÖSZÖNÖM a munkáját!

P. Rozália - Hódmezővásárhely

A könyvet és a szótárakat is nagyon szeretem, de a kártyákat szenzációsnak tartom sokat tanulok belőle. Ez nagyon hasznos segítség a tanuláshoz. Köszönöm szépen, hogy hozzásegített!

B. Gyuláné - Budapest

Kedves Norbert! Nagyon kedvelem a kiadványait. Különsen tetszik, hogy sok egyszerű könnyen elemezhető és érthető példamondat van benne. Nagyon hasznosnak találom a magyar nyelvű értelmezést, mert egyszerű, érthető és részletes. A szókártyák mindig velem vannak, másoknak is adtam már kölcsön és a kiadványait is ajánlottam ismerőseimnek. Köszönöm a munkáját és további sok és szép sikereket kívánok!

G. Éva - Ócsa

A munkáimhoz folytonosan használom az Ön Angol-magyar értelmező szótárát. Különösen jó tulajdonságának tartom az igen jól érthető, szemléletes magyarázatokat. Ezek nem a más helyeken tapasztalt merev megállapítások, hanem a hétköznapi életünkhöz közelálló tapasztalatokon alapuló szemléletes útmutatások. Mivel az én angoltudásom az elmúlt sok évtized alatt se vált teljessé, mert más nyelvvel voltam elfoglalva és a munkám is ezt kívánta, az Ön kisegítő magyarázatai kis időráfordítást igénylő mankócskák a számomra. Köszönöm szépen.

S. Gyula - Érd

Nyugdíjas vagyok, napközben a 2 éves unokámra vigyázok. Minden nap kiválasztok egy szókártyát, reggel meghallgatom a megfelelő kiejtés hanganyagot, egyszer simán, egyszer vele kiejtve, és egyszer én mondom, gép mondja. A kártya a zsebemben és a házimunka közben mondogatom a mondatokat. Este újra a géppel együtt hallgatom-mondom. Így egy nap egy kártyányi mondatot tudok megtanulni. 3 kártya után ismételek. Nézem a magyar oldalt és angolul kiejtem.

B. V. Margit - Budapest

Kedves Norbert! Mindkét unokámnak megvettem a kisebbik értelmező szótárt, magamnak pedig a nagyot. Nagyon tetszik a gyerekeknek is, pedig eddig nagyon nehezen lehetett rávenni őket a szótárazásra. Kitűnő munka, nagyon hasznos. A kissebbikben magyarról is lehet keresni, ami óriási segítség. Hálásan köszönjük.

M. Lajosné - Göd

Köszönöm az ajándékot, az ingyenes leckéket, valóban nagyon praktikus és hasznos, hogy egy helyen megtalálható mind a húsz lecke. A legjobbkor bukkantam rá a könyveidre. Ami a leginkább ösztönöz, hogy olyan nekem való könyvet és szótárt találtam, amivel úgy gondolom még én is el tudom sajátítani az alapfokú nyelvtudást. A hangokat csak most tanultam meg igazán kiejteni a CD-ről. Az emailben küldött leckék nagyon jól használhatók és begyakorolhatók. Úgy terveztem, minden nap a szótárból kiírok néhány szót és a hozzá mellékelt mondatokat. Nagyon tetszenek a szavakhoz mellékelt mondatok, mert annyira jól és könnyen érthetőek, hogy ujjongok amikor olvasom és leírom azokat! A nyelvtan is nagyon jól összeszedett és érthető. Bár még csak az elején tartok, de alig várom, hogy sorban minden egyes leckét átvegyek. Mindent egybevetve szerintem remek munka!

V. Anikó - Mezőkövesd

Kedves Csordás Norbert! Én már 60 éves vagyok. nem gondoltam, hogy valaha is szükségem lesz angol nyelvtudásra. Miután a lányom feleségül ment egy angolul beszélő ugandai fiatal emberhez, kénytelen voltam a legszükségesebb szavakat megtanulni, hogy tudjak vele legalább pár szót váltani. Sokat segített a tanulásban az Angol-Magyar Kisszótár magyar szójegyzékkel, az Angol Magyar nyelvkönyv és a kártyacsomag CD-vel. Sokat segít a CD a kiejtés gyakorlásában. Nagyon jók az ajándék leckék is. Karácsonyra megajándékoztam a vejemet a nagy Angol-Magyar értelmező szótárral, élvezettel tanulmányozza, és egymást segítve, kiegészítve tanulunk. Azt tapasztalom, hogy az angolul beszélő magyar nyelvtanulását is segítik a kiadványok.

Sz. T. Ilona - Sárkeresztúr

A szókártyák a hanganyaggal, és a nyelvkönyv, mind nagyon jók, könnyen érthetőek! Nagyon tetszenek a szavakhoz mellékelt mondatok, mert annyira jól és könnyen érthetőek. Nem bántam meg a vásárlást. Köszönöm.

H. Béla - Budaörs

Sok nyelvoktatói anyaggal találkoztam. Végre az Ön kiadványait megismerve felcsillant bennem a remény, hogy előbb-utóbb meg is szólalok angolul. Nekem a legtöbbet a hangzó anyagok jelentik. MP4 lejátszón hallgatom újra és újra. Mondhatom: Csodás ez a Csordás Norbert-féle módszer. Csak köszönetem a segítségért!

Cs. Béla - Baj

Az angol-magyar értelmező kisszótár a legjobb amivel eddig találkoztam. Nekem nagy segítség.

A. József - Paks

Kedves Angolul Tanitó Nyelvtanárom! Én már több éve kisérletezem az angol nyelv megtanulásával és a tudásom használatba vételével. Hiába tudtam már sokmindent, mégsem értettem a hozzám szóló angolokat és ők sem értettek engem! Elkeseritő volt!!! Tudtam, mi a baj, nem tanultam soha a kiejtést és nem tanultam a "röviditéseket" sem. Most a szókártyákkal kész, használható mondatokat kaptam kiejtéssel és a beszélt nyelvvel együtt. A hanganyag nagyon-nagyon sokat ér! Kedves Angolul Tanitó Tanárom! Munkája nagyon sokat ér! Köszönöm a segitségét!

A. Józsefné - Budapest

Pontosan azt adja, amit igér - és ez bizony manapság nem csekélység. Könnyedén, élvezettel, örömmel, érthetően, és főleg sikeresen!

P. J. Éa - Kecskemét

Kedves Csordas Norbert! ... Életemben már rengeteg angol szótárt vettem, de ilyen profin szerkesztetett és értelmezett még egyet sem. Ezen a területen nagy ,,szédítés" folyik Magyarországon. Kérem Önt, hogy folytassa ezt a munkát, hiszen nagy szükség van értelmes, felnőtt nyelvtanulási könyvekre... Köszönöm munkáját!

N. Géza - Budapest

Nagy hasznát tudom venni a szókártyáknák, mert áttekinthető és érthető. Így már nagyjából megtudom érteni pl. az angol sorozatokat. Mivel én tudom kiejteni a szavakat, ezért a hanganyagok inkább csak mellékesen szolgálnak, de azért szeretem hallani hanglejtésüket, ezért ez a 2 CD is hasznosnak bizonyul számomra. Úgyszintén a nagyszótárral is megvagyok elégedve, pl. ha nézem az elöljárószavakat (ezeket mindig kevertem), akkor a példák alapján tudom hogyan, mikor kell használni őket. Amikor megrendeltem ezeket, bíztam benne, hogy tényleg hasznosak lesznek, és használni is fogom őket, lám nem tévedtem. ;-)

W. Janka - Baja

Tisztelt Csordás úr! Én először a nagyobb szótárt és az Angol 100-at vettem meg. Utána kölcsön kaptam a kiejtesi cd-t és legújabban láttam egy pár szókártyát. Nagyon könnyen tudtam dolgozni, tanulni bármelyiket is használtam, használom. Az értelmező szótar egy nagyon komplex, de ugyanakkor könnyen hasznalható. Az Angol 100 egy valódi gyors segítség mindenki szamara. Még szeretném bővíteni a gyűjteményem és tovább fejleszteni magam. Én csak annyit teszek hozza: Köszönöm szépen!

Kálmán

Nagyon szépen köszönöm az ingyenes 21 hangos leckét, nagyon élveztem. A könyv szerkezete átlátható és könnyen kezelhető, a sok példamondat sokat segít a megértésben. A szótár szintén nagyon praktikus és szintén könnyen kezelhető. Nagyon örülök, hogy megvásároltam.

M. László - Barcs

A kisszótárból tanulok, nekem az van meg. Nagyon jól használható, könnyű benne a keresés, és sokkal több információt ad egyszerre, mint az egyéb szótárak.

H. V. Katalin - Budapest

A szókártyák sokat segítenek abban, hogy a valós életben használt kifejezéseket tanulja meg az ember. Az is nagy előny, hogy nem csak szavakat memorizál az ember, hanem az adott szó egy adott jelentését gyakran használt szókörnyezetben tudja megjegyezni. Könnyebb gyakran használt kifejezéseket megjegyezni, mint szavakat bebiflázni. A kiejtés sokat segít abban, hogy úgy tanulja meg a kifejezéseket az ember, hogy azt a használat során mások is megértsék. Abban is segít, hogy az anyanyelvi beszélők közlését jobban megértsük. Jól használhatóak és életszerű szituációkat tanítanak az általam is megvásárolt tanulókártyák. Köszönet érte!

B. Mária - Budapest

Az angol-magyar értelmező kisszótár a legjobb amivel eddig találkoztam. Nekem nagy segítség.

Józsi

Nagyon-nagyon jó kiadvány, ezt kellene használni az iskolákban is!

N. S. Gabriella - Hódmezővásárhely

Én az egyetemista lányomnak rendeltem meg. Ezzel is próbáltam neki segíteni a könnyebb és gyorsabb angol tanulásában. Közben én is belenéztem. Tetszett az érthetőség, az egyszerűség. Segítségével gyorsabb és érthetőbb a tanulás. Köszönöm Önnek. Minden eddigi kiadványát megrendeltem a lányomnak és várom a következőket, mellyel segíthetem a lányom további angol tanulását.

S. P. Zsuzsanna - Kisláng

Kedves Tanár Úr! Amióta az ön szótárját használom, azóta már sok mindent megértek angolul és már levelezni is tudok. Nagyon köszönöm a tudását és kívánom, hogy még nagyon sok embernek tudja átadni a tudását, nekem tetszik!

Anna

Nagyon jól használható a szótár. Én minden nap használom. Különösen hasznosak a mondatok. A szótár nagyon jól áttekinthető.

R. Károlyné - Budapest

Néhány hónapja kezdtem el használni a szókártyákat. Azóta átlagosan hetente egyszer nekiállok, és fél-egy órán keresztül olvasgatok belőlük. Nekem mind a 200 megvan. Nagyon nehéz letenni ezeket a kis gyöngyszemeket! Mindíg fájó szívvel hagyom abba a böngészést, általában időkényszerből. Sokat segít az alapvető szókincs és a pontos jelentések megismerésében. A CD anyag is jó, de a kártyák fő előnye, hogy egyéb segédeszköz nem kell a használatukhoz. Mindenkinek ajánlom, megérte megvenni!

Sz. István - Budapest

Nagyon elégedett vagyok mind a nyelvkönyvvel, mind az Angol 100 kiadvánnyal, mindkettőt rendszeresen forgatom, kimondottan hasznosnak találom őket. Nem bántam meg, hogy kézbe vettem őket! Csak ajánlani tudom másoknak is...

Sz. István - Eger

Én már próbáltam nyelvtanfolyamra járni, az ötödik alkalommal totál elkeseredtem, mert a nyelvtanár csak angolul beszélt, és mivel én teljesen a nulláról indultam, egy szót sem értettem. Persze ki is maradtam, mert pokoli érzés volt, hogy hülyének éreztem magam. Így pedig a magam tempójában, munka mellett a könyv, a CD és a szótár segítségével sokkal könnyebben tanulok. A szótár is nagyszerű, jó, hogy minden jelentés ott van. Nagyon örülök, hogy ezt a lehetőséget megtaláltam és egy percig sem bántam meg, hogy megrendeltem. Gratulálok, hisz nem kis munka lehetett az mögött, hogy mindehhez sokan hozzáférjünk. Jó egészséget kívánok, a továbbiakhoz erőt, kitartást. Azt gondolom, aki ennyi embernek segít idegen nyelvet elsajátítani, csak jót érdemel.

M. Csilla - Tatabánya

Nagyon jó szolgálatot tesz a szavak és kifejezések használatának megértéséhez. Sokat használom.

Gabriella

Sajnos még nem volt időm a szókártyákat kibontani, de hamarosan előveszem. Nincs kétségem afelől, hogy jó befektetés, ugyanis a nyelvkönyvet, a szótárt és az Angol 100 kiadványt napi rendszerességgel használom. Angol tanfolyamra járok, amit az órán nem értek vagy nem világos a szó-kifejezés használata, a könyveiben kikeresem, megértem és könnyen megtanulom, alkalmazom. Így öröm számomra a tanulás. Köszönöm Önnek!

