VÉGRE ÚJRA KAPHATÓ!
ONLINE FORMÁBAN IS!

Az Angol Nyelvkönyv és az Angol Gyakorlókönyv

1. Az Angol Gyakorlókönyv bemutatása

Rejtett hibák az angolodban és a fájdalmas következmények...

(Megelőzés vagy kijavítás.)

Akivel megértjük egymást, azzal szívesebben vagyunk együtt. Ez a családra és még a munkahelyekre is igaz. Ne engedd meg, hogy a hibás angolod bármit is tönkretegyen!

Sokan kérdezik: Hogyan lehet megelőzni, vagy javítani a rejtett hibákat, amik elrontják a nyelvtudásomat?

Fontos lelki okok, amelyek megakadályozhatják a nyelv használatát, sőt a tanulását is...
Két komoly félelme (problémája) van az angolul tanulóknak. Az egyiket sokan ismerik, a másikra kevesen gondolnak. Ezt tapasztalják:

 • “Kinevetnek, kényelmetlen, sőt megalázó helyzetbe kerülök, mert hülyeséget mondok”.
 • Észre sem vesszük mások véleményét. Titkolják, amikor azt gondolják: “buta és műveletlen.”
  Sajnos az emberek hajlamosak a hibáink alapján megítélni bennünket. Csak abból sejthetjük, hogy valami nincs rendben, hogy a kapcsolat, az üzlet, a lehetőség megszűnik.

Mindenki hallott már a főiskolát és egyetemet végzettekről, akik nem kaphatják meg a diplomájukat, mert nem tudnak elég jól angolul.
Elegendő gyakorlással egy analfabéta (írástudatlan) is képes jól megtanulni angolul...
...ha a helyes dolgot helyesen gyakorolja!

Hogyan lehetséges megelőzni a kínos kommunikációs hibákat?
Miként lehet korrigálni a már megjegyzett helytelenségeket?

Gyakorlással!
De akkor miért nem szeretjük a gyakorlást?

Mindenki tudja, hogy fontos a gyakorlás, de csak a megértés után (amit a nyelvkönyvem és szótáraim biztosítanak). Miért? Hogy a gyakorlás ne legyen lélekölő magolás, mint a vizsgákra készülés. És azért, hogy a nyelvtudás a gyakorlatban, a hétköznapi társalgásban is folyékonyan használható legyen!

Megoldás a gyakorlásra: nyelviskola vagy nyelvtanár?

Tanulóként azért keresünk tanárt, hogy segítsen megérteni a nyelvtant (mondatképzést) és, hogy gyakorulhassuk a kommunikációt! Sajnos ez nem mindenkinek sikerül...

A naiv tanuló és a csúnya, rossz, sőt drága angoltanár!
(Miért tanítanak más módszerrel a jó tanárok az iskolában, mint a magánórákon?)

A tisztességes ember a többiektől is korrekt viselkedést vár. Az angol nyelvet oktató iskolákról és magántanárokról is azt gondoljuk, hogy a pénzünkért jól megtanítanak minket angolul. (És egyébként is, ez a hivatásuk, tehát biztosan hozzáértőek és jószándékúak - ezt gondoljuk.)
Bár a legtöbb tanár valóban erre törekszik, három dolog mégis gátolja őket:

 • Az iskolákban nincs lehetőség az egyéni sebesség figyelembevételére.
 • Elavult módszerekkel “oktatnak”: poroszos (északnémet katonai kiképzés) és oroszos (magolás, megértés nélkül a büntetéstől való félelemmel).
 • A tanár szeretne jobban tanítani, de az iskolának nem az eredmény az érdeke, hanem hogy a tanuló sokáig járjon oda.

Milyen a jó nyelvtanár?

Arról lehet felismerni az eredményes nyelvtanárt (magántanárt), hogy ajánlás útján érkeznek hozzá a diákok, és nagyon drága.
Ebből is látszik, hogy kevés az igazán jó nyelvtanár. Amikor tényleg jól, azaz gyorsan és eredményesen tanít, akkor még azok is megfizetik a magasabb díját, akik ezt csak nagyon nehezen engedhetik meg maguknak.

Léteznek emberi tényezők, mint a barátságosság és türelmesség, amivel sok nyelvtanár rendelkezik. Sajnos ezek önmagukban NEM ELEGENDŐEK!
Az oktatási módszer is fontos! (Ez a legfontosabb tényező!)
Csak kevesen alkalmazzák a régi bevált (1947 előtti) módszereket, amivel a gazdagok által felfogadott házitanítók képesek voltak megtanítani még a buta és lusta gyerekeket is!

