Ha ezt olvasod, akkor egy szűk körhöz tartozol, akik még képesek érdeklődni a tudás, az élet "titkai" iránt. Miért különleges ez? A legtöbben már feladták, már nem hisznek az álmaik elérésében. Nem ők a hibásak, hanem a helytelen tananyagok és a nem megfelelő oktatás.

If you are not willing to learn, no one can help you. When you are determined to learn no one can stop you.
Ha nem vagy hajlandó tanulni, senki sem segíthet neked. Amikor elszánt vagy tanulni, senki sem állíthat meg.
Ladislau Brand - Nyelvoktatási szakíró

Hogyan szerezheted meg a nyelvtudást és minden előnyét az életben,
kimerítő magolás vagy drága magánórák helyett?

Széleskörű felmérés eredménye: "A nyelvtudás értékét az időben megismert hasznos információk és új lehetőségek, valamint a jobb emberi és üzleti kapcsolatok és az ezzel elérhető élmények adják. (Röviden: Nyelvtudással többre viheted az életben.)

"One language sets you in a corridor for life. Two languages open every door along the way."
"Egy nyelv rátesz az életutadra. Két nyelv megnyit minden ajtót az úton."
Frank Smith világhírű nyelvész, kutató

Így és most végre könnyebbé vált a nyelvtudás megszerzése. De a legjobb szerszám értéktelen, ha nincs mire használni. Mit fogsz kezdeni az angol tudással?

Egy jobb állást szeretnél? Sokan nem. Számos célból tanuljuk az angolt. De egy nem létező célhoz lehetetlen eljutni. Fontos megfogalmazni és erősen eldönteni, hogy miért is szeretnénk angolul tudni! (Nem elég elindulni a Balatonhoz. Jobb ha tudjuk, hogy melyik városba és ott hova szeretnénk megérkezni.)
A legelső lépés annak átgondolása, hogy mire fogod használni a nyelvtudásod!

Szerezd meg a nyelvtudással elérhető dolgokat anélkül, hogy vagyonokat fizetnél drága magántanároknak!

Legyen végre a tied a nyelvtudás minden előnye! De ne úgy, hogy újra próbálkozol egy iskolában, ahol a legtöbben lemaradnak és csak keveseknek sikerül!

Nem vagyunk egyformák. Egyéni sebességgel (kisebb vagy nagyobb lépésenként) haladunk, az egyéni képességeink szerint...

Hogyan tanulhatsz meg önmagadhoz mérten a leggyorsabban angolul, anélkül, hogy az iskolában szenvednél vagy alkalmazkodnod kellene egy drága magántanárhoz?
(Évtizedek óta ismert és bevált módszer, ezrek tanúsíthatják! (Évtizedek óta használják a magántanárok és a nyelviskolák!) Önképzés kényelmes kis lépésekben, bárhol és bármikor. Magántanár helyett, kötöttségek nélkül.)

Tény, hogy nincs annál jobb, mint ezt az anyagot egy melletted ülő magántanárral tanulnod. De erre csak keveseknek van lehetősége.
Egyéni nyelvtanár nélkül sajnos be kell érned a második legjobb lehetőséggel. Az önálló, kis lépésenkénti tanulással.
(Ez a bevált önképző program pont erre a célra készült, az évtizedek óta tízezrek által ismert és használt módszer alapján.)

Miért akadsz el nyelvtanulásban? Sokan miért adják fel elsőre vagy néhány próbálkozás után?
Sosem a diákkal van a probléma! Mindig a tananyaggal vagy az azt használó tanárral!
Miért?

A legbutább gyerek is képes megtanulni az anyanyelvét, ha elég kis lépésenként halad. Ez az idegennyelv tanulásra is igaz. Erre azonban csak ritkán van lehetőség. Ez az oka, hogy sokan az anyanyelvüket is csak alapszinten ismerik, és nem tudják megtanulni a második nyelvet.