R. Katalin - Budapest

Nagyon jók a nyelvleckék :) amióta tanulom, észrevettem hogy jobban beszélem az angolt, ígyhát nagyon szépen köszönöm. Az értékelésem: kíválóak az angol leckék

Domi

Nagyjából egy-két éve vettem meg őket és már rengeteg sok új dolgot tanultam már meg általuk, amikről addig fogalmam sem volt. Maximálisan elégedett vagyok velük.

F. Tibor - Bakonynána

Nagyon széles skálán mozog az egy szóhoz tartozó mondatok tartalma. A bőség zavarával küzdök, amikor gyakorlok a kártyákkal. Ez mindenképpen pozitív. Nagy segítség. Köszönjük.

J. Ferenc - Nyíregyháza

Kedves Csordás úr! Első alkalom, hogy vásároltam Öntől könyvet. (Angol 100) 68 éves vagyok, 2 éve tanulom az angolt. Meg vagyok elégedve a könyvvel. Nekem sokat segített a tanulásban. Külföldön voltam, mertem beszélni, meg is értették amit kérdeztem. Azért tetszik a könyv, mert gyakorlatban, a köznapokon lehet használni. További sikereket és jó munkát kívánok!

D. Piroska - Budapest

Én a nagyszótárat vettem meg, tényleg nagyon hasznos ha angol szöveget olvasok... Örülök, hogy megvettem és köszönöm.

B. V.a Margit - Budapest

Nem kell gondolkodnom a szóösszetételeken és nagyon hasznos, hogy meg tudom hallgatni!

K. Erzsébet - Gyál

Nagyon jól lehet tanulni a leckékből, mert érthetőek, és kiejtések is nagyon sokat segitenek! Nagyon meg vagyok elégedve!!! Köszönöm! Köszönöm, ennél jobb angol leckéket nem találtam. Sok sikert a további munkájához.

Zsuzsa

A szótárt nagyon hasznosnak tartom. Jól használható, könnyen kezelhető. Szívesen vennék magyar-angol szótárat is, mert gyakran nem a legmegfelőbb szót használom, egy-egy fordításnál.

D. H. Katalin - Salgótarjan

Nagyon jó ötlet, szuper! :) Kis helyen rengeteg tananyag! :) Nekem nagyon bejön! :) :) :) Köszönöm szépen!

S. Katalin - Budapest

Köszönöm a segítségét a tanulásban, szerintem nagyon jók a leckék amit küld, könnyen tanulhatók, mert nagyon fontos, hogy az ember hallja amit tanul, fontosak, mert nem mindegy, hogy ejtjük ki a szavakat. És a könyvel párosítva szerinte tökéletes.

H. F. Judit - Budapest

A szótár igen jól használható a példamondatok sokat segítenek a megértésben. Sokszor használom a nyelvkönyvet nyelvtani bizonytalanságom esetén és mindig megtalálom a megfelelő segítséget.

Sz. Cs. Irma - Nyíregyháza

Gratulálok a komoly munkádhoz, nem kis alkotás, de megérte. Nagyon nagy segítség a számomra, zömmel angolul kell kommunikálnom, ha még nem is beszélem, de az írott szót már is könnyebbnek érzem. Köszönöm, további kitartó munkát kívánok.

H. Ferencné - Vérteszőlős

Én most kezdem az angolnyelv tanulását, melyben az Ön anygai nagy segítségemre vannak. Kedvet és lendületet ad a tanuláshoz. Még egyszer köszönöm, munkája sok sok embernek, köztük nekem is aranyat ér!

Kati

Szerintem nagyon szuper, sokat segít a tanulásban, azt sajnálom, hogy nem a nagyobb szótárt vettem meg.

S. Katalin - Budapest

Tisztelt Szerző Úr! Először is jó estét kívánok! Nagyon szépen köszönöm megtisztelő kérdését, úgy érzem, hogy mind a leírása, mind a hangzó anyag rengeteget segített eddig a haladásomban. Hálás köszönet a praktikus segítség című lecke anyagért, ahol közvetlenül egymás után következnek a témák, valamint a bónusz leckékért, ahol, és amiért egy mondatot többször is lehet indítani, a kiejtés tanulása érdekében! Köszönet a rengeteg energia, illetve időbefektetéséért! És remélem, hogy követhetően fogalmaztam!

Norbert

Első alkalommal megvettem magamnak az ANGOL-MAGYAR ÉRTELMEZŐ KISSZÓTÁR-t magyar-angol szójegyzékkel. Nagyon jónak találom az én angol tudásszintemen. A szókártyákat hanganyaggal kifejezetten szeretem. Köszönöm a munkáját, amit a nyelvet tanulni és használni igyekvők érdekében tesz.

K. Ildikó - Piliscsaba

Nagyon tetszett a komplett csomag amit megrendeltem. A szókártya tökéletesen magyaráz. Enélkül nem tudnám, hogy melyik jelentést hogyan tudom használni. Köszönöm

K. Ágnes - Szeged

Nekem egyszerű, praktikus, jól érthető a nyelvtan az ön könyvéből. A kiejtést is ismételhetem akár a telefonomról is, a nap folyamán bármikor, ha kis várakozóidőm van valahol.

E. Lászlóné - Zalacsány

Én 38 évesen nulláról kezdtem az angolt... Megvettem az értelmező kisszótárat, ezzel elboldogulok. Karnyújtásnyira van az íróasztalomon, azonnal bármikor elérem! Tankönyvként használom, olvasom hangosan a példamondatait. Szerintem is jó utat választottál, sok sikert a folytatáshoz.

K. István - Budapest

Nekem nagyon tetszik. A könyvét is szeretem, abból sokat tanultam. Az Angol 100-ról is a legjobb véleménnyel vagyok. Kedves Norbert! Azt érzem, hogy Ön ezekkel a kiadványokkal tényleg azon van, hogy sokakat megtanítson angolul beszélni. Ehhez kívánok Önnek erőt, egészséget.

P. Antalné - Ócsa

Szerintem az nagyon jó ahogyan fel van építve az egész nyelvlecke. Nekem főleg a kiejtéssel szokott gond lenni ezért én azt szeretem a legjobban, hogy meg lehet hallgatni női és férfi hanggal is a kifejezéseket, mondatokat. Nagyon érthető az egész.

Júlia

Nagyon jó, remekül használható, csak ajánlani tudom a könyveket, szótárakat és a nyelvleckéket mindenkinek, aki szeretne angolul tanulni. Végre visszakaptuk a régi, jól bevált módszert a kiadványok által! Ezer köszönet érte!!!

R. Zsuzsanna - Sárvár

Tisztelt Csordás Norbert Úr! Örömmel vettem a szókártyáit. Nagyon tetszenek a mondatok, a mindennapi életben jól használhatóak. Nekem nem tetszik hogy a CD hanganya nem csak azt a mondatot ismétli , amit én szeretnék gyakorolni, hanem mindig elölről kezdi a részt. Bár van ikon amire rá lehet kattintani, a probléma nem oldódik meg. Természetesen így is jól használhatóak a CD-k. Szívesen vásárolnék Magyar-Angol Értelmező Kisszótárt is, mert a fordításnál bizony gyakran jól jönne, esetleg kevesebbszer kerülnék megmosolyogtató helyzetbe egy-egy oda nem illő szó miatt. Munkájához sok siket, jó egészséget kívánok!

D. H. Katalin - Salgótarján

Kedves Csordás Úr! Az Ön által közzétett kiadványok a legkreatívabbak amivel eddig az angol nyelv tanulás során tapasztaltam. Köszönettel!

Dr. D. István

Örülök, hogy megvettem. Haladok előre.

Imre

Tetszettek és nagyon hasznosak a szókártyák. A rajtuk lévő mondatok egyszerűek jól meg is tanulhatók. Sajnos mivel már a 70. évemet taposom elég gyorsan el is felejtem őket, de biztos vagyok benne, hogy szükség esetén újra elő fognak jönni. A kártyaforma segít, hogy utazás vagy akár séta közben is gyakorolhassak. Már a vonaton többen megkérdezték tőlem. hogy mit forgatok a kezemben kötőtű helyett. Igen büszkén reklámoztam az Ön tanulókártyáit. Ezúton is köszönöm!

M. Lajosné - Göd

Az angol nyelvkönyvet vettem meg. Végre megértettem az igeidőket!

Ó. Béla - Pécs

Nekem az értelmező kisszótár van meg. Nagyon hasznos.

P. Imre - Orosháza

T. Csordás Úr! Az Ön szótára bizonyította, hogyan kell elkészíteni egy ilyen fontos "segédanyagot". Számomra bizonyítást nyert, minden jó, amit az oktatásban és pedagógiában el lehet érni. Szeretettel gratulálok munkájához! Kérem Önt hogy folytassa tovább ezírányú munkáját.

N. Géza - Budapest

Nekem, nagyon értékes tapasztalatom van mind könyveivel, mind a CD-kkel. Nagyon nagy segítségemre vannak a tanulásban! A ma angolt tanuló diákoknak is ajánlottam és nagyon jó véleménnyel vannak róla!

N. Jánosné - Sarkad

Üdv! Megvásároltam az Angol 100-at, ami nagyon sokat segít a mondat szerkesztésben. Most megvásároltam az Angol-Magyar Értelmező szótárt, ami nagyon jól összeszedett kiadvány. Mindkettő nagy segítség az angol nyelv minél könnyebb megtanulásához. Gratulálok, és további jó munkát kívánok.

J. Z. Zsuzsanna - Kerepes

A szókártyákat és a hanganyagot csak ajánlani tudom, nyelvismereti szinttől függetlenül, megítélésem szerint az ismeretek elmélyítését nagymértékben támogatják.

B. István - Budaörs

Szia Kedves Norbi! Megvan az "Angol-magyar értelmező kisszótár". Nekem nagyon sokat segít a tanulásban. Minden nap használom. Szerintem nagyon jól érthetően meg van írva. Nagyon nagy segítség nekem a tanulásban minden nap. Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy hozzá tudtam jutni. Sok erőt kívánok a munkádban. Szeretettel Klári USA-ből

Klári

Angol-Magyar értelmező szótárat és kiejtési CD-t, valamint könyvet vásároltam. A betekintéskor azonban olyan kedvezőnek találtam, hogy vásároltam egyet a keresztfiamnak is. Az ő véleménye nagyon jó, így alig várom...

B. Erzsébet - Kecskemét

Tisztelt Csordás Úr! Eredményekben és Sikerekben Gazdag Új Évet Kívánok Önnek és a Csapatanak! Igen, megrendeltem a kártyákat.Én azt gondolom, hogy erre vártam már rég, ahoz, hogy lendületet vegyek az angol nyelv mindennapos, azonnali használatában. Nagyon tetszik, hogy több mondat van egy kártyan, így hatékonyabban lehet tanulni. Hozzá a hanganyag, ami a hallás, szövegmegértésben nagy segítség. Köszönöm szépen, hogy ezt lehetővé tette.

L. Ernőné - Szeged

Kedves Norbert! Az Ön művei termékenyítő hatással vannak az én 77 év alatt szerzett angol tudásomra. Sajnos, a sok nyelvóra, tanfolyam nem segített az angol nyelv sajátosságainak meglátásában, ami viszont egy magyar anyanyelvű embernek fontos lenne. Ebben Ön segít nekem a legtöbbet. Ezért a fiamnak és a két unokámnak is odaadtam az Öntől vásárolt tankönyvekből és szótárakból néhányat. Nekik is tetszik az, ahogyan Ön magyaráz és értelmez. Ez közöttünk még beszélgetési téma is, mert mindegyikünk tanul/tanult nyelveket, de az Ön módszerével a tanulás élménnyé is válik. Sok energiát és sikert kívánok a további munkáihoz!

S. Gyula - Érd

Én már a 80-hoz közeledem, nagy kár, hogy nem 10 évvel előbb kerültek kezembe az Ön szótárai és tankönyvei, mert akkor ma már beszélném, olvasnám és forditanám az angol nyelvet.

N. Alexander - Szlovákia

Tisztelt Csordás úr! Nagyon sokan csupa jó véleménnyel vannak az eddigi kiadványairól. Én is azt állitom, hogy nemcsak jók, hanem rendkivüliek. Úgyanis Orosz-Testnevelés szakos nyugalmazott tanitó vagyok és a szláv nyelvek közelebb állnak hozzám. A szentpétervári Gercen Egyetemen sem az egyes szavakkal foglalkoztunk, hanem a környezetünkből, a család,város-falu, iskola, had ne soroljam, mondtuk a mondatokat. A technika nagyarányú fejlődése mellett megállja a helyét néhány régebbi módszer. Tisztelt Csordás úr, az összes anyag ami rendelkezésemre áll, csodálatos, rendkivüli... a könyvek, az értelmező szótár, az angol 100, no meg a CD és a szókártyák. Erőt, egészséget kívánok a további munkához.