Nem elég jó a nyelvtanár, ha nem tudja, hogy...

 • hogyan tegye a gyakorlást az unalmas ismételgetés helyett a fejlődés érzését adó élménnyé
 • miként haladjon kis, kényelmes lépésenként
 • hogyan értesse meg könnyedén az anyagot, mielőtt még gyakorolnák

A lényeg: az alapos megértésre, a szavak tényleges felfogására, és a kommunikációt helyesen gyakoroltató (nem magoló) régi, a II. világháború előtti módszer a megfelelő!

A Gyakorlókönyv története

Ez a nyelvkönyvvel együtt használható. Ahhoz írtam.
A nyelvkönyvem 20 éve a magántanárok és nyelviskolák egyik kedvence.
Tőlem közvetelenül is több, mint 10 000 példányt vettek meg az elmúlt 7 évben. Korábban is több, mint tíz évig folyamatosan vették. Nagyon régi példányok már az antikvárumokban is felbukkannak.

Az önállóan tanulók mellett sok magántanár is használja, sőt, számos kisebb nyelviskola is a nyelvkönyvemre alapozza az oktatást. Személyesen is ismerek jónéhány tanárt, akik erre építik a magántanári praxisukat.
Ők, és a több tízezer diák folyamatosan kérték egy Gyakorlókönyv létrehozását.
Számos tanár készített egyfajta saját jegyzetet, amiből gyakoroltatta a diákjait. Ezekből én is megszereztem párat, de messze nem voltam elégedett a minőséggel.

Követelték a tanulók egyre többen, és meg is lett ígérve a kiadás, de csak most tudott megvalósulni...

De miért nem született meg eddig a hivatalos és teljes gyakorlókönyv?

 • Előszőr évekig próbálkoztam azzal, hogy átadtam másnak a Gyakorlókönyv elkészítsését. Még fizettem is nekik, de a végén senki sem tudott létrehozni egy jól használható kész eredményt. (Magyarul csak elkezdték, de sosem fejezték be.) Számomra is kemény munka volt, de végre elkészült.
 • Volt még egy további ok, ami hátráltatta a Gyakorlókönyv kiadását:
  A nyomtatott Gyakorlókönyvet, bár önállóan is használható, ezt csak a magántanárok tudták volna 100%-os hatékonysággal alkalmazni. Miért?
  Hiányzott hozzá az, amivel az önállóan tanulók teljes mértékben kihasználhatják a Gyakorlókönyv előnyeit. Ezek voltak a hiányzó elemek:

  • A hangok gombnyomásra történő lejátszása.
   (Mintha a tanár mondaná!)
  • Írásos gyakorlatok egy kattintással történő javítása. (Mintha a házitanító segítené a hibát észrevenni és kijavítani.)

A weblapok és az okostelefonok technológiájának fejlődése végre lehetővé tette ennek a létrehozását. Most már az egyedül otthon vagy bárhol tanulók is majdnem teljesen úgy tanulhatnak, mintha ott ülne velük egy jó magántanár.
Ez kellett ahhoz, hogy minden hallható, “írható” és törölhető legyen. Így már interaktív módon működik, tehát a tanuló a saját egyéni sebességéhez és ismétlési igényeihez igazodva használhatja.

Végre megjelent, amit 20 éve kérnek, az Angol Nyelvkönyv mellé a Gyakorlókönyv is.
(Nem csak nyomtatva, de online formában is, ami mindent kimond, és egy kattintással kijavítja (megmutatja) a helyes megoldást is.) Kezdők és újrakezdők (mindenki) számára...
(Egy nyelvtanári óra 3500-12000 Ft 45 perces óránként! Amikor tanárral tanul, akkor ezekből több százra is szükség lehet. Az online gyakorlókönyv ennek apró töredékébe kerül!)

A Nyelvkönyvre ezernyi visszajelzés érkezett, a többségük elismerő. Ezekből a Nyelvkönyv ismertetőjénél 388 darab látható.
100%-ig biztos vagyok benne, hogy a Gyakorlókönyvet is eredményesen használják majd!

De nem kell, hogy higgyen nekem, viszont a 100%-os elégedettségi garancia miatt nem kockáztat, és nem veszíthet.

Kinek jut és kinek nem? Mivel ez az első kiadás, ezért korlátozott a példányszám. Ha Ön is a 749 érdeklődő egyike, akkor garantált, hogy Önnek is jut.
Ha nem jelezte előre az érdeklődését, akkor addig kérje a saját példányát, amíg még van.
(Természetesen, amikor elfogy, akkor lesz következő kiadás is, de arra várni kell, és most még nem tudjuk, hogy mennyit! Figyelem: a második kiadásra már nem lesz bevezető kedvezmény!)