A megfelelő önképző könyvnek vagy online anyagnak ezt kell tudnia:

 • Egyszerűen és érthetően magyaráz.
  (Így nem kell magolni, azaz memorizálni azt, amit nem értünk.)
 • Lehetőséget ad a már megértett dolgok kis lépésenkénti és sokszori (elegendő számú) gyakorlására.
  (Így stabilan épülnek egymásra a tudás kisebb részei, és magabiztossá válik a használat, már azelőtt, mielőtt élőben kellene kommunikálni. Ez sok kellemetlenséget megelőz.)

Meg fogod érteni, amit korábban nem. És tudod gyakorolni unalom és szenvedés nélkül a használatot, hogy végre Te is élvezhesd az angol tudás előnyeit.

Mit mondanak mások a Csordás-féle kiadványairól...

Nekem bejött. Tetszik, hogy egyszerűek a leírásai, nincsen túlbonyolítva és most úgy érzem, ha megtanulom, ami ott le van írva, akkor tudok majd beszélni, írni, olvasni angolul. Tetszik az elrendezése, például az igeidők is jól szét vannak húzva, így jobban leülepednek az egyes részekhez tartozó fontos információk és kevésbé keverem őket. A lényeg: szerintem számomra ideális, azaz egy (többszörös) újrakezdőnek tökéletesen használható a könyv.

Dr. Gy. Attila László - Budapest

Mindhárom kiadványával rendelkezem, és naponta használom. Sokat segít a nyelvtanulásban, örülök, hogy rátaláltam.

Dr. M. Ágnes - Budapest

Jó pár évvel ezelőtt megvettem az Ön nyelvkönyvét. Idén januárjában az ötödik éve Londonban élő fiam kezébe került és ő kérte, hogy adjam neki. Azt mondja, hogy nagy hasznára válik, mert jól áttekinthető, stb. Azóta ismét megvettem magamnak is (plusz a szótárat).

B. Zsóka - Budapest

... az Önét nem tudom letenni. Nem találok szavakat, hogy milyen élvezetesen kapcsolja össze a magyar és angol nyelvtant. Lényegre törő, gyakorlatban hasznosítható. Ez a CD-re és az értelmező szótárra is értendő. Erőt, egészséget kívánok Tanár Úr!

Dr. Sz. László - Budapest

Időközben egy ismerősömtől megkaptam a könyvet. Ehhez hasonló, jól összeszedett angol anyaggal még nem találkoztam. Kezdők számára is kíváló! Az e-mailban kapott, hogy ejtjük anyag is nagyon jó, nem is beszélve a legvégén az egyben küldött anyagról.

D. Lászlóné

Nagyon szépen köszönöm ezt a nyelvtanulási formát, anyagot! Számomra kitűnő, mert évek óta küzdök az angol nyelvvel és kevés sikerrel, most pedig két hét alatt az önök módszerével már normális mondatokat tudok formálni és tudok beszélni! Nagyon ajánlanám mindenkinek, akit érdekel az angol nyelvtanulás!

Zs. Berta - Monorierdő

Köszönöm a lehetőséget és az elküldötteket is, bár nem saját célra hanem egy barátom angliai útjának előkészítésére szolgált és jó szolgálatot tett. Nagyon sok féle angol tankönyvem van és mégis ezt választottam, ez azt is jelenti, hogy jól átgondolt tömör a legfontosabb alapismeretekkel foglalkozó összeállítást ismerhettem meg.

Dr. K.-T. Attila

» További 419 tanulói tapasztalat a kiadványokról »

Sokan kérdezik, hogy ez egy új anyag?

Ez a régi bevált módszer egy új, online formában. A gazdagok által fizetett magántanárok évszázadokon keresztül ezt alkalmazták. A II. világháború után "elveszett", mivel nagyon lecsökkent a magántanárokat fogadó értelmiségiek aránya. A gyári- és földmunkások pedig csak az iskolában próbálták megszerezni a tudás.
A módszer, az anyag a kilencvenes években kezdett újra terjedni, és mára már tízezrek ismerik és használják. Eleinte főleg magántanárok és nyelviskola hálózatok oktattak ezzel a módszerrel, de az interneten keresztül tízezernyi önálló tanuló szerezte már meg nyomtatott formában.