U. Béla - Szőgyén

Tisztelt Csordás Norbert! Hálás vagyok, hogy ennyire szívén viseli az angol nyelv terjesztését, elsajátításának segítségét. Nagyon nagy segítség, hogy otthon foglalkozhatok vele, mert egyenlőre külön órákra nincs időm. Köszönöm a munkáját, további sikereket kívánok Önnek és csapatának.

Kriszta

Magyar-francia szakos lévén külön öröm és gyönyörűség, hogy a módszeredet megismertem és használhatom. A latin nyelvcsaládban és a klasszikus nyelvekben, némi finnben és a vogulban otthonosan mozgok. Angolul vén fejjel (60 évesen) kezdtem tanulni, mert úgy hozta az élet, hogy angol anyanyelvű családtagok is lettek, és nekem nagyon fontos a nyelvi kommunikáció. Igazán nagy élmény, hogy végre valaki más is úgy tartja, hogy anyanyelvi kompetencia nélkül nincs idegennyelv-tanulás. Amíg aktív voltam, megtettem, amit lehetett, de anyanyelvi oktatást középiskolában már késő elkezdeni, folytatni pedig nem volt mit..., tehát arra kérlek, abba ne hagyd a munkát, mert nagyon hasznos és fontos. A legnagyobb problémám a kiejtés volt, nyelvi szerkezeteket nagyon hamar átlátok és elég jól alkalmazok, nagy segítségemre van minden eredeti nyelvi anyag, amit csak fellelek, de gyakorolni ezekkel a hangpanelekkel tudtam eddig a legeredményesebben. Köszönöm Neked, és további jó egészséget, sok munkát és elégedett életet kívánok szeretettel!

V. Éva

Nekem a bordó [sok éve kiadott] szótár van meg. Én azt nagyon szeretem használni. Érthető, használható... kénytelen vagyok más szótárakat is használni, amelyeket nem tartok ennyire jónak.

H. Tamás

Jól használható, hasznos anyag, különösen a lemezekkel kiegészítve.

N. Ildikó - Budapest

Gratulálok a könyveihez! Nagyon hasznosak, és nagy segítségemre voltak! A szókártyák még jobban segítik a megszerzett tudás tudatos elsajátítását! - Köszönet mindenért!

Évike

Norbert, Isten áldja meg az önzetlen segítőkészségét, sajnos ez napjainkban eléggé ritkán történik meg!

N. Attila Gyula

Kedves Csordás Úr! Én egy vagy három éve rendeltem Öntől egy angol nyelvtan könyvet. Mondanom sem kell hogy milyen nagyon jó. Áttekinthető könnyű megérteni még olyan kezdőknek is mint én. ... a szótárai is ilyen magas szintűek és érthetők.

Gy. Jenő - Budapest

Nagyon jó módszer, mindenki a maga "ritmusában" tanulhatja a nyelvet. Köszönöm, s további sikereket kívánok!

B. V. Beáta - Pécs

Olyan jónak ítéltem meg az összes kapható anyagot, hogy a 2x2 unokám számára 2 sorozatot is megvettem. Most kezdik értékelni a kártyákat.

L. István - Budapest

Nagyon hálás vagyok. Küzdök és végzem a napi gyakorlást és a szavak kiejtését. Nagyon sokat segít a CD, szegényt már rojtosra hajtom a sok ismétléssel.

I. Albert - Bonyhád

43 évvel ezelőtt szereztem középfokú nyelvvizsgát, amelynek tudása azóta feledésbe ment. Évek óta próbálkoztam a beszéd és az értés felelevenítésével. Ezt a szunnyadó állapotot sikerült az Ön könyveinek segítségével jelentős mértékben felfrissíteni. Jó úton haladok! A dicsérő jelzőimet mellőzve, egy szóval KIVÁLÓ-nak tartom a könyveit. További sok sikert.

K. Józsefné - Budapest

Nagyon tetszenek a kártyák, könnyen tanulható és a hétköznapi életben használható.

D. Lászlóné - Zalaszentgrót

A könyvedet és a kiejtési CD-t kiválóan tudom használni.Valóban nem találkoztam még hasonló módszertannal összeállított nyelvkönyvvel. A 20 db külön leckét pedig köszönöm. Az értelmező szótárt még elengedhetetlen segédeszköznek tartom.

N. dr. Erzsébet - Budapest

Hasznos, használható, hasznothozó!

Feri

Mindig magamnál tarthatom - nem foglal nagy helyet a táskámban - ha van egy kis szabadidőm elő tudom venni és gyakorolhatok.

G. Éva - Ócsa

Kedves Norbert! Az unokámnak vettem a könyvet és a szótárt is, tanul belőle, azt mondja sokat segít az iskolai tanulásában. Köszönöm!

K. M. Julianna - Szigetcsép

Egyenlőre csak egy hónap telt el az üzletkötésünk óta, csodákról nem tudok beszámolni, de a lényeg hogy van kedvem tanulni az anyagból. Úgy érzem, hogy látom az alagút végét. Sokszor próbálkoztam már az angol nyelv tanulásával. Most úgy érzem, lesz eredménye a munkámnak.

B. József

... újdonság, ilyennel még nem találkoztam. Ha valahol megakadok, nyitom az értelmezőt, eligazit. ...mindig kéznél van a nélkülözhetetlen nyelvkönyv. A sikeres tanulást elképzelhetetlennek tartom az értemező nélkül, mert nemcsak megmagyaráz, hanem példamondatokat is fűz hozzá. Nemcsak nekem, kezdőnek, de haladónak is aranyat érhet az értelmező. A kisebbet nem ismerem, nekem a nagyobbik van, de ez fenomenális. Csak köszönettel tartozom, hogy van.

Sz. Zotán - Budaörs

Kedves Norbert! Én nagy örömmel használom a szókártyákat a gyakorláshoz, sokat segít abban, hogy megértsem az angol mondatok logikáját. Tanulom, tanulom, gyakorlom, gyakorlom míg meg nem szólalok angolul. További sok sikert, a klassz, keatív segédeszközök elkészítéséhez.

Sz. A. Szilárd - Budapest

Én még csak az angol nyelvkönyvet és ... hanganyagot vettem meg, de nagyon élvezem vele a tanulást. Remélem hogy a többi is ilyen könnyen tanulható. Már többször nekifutottam az angolnak, de ez a módszer tetszik a legjobban. Nagyon köszönöm a munkáját!

- Pécs

Én mar kb. 1 hete megvettem Öntől a nagy szótárt és a nyelvkönyvet is, melyet nagyon köszönök, mert tetszik és jónak tartom, nem bántam meg.

U. Katalin - Budapest

Én magamnak rendeltem, de az unokám aki 16 éves gimnazista meglátta és elkérte. Magamnak aztán újra megrendeltem.

Klára

A könyvek könnyen érthetőek, jó felépítésűek, jó magyarázatokkal. Élvezet velük a tanulás. Nagy hasznomra válik a mindennapi angoltanulásnál!

H. Ákos - Hernádbűd

A nyelvkönyvedet a fiammal együtt nagyon szeretjük mert egyértelmű és logikus! A kiejtési a tanfolyam (CD) még nincs meg. Lehet, hogy az lesz a következő!

M. Judit - Siófok

Kedves Norbert! A nagy értelmező szótárt és a nyelvkönyvet vettem meg, amit nem is bántam meg azóta sem, mióta használom. Elég sok szótárt kaptam már eddig ismerősöktől, meg vásároltam is, de az Ön összeállítása felülmúlja mindegyiket. A szavakat elég gyorsan meg tudom tanulni, de sajnos a mondatokban való használatuk nekem nem ment olyan könnyen. Ehhez a legjobb segítségem az Ön szótára volt. Nem állítom, hogy zökkenőmentesen megy már a tanulás, de nagyon sokat segít a szavak megértésében. Köszönöm Önnek, hogy sikerült fellendítenie a tanulás élményét! :)

K. Lajosné - Veszprém

Én nagyon elégedett vagyok, mert kitünő tanulást biztosit.

T. Györgyné - Soltvadkert

Nagyon megkönnyiti a tanulást a játékosság. Ezért is értékelem a szókártyákat. Sokat segitenek a nyelvleckék, melyeket nagyon köszönök! Ön valóban elhivatott a nyelvtanitáshoz és meg vagyok győződve, hogy nagyon sok hálás tanitványa van, akiknek megkönnyitette a nyelvtanulást. Köszönet érte!

Beatrix

Csak gratulálni tudok a könyvedhez, a CD lemezhez és az ingyen leckékhez! Számomra nagyon jó anyag. Akivel beszélgetünk az angol nyelv elsajátításáról, mindenkinek ajánlom a Te által biztosított lehetőségeket. Én személy szerint köszönöm és további sok sikert kívánok!

Cs. István - Nagykanizsa

A kisszótárt már régen használom, de amióta a nagy megérkezett az a kedvencem, naponta forgatom.

Sz. Éva - Debrecen

Jónak tartom a szókártyákat, de mivel nyelvtanfolyamra is járok, így nem tudom eléggé elkülöníteni, hogy melyik mennyire hatékony. Az biztos, hogy a kártyák tartalma a mindennapi társalgáshoz nagyon jó segítséget jelent.

A. K. Gabriella - Pécs

Mr. Csordás! Mély tiszteletem az ingyen leckékért és az egész munkájáért. Csodálom hogy országunk nagyjainak még nem jutott eszükbe hasonló módszer, pedig az iskolák és a televizió igen alkalmas lenne ilyen módszerekre. További sok sikert egészséget kívánok munkádhoz. Veréczi Tamás, 70 éves német tanár

V. Tamás - Székesfehérvár

Könyvet és a szótárt már régebben megvettem, és már a nyáron átvettem, és a mostani 20 lecke, amit mind megkaptam nagyon jó volt a felelevenítésben. A könyv és a leckék tematikusak, egymásra épülők. Nekem sokat segített a tanulásban. Köszönet érte. De a hangos nyelvleckék óriási segítséget adnak!

M. Alíz - Pécs

Nagyon hasznos, könnyen áttekinthető, és segít mindenben.

Dezső

Szerintem nagyon jók a kártyák és a kiejtés cd.

K. Attila - Baracs

Az Angol 500 + a szókártyákat, és az értelmező szótárat vettem meg és használom. A CD-ket rendszeresen hallgatom, sokszor álomba ringatáshoz is. Tapasztalom, hogy kifejezések és szófordulatok automatikusan visszaköszönnek sokszor napközben is. Sok éves nyelvtanulás van mögöttem, sokat segít az aktiválásban, és a beszédkészségem javításában. Érdemes volt megvenni.

B. Miklós - Budapest

Nézd, én nagyra becsülöm a munkásságodat [...] Tényleg fergeteges, amit összehoztál, így ajánlom másoknak!

B. Edit

Kedves Norbert! Óriási segítséget adtál nekünk az értelmező szótárakkal, megkönnyítetted számunkra a tanulást. Ezt a segítséget szavakkal nem is lehet kifejezni. Köszönöm a családom nevében is.

F. Etelka - Budapest

Nagyon hasznosnak és jónak tartom!

Dr. B. Géza - Budapest

Tisztelt Tanár Úr! Nagyon összeszedett, és lényegre törő, az angol nyelvtankönyv. Könnyedén el lehet igazodni a számomra nehezebben érthető nyelvtani szerkezeteken is. Köszönöm. Nekem sokat segitett ez a könyv.

V. Veronika - Győr

Intézményi nyelvvizsgara készülven vettem meg a nyelvtan könyvet és a szótárt. A nyelvkonyv nagyon jól használható, az unokatestvéremmel együtt sokat használjuk. Bizonytalanságainkat próbáljuk vele eloszlatni, sikerrel. Remélem a vizsgánk is sikeres lesz.

V. Marian Judit - Budapest

Köszönöm ezt a nyelvtanulási formát! Én erős alapfoknak érzem az angol tudásomat és az Ön jól összeszedett anyaga kiváló az ismétléshez, szint fenntartáshoz.

Zsóka

Nekem nagyon tetszik. Igaz, hogy én már nyugdíjas vagyok, és csak a saját örömömre kezdtem angolul tanulni. Mindenképpen igen praktikus, hétköznapi beszéd szókincset használ. Főzés és egyéb házimunka mellett is hallgatható. Köszönöm.

D. Lászlóné - Zalaszentgrót

Tisztelt Csordás Úr! A Szókártyák nagy segítséget jelentettek a mindennapi típusmondatok elsajátításában. Ugyancsak élvezettel használtam és forgattam az Értelmező szótárait is.

Dr. V. Ferenc - Budapest

Könyvet azt már 2013-ban megvettem, ez nagy segítség. Köszönök szépen mindent.

R. Erzsébet - Délegyháza

Tisztelt Csordás Norbert Úr! Lehet, hogy számít a véleményem, de nem sok tapasztalatom van az angol kiadványok terén. Annyit mondhatok, hogy ez nekem nagyon megfelelő szótár, örülök, hogy Önre találtam. 70 évesen kezdek komolyabban foglalkozni az angol nyelv elsajátításával, illetve a mindennapos angol szavakkal való találkozás ne legyen akadály azok megértésében. Már megvásároltam a nyelvkönyvet, az értelmező kisszótárt, valamint a 1-200-ig szókártyákat. Jó egészséget kívánok Önnek a további munkájához.

Sz. Sándorné - Budapest

Nekem az angol-magyar értelmező kisszótár és az angol nyelvkönyv van meg. A nyelvkönyv olyan egyszerűen magyarázza meg a fogalmakat, hogy abszolút meg lehet érteni. A szótár pedig példamondatokkal segíti az angol szavak elsajátítását. Terveim közt szerepel a tanulókártyák megvétele is.

M. Hajnalka - Ajka

Köszönöm szépen. Nagyon jó az anyag.

M. József

Igen ez segít a tanulásban, gyakorlati és ez nem a klasszikus "fordítói" szótár! Kezdő vagyok, de nagyon örülők, hogy rátaláltam erre a kisszótárra és a könyvre.

F. Győző - Gödöllő

Kedves Csordás Úr! Nagyon jónak tartom a szókártyákat!

N. Mária - Veszprém

Kedves Norbert! Nekem nagyon tetszik az Ön módszere, a kiadvanyokról nem is beszélve. A szókártyákat még nem állt módomban megvásárolni, mert Erdélyben, pontosabban a partiumban élek, de érdeklődéssel és türelmetlenül várom, hogy megszerezzem. Nagyon sokat olvastam, illetve hallottam róla, csupa jót és elismerőt. Nagyon sokat haladtam a tanulásban az ön nyelvtanulási módszereivel. Magam és sokunk nevében is köszönöm a munkaját. Nagyrabecsüléssel és tisztelettel kívánok további sikeres, jó munkát, mindannyiunk örömére.

Adel

A könyv, a hanganyag és a leckék, mind nagyon jók, könnyen érthetőek! Nagy segítség!

A. Mária - Vác

Köszönöm a hang anyagokat! Nekem ez segít a legtöbbet, hiába vásároltam több különböző könyvet. Nekem csak ez vált be! Még egyszer KÖSZÖNÖM!

Andrea

Nagyon jó a szókártya az unokámmal ketten tanuljuk a szavakat csak a cd-n nem igazán érthetőek a szavak.

C. Jánosné - Budapest

Az ingyenes nyelvleckék nagyon tetszenek. Szeretném ismét megkapni őket ha lehetséges.

Inci

Készülök a Lovári (cigány nyelv) szóbelire - muszáj nyelvvizsga - és, ha az meglesz, akkor akarok az angollal foglalkozni. Régebben már tanultam itt-ott, de valahogy soha nem jutottam a tanultakkal semmire. Eldöntöttem, hogy most úgy fogom tanulni, hogy megértsem, nincs határidő és valóban használni szeretném. A Lovári után beleásom magam, és majd akkor megírom a tapasztalataimat. Elöljáróban annyit elárulok, hogy nagyon tetszik, ahogyan a nyelvtant magyarázza, mert amit arról tanultam - anno magyar nyelvtan órán - na, az ott is maradt, most viszont könnyen megértem.

B. Helga - Dunaújváros

Megszerettem a nagyszótart, gratulálok, igényes munka, sokat segit.

K. Gábor - Budaörs

Nagyon szuper, csak így tovább!!!

K. Tamás - Visegrád

Köszönöm könyveit, amelyek nagyon hasznosak, sokat tanultam belőlük! További sikeres munkát!

Dr. Sz. Margit - Budapest

Oly régóta tanulom az angolt, rengeteg hanganyagom és könyvem van. Az Ön tanítási módszere hasznos számomra, de miután nem tartózkodom jelenleg Magyarországon, hanem Amerikában, ezért ez nekem a legfontosabb segítség.

D. Zsuzsi - Budapest

Eddig több ízben próbáltam tanároktól megtanulni az angol nyelvet. De most még idős korom ellenére is többet értek meg belőle és jobban megragad.

Z. Artúrné - Farmos

A kártyák határozottan nagy segítséget nyújtanak.

N. Alexander - Dunajská Streda

Nagyon hasznosnak tartom ezt a nyelvtanulási formát, én főleg az értelmező szótárt és az Angol 500 -t forgatom a leggyakrabban.

K. Katalin - Budapest

Kb. egy éve vettem meg a könyvet és sokat segített. Nehezen tanultam meg a nyelvet, de kellett, hogy valamilyen szinten beszéljem, mert sokat járok Londonba, mert a fiam ott dolgozik. A könyv és a CD sokat javított ebben. Köszönöm, hogy a leckékkel most tovább bővíthettem a nyelvtanulást.

F. István - Pécs

Kitűnő munka, akár a nyelvkönyv, akár a szótárai. ... A kedvet adják vissza az Ön kiadványai, mert úgy tűnik mostanság, hogy az angol, sok ok miatt nélkülözhetetlen. Bármely szinten áll valaki az angollal - e kiadványokat haszonnal forgathatja.

H. Sándor - Budapest

Köszönöm a különböző kiadványait és az ingyenesen küldött anyagokat, nagy segítségemre vannak.

K. Lóránt - Pilisszentkereszt

"Kedves Csordás Norbert! Nagyon szépen köszönöm ezeket a nyelvleckéket. Nagyszerű, hogy a kiejtés is hallható.

Sárika

Köszönöm a könyvet. Nagyon hasznos információkat tartalmaz, nemcsak az angol nyelvtanuláshoz, hanem a magyar nyelvvel való összehasonlításához, illetve a magyar nyelvtan megértéséhez is. Gratulálok! További sok sikert az újabb és újabb hasonló könyv kiadásához!

S.-K. Éva - Budapest

Még csak a kis szótárt használom, de nagyon meg vagyok vele elégedve.

S. Ferenc - Tokaj

Bár voltak átfedések a könyvvel, örültem hogy újabb gyakorlatias példamondatokon keresztül tanulhatok egy-egy szó alkalmazásával. Kis helyen elfér, így magammal tudom vinni a kiválasztott részt gyakorlásra.

B. András - Kiskunfélegyháza

Köszönöm hogy Ön ennyi időt fordít ez irányú munkájára. Nagyon jó ez a forma az angol nyelvtanulásra."

Köszönöm az ingyenes nyelvleckéket. Nagyon jól jött, mert a kiejtésem borzalmas itt viszont százszor meghallgathatom és ismételhetem a kifejezéseket. A könyveket már korábban megrendeltem, és nagyon megszerettem a következők miatt: 1. A nyelvtankönyvet minden típusú angol tankönyv mellé jól lehet használni. 2. A nyelvtankönyv sok olyan nyelvtani tudnivalót világossá tud tenni, ami eltér a magyartól, amit eddigi nyelvtanulási próbálkozásaim során soha nem tudtam megérteni. (Pl. a There is használata, az igeidők alkalmazása.) 3. Tetszik az Angol Nyelvkönyv formátuma, áttekinthetősége, tagoltsága, a kiemelések. A számomra problémát jelentő kérdések a tárgymutató és a tartalom alapján könnyen visszakereshetőek, átismételhetőek. 4. A szótár sokat segít a kiejtésben, a pontos szóhasználatban. A példamondatok a lexikai fejlődést is szolgálják. A szótár az eddigi legjobb szótáram.

H. T. Ildikó - Nyomár

Nekem megvan az összes megjelent könyve, és nagyon szeretem. Gratulálok és mindenkinek szívből ajánlom.

T. Györgyné - Soltvadkert

Nagyon jónak találom a szókártyákat, főleg azért tetszik, mert van hozzá hanganyag. Naponta egy kártyát tanulok meg a hozzátartozó nyelvtannal kiegészítve. A hang felvétellel gyakorolom a kiejtést. Köszönöm a lehetőséget.

A. Antalné - Pécs

Jól felépített - hasznos témák - könnyen emészthető formában. Ezáltal mindig várom az újabb levelet. Köszönöm az eddigieket.

Zsolt

Én 59 éves vagyok, számomra nagyon jól érthetőek ezek a kiadványok, jól tanulhatóak, mondhatnám úgy, szinte "rám szabva" lettek összeállítva.

P. Vince

Nekem a kiejtéssel van gondom, úgy, hogy nagyon örülök, hogy a szókártyák mellé hanganyag is van. Nekem talán könnyebb lenne, ha a kártyán az angol szöveg mellett lenne a magyar, nem a másik oldalon, de idővel gondolom ha már jobban megy az angol könnyebb lesz!

Z. Sándorné - Miskolc

Nagyon jó praktikus megoldások. A hanganyagnál is nagyon jó, hogy férfi és női hang mondja, így jobban érthető.

B. Erzsébet - Budapest

Meghallgattam a küldött próba anyagot. Jónak, életszerűnek találtam a feladatokat a hang anyaggal együtt.

L. Márta

Már régóta használom, amikor szükséges előveszem és átnézem. Számomra megfelelő.

K. F. Zsuzsanna - Budapest

Hasznos, gyakorlatias. Várom a 3-4-5. kártyacsomag megjelenését.

Dr. M. Károly - Debrecen

Köszönöm ezt a jó felépítésű angol leckéket. Most már sokkal jobban megértem, csiszolgatom az eddigi sokat felejtett angol tudásomat. A berögzült hibáimat is ki tudtam javítani vele.

Dalma

Megkaptam mind a húsz leckét, és már a könyv és lemez is megérkezett. Nagyon tetszik, nagyon érthető módon van leirva. Eddig nagyon kínlódtam az angol tanulással, de úgy érzem ezzel a könyvvel könnyebben fog menni a nyelvtan elsajátítása. Nagyon köszönöm ezt a kiváló munkáját, nagyra értékelem és kívánom, hogy mindenkihez eljusson aki meg akarja tanulni az angol nyelvet. Munkájához további sok sikert kívánok!

Á. Molnár

Jónak tartom mert könnyen kezelhető pratikus elrendezésű segít a forditásban is.

László

Több évvel ezelőtt vettem meg a könyvet amikor Angliába mentem dolgozni. Egy kukkot sem tudtam angolul. 4. hete voltam kint és magam rendeltem az ebédet az asztalnál űlő társaságnap. 7. héten már az üzletekben vásároltam egyedül. Napi egy-két óra tanulással. A kártyák olyan gyakorlatok amivel könnyen megbírkózik még a kezdő tanuló is. A gyerekeim imádják és azt kérdezték miért nem így tanulnak az iskolában. Ezúton is köszönjük hogy könnyen tanulható az angol ezekkel az eszközökkell. A szótárak felülmúlhatatlanok.

K. Tamás - Budapest

Kedves Csordáss Norbert Úr! Ezúton köszönöm meg a küldött angol leckéket. Nekem nagyon hasznos volt, kinyomtattam a leckéket, így bármikor ismételni tudtam az anyagot. Nagyon jó a felépítése és egy kis szorgalommal meg lehet tanulni angolul. Nagyon sok sikert kívánoknok Önnek!

Cs. Ágnes

Már megvettem kedvezményes áron a könyveket az angol tanuláshoz. A nagyszótárban különösen tetszik, hogy elmagyarázza pontosan a szavak jelentését.

A. Sz. Margit - Budapest

Nekem a szókártyák tetszenek igazán, praktikus!

Tetszik, hogy érthetőek a magyarázatok, életszerűek a mondatok, amelyeknek remélhetően majd hasznát vehetem.

B. Márta

Tisztelt Csordás Norbert úr, megismételve véleményemet: nagyon jónak, hasznosnak tartom szótárait. Korábban csak a kisebb volt elérhető, de később sikerült a nagyobbra becserélni. Minden komolyan tanulni akarónak nyomatékosan ajánlhatom, főleg a nagyot. Szerintem ennek a kisebbel szemben a sok nyilvánvaló előnye mellett van egy hátránya is, a kisebb végén lévő néhány oldalas magyar-angol összeállítás nagyon hiányzik, - de lehet hogy csak nekem. Nagyon szeretném ezt akármilyen formában is megszerezni.

H. Gábor - Budapest

Nagyon jó, ezért kérem újból!

G. Lászloné - Pápoc

Köszönöm megtisztelő ajánlatát, de már az ön valamennyi kiadvánnyal rendelkezem és nagyon szívesen tanulok belőlük. várva-várom a "következőt", hiszen megígérte!

K. Éva - Tatabánya

A szótára nagyszerű, miként a többi kiadványa is. Köszönöm.

Cs. Sz. Julia - Budapest

Tökéletes, könnyen, gyorsan elsajátítható az Ön a módszerével az anyag.

Béla

A nyelvkönyvet rendeltem meg, mivel angol tanárhoz járok, aki jól elmagyarázza a nyelvtant, így nekem csak az otthoni gyakorlás, illetve a házi feladat során kell a könyvet elővennem, ha elakadok. Nagyon érthetően vannak leírva benne a dolgok, ajánlottam már tanulótársaimnak is. Nem bántam meg, hogy befektettem a könyvedbe.