Az elmúlt években online formában is megjelentek a nyelvkönyvek, gyakorlókönyvek, szókártyák és szótárak. De a teljes, mindent tartalmazó önképző (online) kiadvány csak most, 2020 őszén vált elérhetővé.
Ebben az online kiadásban több korábban elérhető elem is található. A "Magántanár Helyett" online kiadvány a teljes tananyagot tartalmazza. Így sokkal hatékonyabb!

(Mivel igen sokan szerezték már meg korábban Csordás Norbert úr egy-egy nyomtatott vagy online kiadványát, ezért ők óriási kedvezménnyel juthatnak ehhez a teljes (mindet tartalmazó), korábban sosem megjelent elemekkel kiegészített kiadványhoz.)

Hogyan fogsz haladni az önképzéssel?
Úgy, mintha ott ülne melletted a magántanár. Ez hogyan lehetséges?

A 90-es években jelent meg először Csordás úr nyelvkönyve. Eleinte a gomba mód szaporodó kisebb-nagyobb nyelviskolák használták, de hamarosan a magántanárok körében is elterjedt.
A nyelvkönyv alapján a tanárok az órán, illetve a magántanárok szóban gyakoroltatták a diákokat. Idővel több írott "Gyakorló Jegyzet" is született a tanárok által. Sőt még egy nem hivatalos, belső használatra készült Gyakorló Könyvet is készítettek.

Egyszerűbb volt a tanárnak leírnia a gyakorlatokat, amit az iskolában vagy a magánórán elmond, hogy ne kelljen mindig új példamondatokat kitalálnia. Ez egyfajta tanári puska, tanári segédlet volt. 2019-ben viszont megjelent Csordás úr hivatalos gyakorló könyve.
Így lett teljes az oktató anyag.

 • Ahogy haldasz végig a leckéken, olvasol egy kis részt és megérted.
 • Utána gyakorlod. Kis lépésenként. Olvasod, hallgatod egy kattintással, leírod, egy gombnyomással megnézed a megoldókulcsot, ha éppen ez szükséges.
 • Néha a szavakat, a kiejtésüket, használatukat tanulod. És gyakorlod.
  Néha egy kis - könnyen érthető - nyelvtant is meg kell ismerni, hogy könnyebb legyen a kommunikáció gyakorlása. (Meg fogsz lepődni, hogy ez így milyen könnyen érhető! Nem úgy, mint az iskolában!)
 • Kis lépésenként haladsz, folyamatosan építkezve, több gyakorlati tudásra és kommunikációs készségre szert téve.
 • A sok kis lépés pontos sorrendben van, hogy a legkönnyebben haladhass.

Nem csak egy könyvet olvasol, hanem hallgatod és gyakorlod, és persze közben jól megérted és megjegyzed, hogy könnyen használhasd. Ez majdnem olyan, mintha ott lenne veled a magántanár.

Mit tartalmaz ez az online önképző kiadvány?

4+2 elemből áll.
1. Kiejtési anyag. 2. Nyelvkönyv. 3. Gyakorlókönyv. 4. És az Alapszókincs (szótár).
+ Nagyon sok gyakorlat, ami máshol nem elérhető. (Megoldókulcsokkal és nagyon sok kiejtés és szövegértési eszközzel. Minden angol szöveg hallható és így gyakorolható.)
+ Csordás úr kiegészítő magyarázatai, amelyek máshol nem elérhetőek. Egységes önképző anyaggá alakítva, ami így sokkal eredményesebb, mint a különálló részek.
(Hozzákapcsolható a híres Csordás-féle nagyobb értelmező szótár is, ami még könnyebbé teszi a megértést!)

Ezek külön-külön sokkal többe kerülnek. És ebben még benne vannak Csordás úr máshol még nem kiadott kiegészítései, tanácsai is.
Ez így együtt egy teljes önképző anyag, ahol lépésről lépésre, kis lépésenként haladva lesz tied az angoltudás.

337 részből áll (kis, könnyű lépések)

Teljesen kezdők is használhatják, de az újrakezdőknek kiváló! (Most kiderül, hogy korábban hol akadtál el, de itt végre meg fogod érteni!)

A sok kis gyakorlat és a megoldókulcsok segítenek a begyakorlásban, hogy az életben is használhasd!

Mi a garancia arra, hogy ezzel végre meg fogok tanulni angolul?