K. Zsuzsa - Püspökladány

Jó, és érthető kezdőknek is.

K. Jánosné - Dunakeszi

Köszönöm a lehetőséget! Szeretettel es örömmel gyakorlok az Ön segítségével, bár pillanatnyilag nem használom az angolt, de sose lehet tudni, mikor lesz rá szükségem.

D. Erzsébet - Érd

Nagyon tetszik, könnyen tanulható, már sok embernek reklámoztam.

V. Ilosvai

Mindkét szótárt megvettem már, igaz, hogy még nem sokat forgattam, illetve a kicsinél tartok. Nagyon praktikus, könnyen megtalálom benne, amit keresek és jól kiegészíti a lemezeket és könyveket a leckék hallgatása, tanulása közben is vagy utólag.

B. Sándorné - Budapest

A kiadványokkal, leckékkel nagyon elégedett vagyok. Minden szuper! Elismeresem a munkájához!!!!

H. Mónika Klaudia - Békéssámson

Tetszett, ... sokkal használhatóbb mint az akadémiai nagyszótár. Hiányoltam a bibliográfiából a Longmann és a Collins egynyelvű értelmező szótárakat.

S. Tamás - Budapest

Én egyenlőre az Angol 100 könyvet egyszerre használom a lemezzel. Minden mondatot ismétlek. A kiejtésemben vannak sikerélményeim. Köszönöm az ingyenes hanganyagokat is.

Gy. Jenőné - Seregélyes

Sokat segítesz az angol tanulásban. Köszönöm. Megelégszem annyival, ha külföldi turista útra megyek, ne érezzem elveszettnek magam.

H. Sándor

Köszönöm a lányomnak meg van és szuper!

Margit

A kiadványok nagyban hozzájárulnak a nyelv elsajátításához. Egyedül tanulni nem könnyű, a szókártyákat nagyon kedvelem... Az emailba küldött nyelvleckék, kiejtése sokat segít, kedvelem... A szókártyákat örömmel fogadnám, és praktikusnak, egy kisméretű füzet, vagy könyv formájában. A normál méretű borítékra gondolok, nem a teljes anyag egybe, több füzetbe, mely egy utazás során igen hasznos lenne. Nagyon jó lenne egy összeállítás, szintén kisméretü, ami egy női táskában is elfér, kevés szóval angolul, a legalapvetőbb kifejezések, ami ilyen esetben szükséges, például utazás, étkezés, szállás, vásárlás stb. [Már létezik ilyen! Az elnevezése: Angol aktív nyelvtudás szókártyák] A CD-k is igen hasznosak. Összességében én egy jónak tartom a kiadványokat.

I. B. Márta - Bogyiszló

Köszönöm az angol nyelvleckéket. Nagyon hasznosak, mert egy-egy témát röviden, de alaposan járnak körbe.

Sz. S. Erika

Az elmúlt évben vettem meg Öntől az Angol Nyelvkönyvet és az Angol-Magyar értelmező kisszótárt. Egyedül kezdtem a nyelv tanuláshoz. Az elküldött leckék mellet nagy segítséget jelentenek számomra, s nagyban segítik a tanulásomat. Köszönöm a segítséget!

K. Anikó - Sáránd

Én sokat köszönhetek neked! Imádom az angolt, egy héten háromszor foglalkozom vele, de van mikor mindennap. A tv-ben is sokat hallgatom hogy kell kiejteni, egyszóval, örülök neki hogy tanulhatom az angolt.

K. M. Mária - Budapest

Ha a tartalmi részről még nem is, a korrektségről csak elismerőleg tudok nyilatkozni, s ez a mai világban nagyon is fontos.

F. Ferencné - Pécs

Kisszótárral rendelkezem, amit nagyon jónak tartok. Érdekelne a nagy szótár is...

N. Tibor - Zalaegerszeg

Jó. Gyakran hallgatom. Az elvekkel, melyek alapján készültek, maximálisan egyetértek. Sajnos, azért nem tanultunk meg nyelveket korábban, mert nem is akarták megtanítani nekünk az iskolában.

F. Gábor

A CD és a szótár mindkettő nagyban segíti az "angolom" frissítését. A szótár tényleg nem "jelentés tár", a CD-vel az volt a célom, hogy egészen az alapokig visszalépve javítsák a "magyaros" angolomon.

B. Sándor - Miskolc

Nekem pont jók, ahogy vannak.

Sándor

Hasznosnak tartom a tanulókártyákat, valamint a speciális kifejezéseknek megfelelő magyar tartalmak ismertetését. A gyerekeim évek óta Angliában élnek, ezért fontos, hogy a helyi szóhasználatokat ismerjem. Ebből kiindulva tartom nagyon jónak az általam már megemlített kiadványokat.

H. Zoltán - Debrecen

Köszönöm, jól használható az anyag.

K. András

Már régebben megvettem a könyveket, most pedig kiegészítettem a kártyákkal. Jól tudtam hasznosítani, de most átadtam a fiamnak, aki szintén Londonban dolgozik. Köszönöm.

V. Gezane - Albertirsa

Számomra nagyon nehéz mindig a nyelvtanulás, ám az ön módszere rengeteget segített, hogy legalább az alapokkal tisztába legyek. Köszönöm szépen az ön és társai erőfeszítéseit. Munkájukhoz sok türelmet, megértést, erőt és egészséget kívánok.

István

Köszönöm az angol leckéket, melyekkel sikerült feleleveníteni a régen megtanultakat. Nagyon használhatók, és továbbfejleszthetők ezek a szövegek. Bízom abban, hogy valós helyzetekben is sikerül előcsalogatnom a megszerzett ismereteket.

Sz. Csabáné - Mosonmagyaróvár

Jónak és hasznosnak tartom a magyarázatok sok mindenre rávilágítanak.

Cs. Róbert - Ajka

Nekem sokat segített, még a mai napig is használom a tudásom felfrissítésére. Köszönöm a segítséget.

Zsuzsa

Nekem nagyon tetszik a könyv, pár leckét ismerek belőle, mert már ötödikes vagyok és hasznos a könyv!

Gy. Ferike - Nyíregyháza

Örülök, hogy megvettem. Haladok előre.

Imre

Az Angol Nyelv könyvet, az Angol 100-at és az Angol-Magyar kisszótárat rendelés alapján rendben megkaptam. Azóta is használom! Sajnos a szókártyákra eddig nem volt anyagi fedezetem, de szeretném majd őket. Az ingyenes nyelv leckék nagyon tetszettek, köszönöm az eddigieket. Már sokat hasznosítottam belőlük (leányom és unokáim az USA-ban élnek!). Köszönöm kedves Norbert!

Sz. Lászlo - Siófok

Remek kiadványok.

Sándorné

Kezdő tanulóként, angol nyelvi környezetben rádöbbensz, hogy a "Csordás-féle tarsollyal" a nyakadban - és kicsit feljebb - milyen sokra jutsz... És akkor happy [boldog] vagy, very happy [nagyon boldog]!

R. József - Szigetszentmiklós

Nagyon jónak találom a könyvedet, számomra az a legnagyobb akadály, hogy nem vagyok elég szorgalmas és következetes a tanulásban. Remélem azért sikerül végig vennem a küldött anyagot és tovább folytatni a tanulást!

B. Zsuzsa - Érd

Az értelmező szótár segítségével könnyeben meglehet érteni a szavakat és mondatbeli összefüggéseit!

Csaba

Gratulálok hasznos ténykedéséhez! 3-99 éves korig ajánlott - az Ön erőfeszítésének hála - a nyelvtanulási módszere! Egy 3x22 éves újrakezdő... További sok sikert a mi okításunk érdekében is! :-)

V. Éva

Nagyon örülök, hogy meg 2014-ben megvettem mindhárom angol nyelvoktató anyagodat! Nagyon nagy kincs! Aki valóban szeretne hibátlanul beszélni angolul és nem "biflázva" (magolva) megtanulni a nyelvtant, valamint tudni a helyes kiejtést, annak ezt a lehetőséget nem szabad kihagynia! Tanulni muszáj, de nem mindegy, hogy "miből" és mennyi időráfordítással. Írod, hogy készülsz újabb oktatási anyaggal. Én már "látatlanban" is feliratkozom a megrendelők köze, annyira biztos vagyok benne, hogy "érdemes". Várom az új tananyagot, nagy megelégedéssel használom a régit.

K. Éva - Tatabánya

Kedves Csordás Norbert! A narancssárga, kicsi szótár áll csak rendelkezésemre, azzal is csak "általános műveltség" szinten angolozok... Az angolt többször elkezdtem, de mindig más nyelv szükségessége jött közbe. Az Ön szótárát (és tankönyvét) látva alig várom, hogy eljussak oda, hogy végre legyen lehetőségem az angolt is szisztematikusan tanulni. Most a Csordás-módszer kecsegtet, úgy érzem, élmény lenne, sokkal jobban menne minden az Ön tananyagaival. Gratulálok a módszeréhez és köszönöm!

K. V. Zsófia - Budapest

Igen, szerintem könnyebbé teszi az angolul tanulók életét.

Vica

Az ön angolnyelvkönyve és a CD is nagy segítségemre van, minden elismerésem Önnek.

O. Melinda - Budapest

A szótár kiváló, kitartó használat kell hozzá.

Sz. Ernő - Budapest

A könyv nagyon jó, sokat tanulok belőle.

Sz. Ágnes - Tapolca

Én a függő beszédet hiányoltam a sárga könyvből, ami egyébként nagyon-nagyon tetszik.

L. Csilla - Kecskemét

Hello, valamit én is írnék, nagyon jók a szótáraid, de én nem szeretek könyvekből tanulni. Ettől függetlenül most Te adtál újra kedvet, hogy felélesszem a régi jó tudást. Valami hasonló módszerrel tanítottak minket is annak idején. Úgyhogy azt mondom, nagyon jó a könyved.

K. Istvánné - Vámosgyörk

Az ingyenes anyagokat ismerem. Célratörő és hatékony miközben szórakoztat! Ez jut róluk eszembe. Köszönöm, hogy használhatom őket!

Una

Köszönöm szépen a lehetőséget, én megrendeltem a könyvet, szótárt, és a CD-t, és azokat meg is kaptam. Tanulgatom, hallgatom, de nekem még mindig hatalmas segítség a leküldött ingyenes leckék. Sajnálom, hogy nem kapom a következő - mondjuk :) min. 20-40 újabb, - más feladatokkal, kiejtésekkel teli leckét is! Nagyon jó az angol nyelvkönyv, és a CD is! Örülök a könyvben lévő leckékhez adott hanganyagnak.

B. Ildikó - Szombathely

Ami megvan, az nagyon jól használható!

Sz. Gabriella - Budapest

Kedves Norbert! Nagyon jó a hangos 5000 mondatos "szótár" [Angol 100] és az értelmező szótár is. Szinte minden nap használom és ez segít kiejtésben is. Számomra sok új szó is van benne.

Á. Beatrix - Baja

Nemrégen már megvásároltam a könyveket, a CD-vel és nagyon örülök, hogy megvettem. Járok nyelvtanfolyamra, és nekem nagyon sokat segít, hogy az Ön könyvét is használom. Nagyon sokat segít nekem, éppen most sikerült az Ön könyve segítségével megértenem a befejezett jövőidőt. Nagyon egyszerűen van elmagyarázva.

K. Annamária - Budapest

T. Csordás Úr! A szótár tetszik, mivel érthetőbbé teszi a szavak értelmezését. Ajánlom másoknak is, mivel könnyebben érthető a nyelvtan és a szó érthetősége. Az unokáimnak is ajánlani fogom. Ők még most kezdik óvodásként tanulni. Köszönöm a nyelvleckéket. Az Angol 100 könyv nagyon tetszik, mivel tartalmaz egyszerű mondatokat a mindennapi élethez. Köszönöm.

N. Gáborné - Budapest,

Bár megvettem, az angolkönyvet és az értelmező szótárt, de eddig még sajnos nem tudtam igazán tanulni a sok elfoglaltságom miatt, ezért az egyik munkatársamnak adtam, aki nagyon jónak találja. Sokszor próbálkozott már az angol tanulással, de eddig igazán nem haladt sokat. Az Ön által készített szókártyák fantasztikusak, nekem is nagyon tetszik, remélem, hogy én is nagy eredménnyel haladok majd a nyelvtanulásban. Csak gratulálni tudunk.

Erzsébet - Budapest

Nekem nagyon tetszik, sokat segít és hálásan köszönöm!

R. Éva Mária

Nagyon jó.

Laci

Nagyon tetszik a nyelvkönyv, nagyon jók a magyar nyelvű magyarázatok.

G. S. Irén - Szolnok

A tanulás egy kicsit lassan megy. A hanganyag nagy segítség számomra és mégegyszer köszönöm.

S. Géza - Ajka

Köszönöm, jól használható!

H. István - Tiszaföldvár

Az én számomra nagyon haszos, mivel szinten tudom vele tartani az angoltudásomat és még akár új szavakkal is találkozhatok.