Nincs garancia, hogy ezzel most BIZTOSAN meg fogod tanulni az angolt! Aki garanciát vállal a nyelvtudás átadására, az felelőtlen és hazudik. (Sok átverés van az interneten, ami csodás, napokon vagy heteken belül megszerzett nyelvtudást ígér. Évtizedek óta látjuk ezeket és hallunk róla a tanulóktól.)
A biztos nyelvtudásra nem tudunk 100%-os garanciát vállalni. De tiszta a lelkiismeretünk, mert az egyik legjobb anyagot kapod meg, amivel erősen megnő a jobb angoltudás lehetősége. Ezzel - véleményünk szerint - sokkal többen jutnak el sokkal messzebbre a nyelvtudás útján.
Nekünk is ez a módszer segített a nyelvtudás megszerzésében évtizedekkel ezelőtt!

Garancia:
100%-os elégedettségi és visszafizetési garancia jár neked!

Aki úgy érzi, hogy számára nem elég hatékony a módszer, vagy bármi mással nem 100%-ig elégedett, akkor visszafizetjük (gyorsan) a teljes vételárat. Az ügyfélszolgálatunk több, mint 10 éve gondoskodik a kedves tanulókról. Hozzájuk bármely kérdéssel fordulhatsz.
De nem csak 14 napig adjuk a teljes garanciát! Mi 365 napig, tehát idő kockázat nélkül ki tudod próbálni a módszert ill. az anyagot! Így semmit sem kockáztatsz, tehát semmit sem veszíthetsz!

FONTOS TUDNI!
Mit jelent az, hogy hagyomány? Valami, ami a múltból ránk maradt és megőriztük, mivel helyesnek, értékesnek tartjuk.
Csordás úr kiadványai a régi korok bevált módszereit nyújtják neked modern formában. (Régen a gazdagokat oktató magántanárokat az eredményeik alapján fizették, nem a leadott tananyag szerint. Így jött létre az eredményt hozó oktatási módszer.)

Oly régóta foglalkozunk Csordás úr könyveinek kiadásával, hogy a mi hagyományaink is kialakultak.
A könyvek kiadásával és kedvezményes árával arra törekszünk, hogy sokan hozzájussanak az eredményes nyelvtanulás és a hatékony nyelvtudás előnyeihez. Ez az oka, hogy...

 1. Minden új megjelenés egy különlegesen kedvezményes bevezető árral indul, főleg azok számára, akik előre jelezték az érdeklődésüket.
  (Ezt mindig így szoktuk megszervezni, de ez csak egy ideig tartható fenn.)
 2. Mivel az elmúlt több, mint 10 évben igen sokan szerezték meg a nyelvköny kiadónktól Csordás úr különféle nyomtatott és online kiadványait, ezért nekik egy személyre szabott nagy kedvezményt adunk. Ezt a nyilvántartásunkban szereplő korábbi beszerzések alapján számoljuk ki.
  (Ezt az egyedi kedvezményt azok látják az oldal aljára kiírva, akiket ez érint. Ezt az egyedi árat sem lehet túl sokáig fenntartani. Használja ki a kedvező lehetőséget most!)

Success is the sum of small efforts and repeated steps day-in and day-out but in the right way.
A siker a kis erőfeszítések és az ismételt lépések végeredménye nap mint nap megtéve, de a megfelelő módon.
Liomos Emil - Oktatási szakértő

Használd ki most a nagy kedvezményeket és a nyelvtudás előnyeit, kockázat nélkül!

Válaszd ki a Neked leginkább megfelelőt!