Martin

Nagyra becsülöm az igen alapos és közérthető stílusban íródott Angol nyelvkönyvét és a Szótárt - melyeket 2014. június 25-én vettem át a futártól. Szeretem forgatni - nosztalgiából is, mert 35 évvel ezelőtt önszorgalomból, munkaidő után elvégeztem az Angol alapfokú nyelvtanfolyamot. Visszaemlékezve az akkori Tanárunk módszerére, az Ön nyelvkönyve számomra sokkal jobban megragadja a lényeget. Nagyon tetszik a stílusa, játszva veszem át az újabb és újabb leckéket! Az emailben kapott leckéket is folyamatosan átvettem. Köszönetemet fejezem ki nagyon precíz munkásságáért.

K. Elemér János - Baja

A könyveket unokám szülinapjára vettem, szombaton kapja meg és utána természetesen én is használom majd.

L. Istvánné - Bélapátfalva

Nagyon jó, könnyen elsajátítható az anyag.

Zoltán

Nagyon kezdő vagyok, de tényleg nagy segítség ez a könyv.

V. József

A könyvet megvettem, a szotárhoz baratnőm révén jutottam hozza. Mindkettő jól szerkesztett, áttekinthető. Nagyon jól használhatóak a példamondatok. Nagy segítséget nyújt a CD a kiejtés gyakorlásánál az ilyen kezdőnek, mint én, aki nem mer megszólalni. Most már sokkal nagyobb kedvvel es lendülettel tanulok. Köszönöm a segítséget.

H. Anna - Budapest

Köszönöm az ingyenes leckéket, nagyon praktikus és hasznos. Igaz még csak az elején tartok és még sok kiadványom sincs. Nagyon jó módszer, mindenki a maga ritmusában tanulhatja a nyelvet. További sikereket kívánok Önnek!

Ibolya

Köszönöm az ajánlatát, nagyon hasznosnak tartom a szótárt és a nyelvkönyvet.

S. Juhász

Több módszert és nyelvet is próbáltam. Volt ami ragadt rám, és volt ami nem. Több szerzőtől is megjelentek jól használható tananyagok, ám szótárból úgy gondolom hogy ez a kettő különösen jó segédeszközt képvisel. Az a fajta felfogás, amit a szótárakról az öt részes tájékoztatóban is olvashattam, rendkívül hasznos volt számomra, mert megfogalmazta azt a dolgot, amit időnként magam is tapasztaltam, de talán ilyen világosan nem körvonalazódott bennem.

S. Péter - Budapest

Köszönöm Önnek a rendszeres és pontosan érkező tananyagot. Nagyon életszerű, utazásaimhoz kigyűjtöttem a számomra legfontosabbakat. Évente egy hónapot töltök Angliában, biztosan sokat fog segíteni a kommunikációban.Még egyszer köszönöm, nekem jól jött a segítség.

Magdi

Nekem is meg van a könyved a CD-vel együtt. Nagyon örülök a nyelvtani résznek, könnyen értelmezhető és tanulható, bár ha jól emlékszem, a CD-t nem lehet MP3-ra másolni pedig az jó lenne, mert a kiejtést és a szavakat hallás alapján sokkal hamarabb megjegyzem.

S. Ágnes - Szeged

Tisztelt Csordás Norbert! Az értelmező szótár nagyon jó magyarázatot ad az egyes szavak jelentéseiről, a példamondatokban kiválóan mutatja be azok használatát a beszélt angol nyelvben. Csak javasolni tudom mindenki számára az Ön szótárának használatát.

G. László - Szeged

Tisztelt Csordás Norbert! Egyetértek azokkal akik elismerik az Ön szakmai munkáját, én is évek óta tanulok angolul, kevés szabadidőm van, viszont 2 külföldi vejem, akikkel nagyrészt angolul tudok beszélni. A könyve, a szótára jól használható, és szájbarágósan magyarázó, a példamondatok különösen hasznosak a számomra.

Sz. Attiláné - Budapest

Édesanyám is idegen nyelv szakos tanár, így kora gyermekkoromtól napi kapcsolatban vagyok az idegen nyelvekkel..Nagyon tetszik az Ön által bevezetett, számomra új módszere, stresszmentes és autentikus (hiteles, valódi). Köszönettel:Takács Mária Flóra (BME Építészmérnöki Kar egyetemi hallgató).

T. Mária Flóra

A mindennapi szóhasználat elsajátítását könnyebbé teszi és nagyon megkönnyíti a gyors nyelv tanulást!

V. László - Budapest

Nagyon szépen köszönöm a nyelvtanulást elősegítő könyveket, instrukciókat! Sokat segít nekem a tanulásban. továbbiakban sok sikert a munkájához! Köszönettel és tisztelettel, ...

Gy. Éva - Vásárosnamény

Hálás köszönet a nyelvtanulás ezen formájáért. Számomra könnyen érthető. Mikor időm engedi tanulok. Mégegyszer nagyon köszönöm fáradozását.

Gizella

Tisztelt Csordás úr ! Nagyon sok jót olvastam az angol könyveiről és ezért vásároltam meg. Én már nem tanulok angolt, sajnos annak idején németet talultam, de úgy gondoltam, hogy a 3 éves unokám majd nagy hasznát fogja venni. Neki vásároltam meg a könyveket és a szótárakat. Ha esetleg kisebb gyerekeknek is készülne könyv, biztosan az elsők között vásárolnám meg.

A. Gyuláné - Budapest

Nagyon szépen köszönöm, azt hiszem megtaláltam a nekem tökéletes nyelvtanulási formát.

B. Zsóci - Monorierdő

Tisztelt Csordás Norbert. Sokat olvastam az ön által elküldött anyagokat. Nagyon köszönöm. Szeretném ha küldene információt arról mikor lehet megkapni kedvezményesen. Szeretnék majd rendelni. Köszönöm szíves válaszát.

Margó

Egyenlőre meg vagyok elégedve a könyv tartalmával, és úgy látom, hogy igazak azok az állítások, hogy könnyebb ezzel a könyvel meg tanulni! Örömmel fogadom a többi extra leckét is.

N. József - Svédország, Göteborg

Teljes mértékben elégedett vagyok!

Sz. Anikó - Eastbourne

Mai napon megkaptam a könyvet és az ingyenes CD-t, köszönöm szépen Nagyon tetszik, könnyen kezelhetőek, majd valószinüleg a későbbiekben a szótárt és meg fogom rendelni. Egyelőre sorba veszem a leckéket, először a kiejtést próbálom elsajátitani.

F. Magdolna - Budapest

Szókártyák nagyszerűek! Köszönöm!

Dr. G. Gabriella - Budapest

Igen, már a nyelvkönyv első sorai is, de a stílusa és az igen értékes tartalma "feldobta hangulatom". Rendkívül olvasmányos, szórakoztató és soha nem hallott információkat közöl. Nemcsak az angol nyelvet tanulni szándékozóknak, de minden olyan érdeklődőnek is ajánlom az ismerőseim körében, akik például, az angol nyelv keletkezéséről nem is hallottak eddig. Minden olvasó úgy érezheti "csak neki" szólnak szavaid. A szótár különlegessége pedig szerintem, a kiváló "példatár" amely minden szónál és kifejezésnél olyan magyarázattal szolgál, hogy választ kaphatok minden kérdésemre, olyanokra is, ami nem nekem jutott eszembe.

V. Ibolya - Pécs

Pozitívan értékelem a könyveit. Sokat segítettek nekem. További jó munkát Önnek. Köszönöm a lehetőséget.

Erzsébet

Számomra nagyon jó ez a könyv és tanulási lehetőség, mivel akkor és ott foglalkozhat vele az ember amikor pont ráér. El tudnák képzelni valamilyen formában egy egyszerűbb csatolt szótárt, ha eszembe jut egy szó, vagy kíváncsi vagyok egy-egy szóra a leírtakon kívül tanulás közben.

Sz. Károly

Nagyon jó, a legjobb angolos oldal. Köszönöm a lehetőséget a visszajelzésre és a tanulásra.

Erzsébet

Szuper!!! Nagyon-nagyon köszönöm. Isten áldjon a körültekintő, mindenki számára érthető, élvezetes anyagokért.

Linda - Budapest

Hasznos, praktikus = SZUPER

Magdy

Így lehet fokozni a nyelvtanuláshoz a kedvet, amikor az Önök odafigyelésével, (miután megvettük a nyelvkönyvet) is megmarad a kapcsolattartás! Odafigyeléssel még segítséget is kapnak az angolul tanulni vágyók! Nem győzöm dicsérni az Önök figyelmességét, akivel csak beszélek, na és az ingyenes leckéket, a módszert, a tananyagot! Még mindig a legszívesebben a leküldött leckéket hallgatom, de már a könyvet is tanulgatom, és hallgatom hozzá a CD-t is.

B. Ildikó - Szombathely

Tisztelt Uram! Munkája kiváló, tananyagja pörfekt [tökéletes]. Semmi rosszat nem tudok munkájára mondani. Munkájához további egészséget kívánok, és kérem további tananyaggal lepjen meg.

Éva

Köszönöm a segítséget. Az internetes videókon és egyes tévé csatornákon sokat beszélnek angolul. Néha jó lenne érteni. A tanuláshoz van kitartásom, kedvem, de jó sokat kell gyakorolni. Egy rokonom tanult angolul és sikerélmény volt, mikor az angolul feltett kérdésemre angolul válaszolt.

Sz. Mária

Kedves Tanár Úr! Kitűnőek, jók és nagyon hasznosak az Ön kiadványai, további sok erőt, sok sikert kívánok.

Erzsike

Megrendeltem a könyvét, meg is kaptam, köszönöm, nagyon jónak tűnik.

S. Ilona

Szép napot kívánok! Én csak köszönetet tudok mondani az ingyenes tanfolyamok és a könyveiért. Nagyon köszönöm!

Zoltán

Az egyetemi hallgató barátom megrendelte öntől, ami nagy sikert hozott, mert sikerült a nyelvvizsga, az ön könyvéből készültek fel. Sokat segített.

G. Erika

Kedves Norbert! Az előttem szólók minden lényegeset kiemeltek a könyvekről, szótárakról, szókártyákról... magam is nagy haszonnal forgatom és hasonló jókat tudok elmondani.

Dr. P. János - Szeged

Nem régóta van meg a könyv és az értelmező szótár, így még nem tudok nagyon véleményezni. Amit eddig el tudok mondani az a kiejtéssel kapcsolatos, nagyon sokat segítet, hogy a jeleket ilyen részletességgel leírta, mert eddig ezt egyáltalán nem tudtam használni, valóban ez alap lenne az oktatásban, nagyon megkönnyítené a helyes kiejtést. Az iskolákban is a szótárfüzetbe le kellene írniuk a gyerekeknek a jeleket, hogy otthon mikor gyakorolnak ki tudják ejteni. Csak az a baj, hogy ezt meg se tanítják nekik.

P. Andrea - Budapest

Nagyon tetszik az angol-magyar értelmező szótár, sokszor előveszem. Az "angol nyelvkönyv" használatát is elkezdtem, még nincs sok ismeretem, de tetszik az is. Az Angol 500 éppen hogy megérkezett, jóformán csak belehallgattam, az is tetszik.

V. László - Várpalota

Az Ön angol kiejtés CD-jét már tavaly megvásároltam Öntől, és nem is rossz. Kellemes férfihang segít rajta a kiejtés megtanulásában.

N. László József

Kedves Csordás Norbert Úr! Egyszerűen, fantasztikusak. Millió hála és köszönet a rengeteg munkájáért!

P. Mária - Budapest

Nagyon jó hír számomra,hogy hamarosan lesz nagyobb szótár. Nekem pont jókor lesz az érkezése, mert egyre többször kell a nagyobb szótáramból tanulnom, pedig az Ön szótára a kedvencem. Nagyon szeretem nemcsak az igényes szóértelmezés és kiejtési jelek miatt, hanem azért is, mert a betűméret is pontosan megfelelő a számomra. Én mar biztosan a megrendelők között vagyok. Ugyancsak nagyon varom az új "nyelvtanulási segédletet". Nagyon szeretem az angolt ,minden lehetőséget kihasználok, hogy meg jobban tudjam a nyelvtant Nagyon jó az Ön nyelvtankönyve, azt használom. Szeretném,ha a kiejtésem is jobb lenne, mert ugyan sokat hallgatom a kiejtési CD-t és az ingyenes leckéket is, de nem vagyok elégedett magammal. A nyelvtant, a hallás utáni értést és a kiejtésemen mindenképpen javítani szeretném. Szerencsére a helyesírásommal van a legkevesebb problémám, mert mindig minden szót, mondatot többször is leírok. Persze ez is állandó gyakorlást igényel, éppúgy, mint maga a nyelvtanulás. Nagyon megbízom az Ön tudásában és javaslataiban, ezert már nagyon várom az ígért tananyagot. Jó munkát és jó egészséget kivonok az elkészítéséhez.

K. Éva - Tatabánya II.kerület

Csak a "Hogyan mondjuk angolul?" nyelvleckéket ismerem. Nagyon nagy segítséget jelentenek számomra. Köszönöm.

Alex

Köszönöm, már mindent megvettem Öntől, amit használni tudok. A kiadványai valóban jók. A nyelvet elsősorban gyermekeim látogatásakor, angol nyelvi környezetben (Hollandia) használom, de szépirodalmat olvasok és szakmai előadásokat is írok/tartok angolul. További sikeres működést kívánok,

W. Mária - Budapest

Nagyon meg vagyok elégedve.

B. Tamás - Vasvár

Nagyon köszönöm és jó ötlet volt az Ön részéről, hogy egybe összeszedte a 20 leckét. :-) Tényleg egyszerűbb! A nyelvtankönyvet és az értelmező kéziszótárt, hétfőn kaptam meg. Azóta hordom őket magammal. Nekem kincsek lettek. :-) A nyelvtankönyv azért, mert amit én innen-onnan jegyzeteltem és még nem tudtam csoportosítani, azt most mind egyben rendszerezve megkaptam! Ennek nagyon megörültem. :-) A kiejtési magyarázatnak úgyszintén.

H. Imréné - Kaposvár

Nagyon célszerűen lehet használni, nagy segítség a tanulasban.

O. Zoltán - Debrecen

Bár 30 évvel hamarabb jött volna ez a könyv! Mert nagy vegyipari projektek kapcsán sok angol céggel dolgoztam együtt. A szakmában hiába voltam profi, a nyelvi akadályokkal sokat küszködtem.

M. Ferenc

Tisztelt Csordás Norbrt Úr! Nekem nagyon tetszik az Ön munkálkodása, ahogy embereken igyekszik segíteni. Igyekszem tanulni tovább, mert a leckék véleményem szerint nagyon jól vannak összeállítva... Tisztelem önt ezért a nagy munkáért.

Ica

Köszönöm, nagyon hasznos volt! Egyszerűen kezelhető és tisztán érthető!

B. Dorina Tímea

Megvettem a könyvet a CD-t, a kártyákat. Alapvetően jónak találom. A kártyával csak az a bajom, hogy minden egyes szó után forgatnom kell.

G. György - Veresegyház

Nagyon klassz a könyved, igazi szép munka! Gondolom a szótárad is ilyen praktikus. Nálam elvitted a pálmát!

Sz. Gabriella - Budakeszi

Még igazán - idő hiányaban - nem, tudtam használni az anyagot, csak átlapoztam, de nagyon tetszik és hasznos. Imádok tanulni pedig 73, éves vagyok.

F. Andrasné - Budapest

Én újra kezdő vagyok, őszülő fejjel és Nekem már megvannak az említett könyvei. Amit tanultam, nekem segített. A kiejtési jelek az előzőleg nem jól értett szavaknak is értelmet adtak. Még van 2 hónapom, míg élesben használom az élő nyelvet Londonban.

B. Ilona - Bánhalma

Nagyon sokat jelent az egyszerű szavak és kifejezések tanulmányozása és a többszöri átolvasása, memorizálása. Nekem nagyon hasznos a tanuláshoz. Olvastam többször az emailben küldött anyagot.

Julika

Üdv: Köszönöm az angol ingyenes anyagot... igen hasznosnak vélem...

Katalin

Önnek teljes mértékben igazat adok, hogy igen is az angol mindenkinek, aki tanulja, előnye származik belőle.

N. József - Svédország, Göteborg

A magyar nyelvtanítás egy nagy nulla, még alapnak sem jó. Akkor kezdtem megérteni igazán az angolt, amikor Angliában, Amerikában voltam, miután a Te könyveidből tanultam. A magyar angol nyelvtanítás nem biztosít semmit, az csak vizsgaanyag valakik igen jó a megélhetésére, csak egy különálló nyelv, amit sehol sem értenek.

B. József - Székesfehérvár

Fiam számára küldöm Londonba, aki ugyan felsőfokú angol nyelvvizsgával rendelkezik, de szerintem hasznos számára is a tananyagod. Szerintem a mindennapokban jobban használható, mint a gimnáziumi tanítás.

V. Tibor

Kedves Norbert! Negvettem a kiadványokat, de sajnos nem jutottam el a tanulásig, de az internetes leckék a rövidségük miatt számomra nagyon is megfelelőek, minden nap egy új nem szokványos szó, vagy kifejezés örömmel tölt el. A legjobbakat kívánom köszönettel, Ilona

Dr. O. Ilonka - Budapest

Már több éve tanultam és tanulok angolt különféle módszerrel és könyvsegédlettel. Az ön által szerkesztett "Angol nyelvkönyv" (amit azt hiszem, az elsők között vásároltam) jó segítség az összegző áttekintésre, az alapok megerősítésére. Ez a 20 leckéből álló mankó pedig szuper! Gratulálok.

Mary - Pécs

Önök igazán profik az oktatás terén!!!

Béla

Köszönöm kedves levelét. Nagyon hasznosak az Ön által küldött nyelvleckék, számomra és családom tagjai számára is. Ön levelében úgy érzem nem csak az eladás a fontos, a segítő szándék is érezhető, tiszteletre méltó! Én régen tanultam angolul és szerettem is tanulni, de sajnos mivel nem gyakoroltam elhalványult a tudásom. Most felfrissítem, a rég tanultak előjönnek. Ezért majd később én is szeretnék rendelni Ön kiadványaiból. Kíváncsian várom az új könyvét is, amelyről még áprilisi levelében tett említést.

P. Ibolya

Életszerű! A természetes nyelvtanulás/tanítás módszere... :-)

József

Köszönöm az extra leckét. Az elsőt megkaptam. A nyelvkönyvet, a CD-et és a szótárt korábban megvásároltam. Csak ezekből tanulok! Most is külföldön vagyok és bizony nagyon sokat segít. Tanfolyamra sosem jártam, mégis boldogulok.

B. Jánosné - Budapest

Jómagam is méltattam a segédanyagokat, amelyek a tanuláshoz vezető csúcsot jelentik. Úgy gondolom, nem vagyok egyedül, akik megköszönik az ingyenes 26 leckét. Hogy így együtt van KÖSZÖNET.

Nagyon nagy segítséget nyújt a nyelvtanuláshoz, ha hallja az ember a kiejtést! Könyvet és a szótárt már régebben megvettem. De a hangos nyelvleckék óriási segítséget adnak!

L. P. Anikó - Erdőkertes

Kedves Norbert! A könyv és a tanulókártyák nagyon jók, egyedül az én lustaságom lassítja a tanulásomat.

S. Ferenc - Budapest

Nekem, mint kezdőnek nagyon sokat segít. Én örülök, hogy rátaláltam erre a könyvre.

A. Ferenc

Sajnos én már 70 éves lettem, de mégis kíváncsivá tett a maga szótára, nyelvkönyve és a szókártyák. Lassan tanulgatok, de nem is olyan szándékkal vettem meg az Ön által megjelentetett anyagot, hogy én akár középfokon is megtanuljak angolul. Én azonnal fiamra és kis hatesztendős unokámra gondoltam. Remélem Ők nagyobb hasznát veszik majd mint én. Tényleg nagyon jó tananyagot hozott össze. Csak remélni tudom, hogy valamikor kitüntetik ezért a jó cselekedetéért. További munkájához sok sikert és jó egészséget kívánok Önnek.

Sz. Sándorné - Budapest

Ez így nagyon jó!

B. Lajos

Szerintem egy szóval kifejezhető: SUPER!!!!!

Lajos

Megvettem a könyvét már régebben, családom minden tagja használja! Egyelőre még nem sikerült nyelvvizsgára szert tenni...de ami késik nem múlik!

Mártika

Nekem nagyon jó és sokat segített.

Ágnes

Pénteken kaptam meg a könyvedet és az ajándék CD-t. Azonnal belelapoztam és nagyon jónak találtam. Már több munkatársamnak ajánlottam is. Már nem vagyok kezdő, inkább újra kezdő nyelvtanulóként vagyok jellemezhető. Írásban már majdnem önállóan (szótár nélkül) végzem a munkámat, de sajnos még szóban nem merek kommunikálni, tehát fejlődnöm kell. Közel hatvan éves vagyok, egyéni célomul tűztem ki a biztos angolnyelv használatot szóban és írásban, ezzel szeretném megőrizni a piacképességemet a munkaerőpiacon. A könyvedet elsősorban kezdőknek ajánlod, de véleményem szerint mindenkinek hasznos aki angolul tanul. Érthetően magyarázol és nagyon jók a példamondatok, nagyon nagy segítség, hogy magyarul is le van írva. Vagyis az angol szavak és gondolatok jelentéseit könnyebben lehet megtanulni. Az elmúlt néhány napban már tanultam is belőle, felelevenítettem azokat az ismereteket amelyeket régen tanultam, gyakoroltam a példa mondatokat.

K. Erzsébet - Dunaharaszti

Kiváló tananyag, mindenkinek ajánlom.

dr. H. J. Attila - Pécs

Szuper, igen nagy hasznát vettem munkám során. Köszönöm!

A. N. István

Köszönöm kitartó türelmét és a lehetőséget hogy itt biztat, bátorít hogy ne adjam fel, frissitsem régi tudásomat.

Zsuzsanna

A szótár nagyon jól használható. A könyv is nagyszerű. Örülök, hogy megvásároltam.

Gy. Erzsébet - Taksony

Nagyon jól hasznosítható!!!

N. István - Dunaújváros

Én tulajdonképp az Unokámnak rendeltem a leckéket és a könyvet. Magam még soha nem tanultam magyar nyelvű könyvből, úgy gondolom, jól használható, mondhatni hézagpótló könyv azok számára is, akiknél felfrissítendőek a magyar nyelvtan alapjai.

Cs. Ágnes - Gödöllő

Nagyon köszönöm. Ajánlani tudom másnak is.

Dr. B. Judit - Mosonmagyaróvár

Köszönet a szuper anyagokért.

K. Csilla - Budapest

Kedves Norbert! Az Ön leckei igazán jók. Annak oka, hogy nem igazán haladok a tanulással, egyedül az én "bűnöm". Köszönettel egy lusta diák.

R. U. Ilona Kataliin - Székesfehérvár

Nekem tetszik.

P. Antal

Köszöm az anyagot hasznát veszem.

F. Klára - Szekszárd

Nem ismerem még a szavakat, de nagyon jó a könyv. meg ezek a leckék is. Köszönöm. Nagyon elfoglalt vagyok egyébként. Lassan tudom csak nézegetni.

Zsuzsika - Szeghalom

Én csak az ingyenes adatokat szoktam letölteni, de nagyon jónak tartom. Hasznos!

Lajos

Nemrég érkezett meg a csomag, melyben a könyvet, a szótárat, és a lemezt találtam... és még valamit. Régebben - még középiskolában - tanulgattam (tanítottak) angolul; most kezdem újra a tanulást, de már látom, hogy ezzel a "módszerrel" "hétmérföldes" lépésekkel lehet haladni. A kitűzött célom egyike, hogy nyár közepén, szépen fogalmazott, angol nyelvű levélben fejezzem ki hálámat mindazért, amit addig megtanulok.

T. János Miklós - Miskolc

Én mint kezdő nagy örömmel forgatom a nyelvkönyvét, meg a szókártyákat is.

M. József - Miskolc

Köszönöm, nagyon tetszik.

M. Klára

Én még csak az ingyenes leckéket nézegettem, azok tetszettek, gyakorlatiasak. Talán nemsokára megrendelem a nyelvkönyvet is.

Valéria

Nagyon szépen köszönöm a segítséget, igazán nagyszerű, átlátható, könnyen hozzáférhető lett minden anyag.

A. Viktorné - Sárospatak

Néhány éve megvettem a nyelvkönyvet, a szótárt és a kiejtési lemezt. A visszajelzések alapján biztosan nagyon jók.

M. György - Szolnok

Köszönöm, hogy gyarapíthatom a tudásomat. Az elvégzett munkád tiszteletet követel. Üdv. Radicsné Révfalusi Magdolna 71 éves nyugdíjas agrármérnök

R. Magdolna

Kedves Norbi! Szerintem amit csinálsz az csodálatos. Bár én eddig még csak az ingyenes leckéidet tudtam anyagiak hiányában igénybe venni de abból is már annyit leszűrtem, hogy valóban sokat jelent a módszered.

E. Istvánné - Szigetszentmiklós

Nagyon tetszik ahogy felolvassa, kiejti és ahogy megoldotta ezeket a szavakat, leckéket. A könyve is nagyon tetszik, én örülök, hogy rá találtam és megragadtam az alkalmat, hogy meg legyenek ezek az angol leckék. Köszönöm, hogy megtaláltam.