A "Magántanár Helyett" anyag Csordás úr korábbi kiadványait is tartalmazza:
Online Angol Nyelvkönyv (5 év):13700 Ft
Online Kiejtés tanfolyam (5 év):6300 Ft
Online Angol Gyakorlókönyv 1-2. kötet (5 év):18980 Ft
Angol alapszókincs 1-2. (5 év):1470 Ft
Összesen:40450 Ft
+ Csordás úr korábban nem, csak itt megjelent fontos kiegészítései
Magántanár Helyett önképző online kiadvány (5 év):
20225 Ft-20% =16250 Ft
Teljes ár:20225 Ft
Megjelenési kedvezmény:-20%
Összesen:16250 Ft
Ezt választom:
Magántanár Helyett önképző online kiadvány (5 év):
20225 Ft-20% =16250 Ft
Online Értelmező szótár (5 év):
11300 Ft-67% =3720 Ft
Teljes ár:31525 Ft
Csomag kedvezmény:-37%
Összesen:19970 Ft
Ezt választom:

Áfá-val és MOST ingyenes belföldi szállítással!
A külföldi szállítás kezdvező árú díja a mennyiségtől és a célországtól függ,
amiről a bankkártyás fizetés megkezdése előtt tájékoztatunk.

Ügyfélszolgálat:

2011. óta készségesen segítjük a kedves tanulókat.

hétköznap 14:00-20:00 a
06 70 / 776 2134 számon

2011. júliusa óta folyamatosan a kedves tanulók rendelkezésére áll az ügyfélszolgálat. Büszke vagyok a lányok, hölgyek munkájára. Nélkülük nem lett volna lehetséges több mint 100.000 termék becsomagolása és elküldése. Mivel majdnem minden rendelőt felhívunk, ezért sok, több mint 25.000 hívást kezdeményeztek és fogadtak az ügyfélszolgálaton.
Önnek is igyekszünk segíteni, ha kérdése lenne! Amikor azonnal nem tudjuk felvenni, akkor a lehető leghamarabb, de 24 órán belül visszahívjuk. Néha még hétvégén és ünnapnapokon is!

A megrendelés után emailben fog megérkezni Önhöz a belépéshez és használathoz szükséges minden információ.
Ha esetleg véletlenül nem sikerülne a kártyás fizetés, akkor sincs gond, mert felhívjuk Önt vagy emailben kapcsolatba lépünk Önnel és ezt is segítünk megoldani.

Garancia:

(Természetesen a törvény szerinti 100%-os pénzvisszafizetési garanciát biztosítom, de én 14 nap helyett 365 napon belüli visszaküldést is elfogadok!)

Személyes adatok
E-mail cím: *
E-mail újra: *
Telefonszám: *
Számlázási adatok
Név: *
Ország: *
Irsz., város: *
Utca, házszám: *
Céges vásárlás esetén, kérünk add meg a vállalkozás adószámát!
Adószám:
A megrendeléssel kapcsolatos kéréseidet itt jelezheted.
Megjegyzés:
Kuponkód:
Elfogadom az Adatvédelmi szabályzatot. Betartjuk a törvényeket, ez ezért szükséges.
365 napos Pénzvisszafizetési Garancia! Nem kockáztatsz semmit!
Kérlek kattints az alábbi gombra most!

Szeretném az online szolgáltatás(oka)t a legnagyobb elérhető kedvezménnyel:
Csatlakozz a több tízezer elégedett tanuló köréhez!
Garantáljuk, hogy ha nem lennél elégedett, a lehető leggyorsabban (néhány munkanapon belül) megoldjuk!

„Hogyan mondjuk angolul?” ingyenes angol nyelvleckék

Megújult a sok éve népszerű leckesorozat. Mostantól a kiejtés is meghallgatható!

Nagyon egyszerű, rövid, jól érthető és hallható nyelvleckék emailben. 107 darab.

Kinek ajánlott? Kezdőknek, újrakezdőknek és elakadt középhaladóknak.

Egyszerű elkezdeni és végigcsinálni. Hová küldhetem a leckéket?

Elfogadom az Adatvédelmi szabályzatot és hozzájárulok a reklámlevelekhez. Két kattintással bármikor leiratkozhat.

Miben segíthetünk? Hívjon minket:

06 70 / 776 2134

Kérjen visszahívást:

Az Ön neve:
Az Ön telefonszáma:

AJÁNDÉK NYELVLECKÉK (107 DB)

Nem kérünk semmit, csak hogy adhassunk.
Bármikor lemondhatja, de ha tetszik ajánlhatja is!
Ön is úgy került ide, hogy ezt valaki ajánlotta.

Elfogadom az Adatvédelmi szabályzatot és hozzájárulok a reklámlevelekhez.