K. Margit

1. A látás - olvasom a nyelvkönyvet, mit írt a Mester? 2. A hallás - hallgatom, hogyan olvassa, ejti ki a Mester. 3. Írás - mit olvastam, mit hallottam, próbálom leírni mire tanított a Mester. 4. Tanítás - amit már tudok, próbálom tovább adni az unokámnak Köszönjük MESTER!

P. László - Szentendre

Kiválóan megszerkesztet könyv, jó a hanganyag, könnyű tanulni így.

N. Bálint

Hasznosnak találom a kiejtések gyakorlását és a jelrendszerről tanultakat. A különböző határozószavak alkalmazását és tanítását is. Kb. 1,5 hónapja tanulok angolt, ezért nem tudok mindenről véleményt alkotni. A tematika jó, a többit később.

Dr. H. Csaba - Malomsok

Karácsonyra már megkaptam ezt az igen hasznos csomagot. Gratulálok a szerkesztéshez!

K. Ilona

Kedves Csordás Úr! Kedvencem a Kis-szótár. Nagy hasznát veszem. Nagyon örülök az online leckéknek... Nem adom fel! Nagyon köszönöm fáradozását, további erőt sikereket kívánok.

N. Imréné - Budapest

A nyelvtudás felszabadít, magabiztossá tesz. Csak tanítsa tovább. Sok sikert kívánok!

F. Katalin

Mit gondolok a kiadányairól? Csak sok jót!!!!!

Köszönöm az ösztönző leveleket. Jelenleg abból tanulok, amit korábban megrendeltem. Kiváló!

A. Katalin - Budapest

Mindamellett, hogy minden elismerő hozzászólással egyetértek, a kis és "nagy" értelmező szótár mellett elkelne egy még nagyobb is. Szeretem először az Ön szótárát kézbe venni, azonban sokszor hiába. Szeretem az egyszerű és hasznos példamondatokat is, azonban nem minden szónál van, pedig akár minden szóhoz több példamondat is hasznos lenne. Az angol nyelvkönyvből is szívesen látnék egy terjedelmesebbet. Elnézést ha vágyaimat nem fedi le egy emberöltő és köszönet az eddigi munkáiért.

D. Tamás - Szeged

Nagy segítségemre voltak a leveledben említett kiadványok! Mostmár biztos vagyok abban, hogy sikeres nyelvvizsgát tehetek. Köszönök szépen minden segítséget!

Móni

Kedves Norbert! Könyvet, hanganyagot még nem rendeltem, de a hírlevelet olvasom mert jónak tartom. Köszönöm az eddigi leveleket!

Ildi

A nyelvkönyvvel meg vagyok elégedve, érthetően, egyszerűen vannak leírva a tudnivalók. A szótárban néhány egyszerű szót nem találtam, mint pl. invisible. (Az invisible (magyarul láthatatlan) szó azért nem található meg a szótárban, mert az ?invisible?. - Szerk.)

Gy. Domán - Budapest

Tisztelt Tanár Úr! Én meg vagyok elégedve az ön által küldött anyaggal... Nagyon köszönöm a segítségét és további jó munkát kívánok, tisztelettel: Erika

Erika

Kedves Norbert. Mindenki nevében köszönet az odaadó munkáért. Sok szerencsét, jó egészségben továbbra is.

Jozef S.

Szép munka! Gratulálok!

Röviden vázolnám: Kanadában vagy USA_ban élők miért akarnak igazán angolul tanulni még akkor is ha már rég itt élnek. Például én itt élek 1982 óta és még most sem vagyok tisztában a nyelvtannal, de ez a köynv most sokat segít. Sőt még nagyon sok szót sem ismerek. Köszönöm az anyagokat!

D. József - Kanada, Ottawa

Én az unokáimnak vettem meg a könyvet és a szókártyákat. A szókártyákat az iskolai tanulás játékos kiegészítőjeként használjuk, még nem elég hatékonyan. Most a középiskolában fogjuk intenzívebben. Úgy gondolom, hogy segíti a tanulásukat.

N. R. Ibolya - Csobánka

A nyelvtankönyv nagyon megkönnyítette tanulásomat, az angol nyelvtan megtanulását is. Ilyennel még, egy könyvben sem találkoztam. Számomra élvezet így tanulni, örülök neki, hogy megszereztem.

N. Éva - Tatabánya

Kedves Norbert! Nekem megvan az Angol Nyelvkönyv, Angol-Magyar kisszótár és az Angol 100. Nagyon értékesnek tartom a könyveit. Sok kitartás kell a tanuláshoz ami 75 évesen nem mindig van meg, de ez nem az Ön hibája. Meg lehet tanulni belőle a nyelvet. További sok sikert, jó egészséget hozzá.

G. Andrásné - Veszprém

Talán nem én vagyok az átlagos felhasználójuk, de nagyon igyekszem. 65 éves vagyok és kezdő. A könyvet nagyon jónak tartom. Logikus, érthető.

B. Juci - Debrecen

Továbbra is várom a nyelvleckéket és az értesítéseket. Minden héten többször megnézem a feladatokat, segítik szinten tartani az angol készségemet.

Mária

Üdvözlöm! Az én tapasztalatommal nem tudom segíteni hasznos erőfeszítéseit, mivel csak azokat ismerem a munkáiból, amelyeket szíveskedett elküldeni az e-mail címemre. Sajnos nincs lehetőségem megrendelni a könyvet meg a cd-t.Viszont nagyon tetszett ez a kis ízelítő. És ami igazán hasznos, az, hogy hangfelvételről hallhatjuk a kiejtést, meg a hanglejtést is.

Gergely

Tisztelt Csordás Tanár úr! Nem most kezdtem, viszonylag jól beszélem a nyelvet, de rendet rakni sosem késő. További sok tanulót, és szép sikereket kívánok, SALOM

B. Gézáné - Kaposvár

Én nem haszálom, bocs, de én ajándékba vettem az unokámnak. : )

B. Éva - Budapest

Nagyon jó!!!!!!!

T. Robert - Baja

Tisztelt Csordás Norbert Úr! Nagyon hasznosnak tartom a módszerét, sajnos nekem nem volt lehetőségem annak minden előnyét kihasználni.

Zoltán

Tisztelt Csordás Úr. Nyugdíjas vagyok, így én az Ön Ingyenes nyelvleckéiből próbáltam azokat elsajátítani, melyeket mindennapos használatúnak tartottam és segítettek kedvenc szórakozásom, a keresztrejtvényben szereplő angol szavak megfejtésében. Köszönöm szépen a segítségét. Amennyiben ismét lesznek ilyen Ingyenes leckék, menteni fogom.

István

Nagyon ügyes, csak így tovább!

Mikolt

Nagyon örülök az angol leckéknek, jónak tartom, csak a kiejtést nem mindig értem. ... Én teljesen kezdő vagyok.

Ildikó

Én még nem vettem semmit, de örülök, hogy van ilyen lehetőség. Örülök, hogy nem csak az anyagi hasznát nézi és nem tálalja úgy a dolgait, mint az egyedül üdvözítő megoldást. Jó lenne, ha összefognának az online angolosok, mindenki betenné azt, ami szerinte az ő módszerében a legjobb és az álam anyagilag támogatná az egészet. ...

Botond

A nyelvtanulás akarat kérdése. A tanuláshoz mindenkinek a neki testhez álló tankönyveket és tanulási módszert kell megtalálni. Sok jó van, ezek közül az egyik az Öné.

S. Péter - Tét

Tisztelt Tanár úr! Én 79 évesen kezdtem el az angollal foglalkozni, mert nagyon bosszantott, hogy a laptopom mindig angolul írt ki. A nagy szótár is jó mert abban megvan a helyes kiejtés.

L. Gézáné - Borsodnádasd

Nagyon jók a hanganyagok! Könnyebbé teszi a tanulást! Minden elismerésem!

Éva

Az alapok megértésében nagyon sokat segített, a szótár kiváló! :)

T. Andrásné - Edelény

Egyszerű, értehtő, praktikus. Köszönöm!

Zsuzsa

Tisztelt Uram! Én hálás vagyok Önnek, hogy az elejétől fogva küldi nekem az angol leckéket! Nagyon hasznomra válik, hiszen sok angol nyelvű ismerősöm és barátom van. Sokat tudok a leckéiből tanulni! Még egyszer HÁLÁSAN KÖSZÖNÖM!!!

Matild

Ön egy profi, a megfelelő tanár az emberek számára. Csak hálas lehetek. Örülök hogy ön által jól tanulható az angol nyelv.

Cs. Etelka - Kecskemét

Én a szókártyákkal kapcsolatban tudnék pár szót mondani, ill. írni. Nekem nagyon hasznosak és gyakorolok velük. Praktikus, hogy nem vesz igénybe túl sok időt az egy-egy kártyán lévő tartalom mégis ad sikerélményt, ha pár próbálkozásra hibátlanul le tudom fordítani a mondatokat, amelyeket érdemes kívülről is megtanulgatni, mivel a mindennapi társalgásban nagy segítséget jelentenek.

N. L. Zsuzsa - Budapest

Az Angol 100 a gyakorlatban, a hétköznapi életben alkalmazható példamondataiért, az értelmező szótárt a szavak értelmezéséért, melyet példamondatokkal még meg is világít, nagyon hasznos. Kitűnő, dícséretes munka.

Dr. M. Károly - Debrecen

Tisztet Csordás Norbert, amit megkaptam és amihez hozzájutottam hang- és tananyagok mindegyike nagy segítség a kiejtésben és a tanulásban is. Az angol-angol szótár kiváló, és a nyelvtanulással kapcsolatos jegyzetei is segítenek. Munkáját nagyra értékelem.

Andrea

Nagyon jó a szótár, a nyelvkönyv és az Angol 100 és az Angol 500. Köszönöm.

- Budapest

Röviden: SZUPER! Köszönöm: Judit

Judit

Szerintem 10 pont a tízes skálán, és még egy jutalom-pont.

András

Nekem bejött, így derült ki, hogy nem árt a magyar nyelvtant ismételni. (Ebben is segít a nyelvkönyv.)

dr. V. János - Budapest

Igen, én is megvettem a tankönyvet és a 100 kártyát. Nagyon sokat tanultam, igaz a legegyszerűbb mondatokat, de egy utazás előtt nagy segítség ez nekem.

K. Emilné - Győr

Kedves Csordás Úr! Nagyra értékelem a munkásságát! Eddig a szókártyákat vettem meg. Határozottan kiválóak. Menetközben, pihenés közben kiválóan tudom használni azokat. Valószínűleg én vagyok a "legfiatalabb" tanulója (nemrég múltam 82 éves). Eddig megszerzett több diplomám ellenére az angol nyelv elsajátítása nem sikerült. Most mégis megkísérlem a lehetetlent, a társalgási szintet elérni az Ön segítségével. Már valamennyi eredmény kezd látszani. Remélem, rövidesen nagyobb sikerről tudom tájékoztatni. Üdvözlettel: dr. J. Mária

dr. J. Mária - Budapest

Jól érthető, áttekinthető anyagok. Jól lehet velük tanulni.

K. Éva - Budapest

Praktikus, jól szerkesztett tananyag...

S. András - Budapest

Nagyon meg vagyok elégedve a szótárral, nyelvtannal és a szókártyákkal is! Minden elismerésem az Öné!

Mónika - Schüttorf

Kedvenceim a szókártyák, sokat segítenek a leggyakoribb, köznapi kifejezések elsajátításában, gyakorlásában.

Dr. M. József - Kecskemét

A legjobb nyelvkönyv, amivel hosszú életem során találkoztam. Gratulálok!

B. Marika - Budapest

Tisztelt Csordás úr! Röviden és csak a lényeget közlöm: 1. minden könyve és hanganyaga kiváló, nagyon fontos, méltányos árú tananyagok, 2. nekem a tényleg páratlan Angol-Magyar értelmező szótár a leghasznosabb. Köszönettel minden munkájáért, üdvözli, H. Gábor

H. Gábor - Budapest

Nagyon örülök, hogy lehetőségem nyílt az Ön által készített tananyag segítségével ismerkedni az angol nyelvvel. Nekem nagy segítség volt és számomra megkönnyítette a tanulást. Nagyon szépen köszönöm!

Borika

Én még csak az "ingyen angol leckék"-nél tartok, de számomra nagyon hasznos, gyakorlatias és könnyen tanulható. Izgalommal várom mindennap az új leckét, és nagy elszántsággal igyekszem memorizálni. Hálásan köszönöm a könnyen tanulható mondatokat!

Gabriella

Nyelvkönyvet és értelmező szótárakat vásároltam Öntől. Mindkét fajta kiadvány jól szolgálja a tanulásomat. Köszönöm!

dr. S. Magdolna - Budapest

Régóta próbálkozom, mert a szakmám komolyan kivánta az angol tudást, ugyanis Boeing repgépeket javítottam 42 évig, már nyugdíjas vagyok és most szép nyugodtan tanulgatok Norbert, és nagyon örülök, hogy az egész anyag olyan jó hogyha találkoztam volna sokkal előbb vele, biztos jobban tudok dolgozni.

Sz. András - Budapest