Ha itt a kettőspont után azt látja nagy zöld betűkkel írva, hogy van, akkor még van: VAN
(Mégis bizonytalan abban, hogy jut Önnek? Több, mint 10 éve segít az ügyfélszolgálatunk! Erre is szívesen válaszolnak!)

Egyébként, a fentiek mellé még megkapja - most Ön is - a Kiejtési Tanfolyam Online kiadását!
(Ezt most ingyen kapja, aminek az ára egyébként 4953 Ft lenne!)

Szerezze meg Ön is a nyomtatott és az online kiadást, ami olyan mint egy jó “magántanár”. Azért, hogy Ön is a saját sebességével és gyakorlási igényei szerint haladhasson, és hogy VÉGRE TUDJON IS ANGOLUL!

Tipp a tanároknak: Több magántanár és iskola is 10-15 éve az én nyelvkönyvemből tanít. Mostantól a gyakorlatok is elérhetőek hozzá, így még könnyebbé válik a tanítás.
Nyelvtanár vagy? Kezdj el ebből tanítani!
Szeretnél egy kis kiegészítő bevételt? Ezzel menni fog! Imádni fogják a tanulók az oktatásod!

Nem csak feladatok! Ezekben a könyvekben (1. és 2. kötet) nem csak feladatok vannak, hanem vannak fontos megjegyzések is. Olyan dolgokat is leírok, ami nem található meg semmilyen másik nálunk kiadott anyagban, még az én könyvemben sem.

Szeretném megszerezni a Gyakorlókönyvet!

2. Az Angol Nyelvkönyv bemutatása

Újra elérhető a 70 éve elfeledett módszer: Tudd meg miért nem megy sokaknak az angol nyelvtan!

Hogyan tanuld meg az angol nyelvtant akár 3 hónap alatt?*

(Olvasd el a csillagozott apróbetűs részt alább, valószínűleg meg fogsz lepődni!)

A titok, amit eddig elhallgattak előled:
Értened kell a magyar nyelvtan szakszavait, ahhoz, hogy az angol nyelvtant megértsd!

A TITOK hogyan értsd meg könnyedén az ANGOL NYELVTANT!

Ahogy végigolvasod ezt az oldalt el fog tölteni az érzés, hogy ez az amire mindig is vágytál! Meg fogod tudni, hogy sokaknak miért megy nehezen az angol tanulás. És tudni fogod azt, hogy te megtaláltad a megoldást és neked ezután ez már könnyedén fog menni...

Nekem 3 hónap alatt sikerült...

Én nem beszéltem egy szót sem angolul, amikor megvettem ezt a könyvet. Több nyelvkönyvet is kipróbáltam, de azok nem magyarázták el érthetően a nyelvtant és a kiejtést sem. De az a könyv egy átfogó angol nyelvtant mutat be könnyen érthetően, amiből villámgyorsan meg lehet tanulni a nyelvtant. Nekem 3 hónap alatt sikerült.

A könyv tényleg érthetően magyaráz, mert elmagyarázza a magyar nyelvtani fogalmakat is (igeidő, igenév stb.), ugyanis sokan magyarul sincsenek tisztában ezekkel a nyelvtani fogalmakkal.

Azóta már többször voltam külföldön és tökéletesen elboldogultam az általam megtanult 3500 szóval és a teljes nyelvtannal, amit ebből a könyvből sajátítottam el. Folyamatosan tanulmányozom most is a könyvet.

Kovács Roland szobafestő-mázoló szakember
(most már saját külföldi cégei vezetője)

* "APRÓBETŰS RÉSZ:" Természetesen nem mindenki tanulja meg három hónap alatt az angol nyelvtant magas szinten. Az angol nyelvet pedig nem lehet három hónap alatt megtanulni. (Azért kellett ezt ideírnom, mert bár sosem állítottam, hogy bárki is meg tud tanulni három hónap alatt angolul, voltak akik félreolvasták, félreértették a fenti címet.)
Az eredményes egyéni nyelvtanuláshoz szorgalom, kitartás és megfelelő módszer, ill. tankönyv és szótár szükséges. Én ebből a módszert, a tananyagot (tankönyv és szótár) tudom biztosítani, azonban a megfelelő módszerrel talán kevesebb szorgalom és rövidebb kitartás is elegendő az eredmény eléréséhez.

Köszönöm szépen mindenkinek, aki kedveli a nyelvkönyvemet és szótáramat!
Ez igazán jól esik! Nem gondoltam, hogy ennyien vagytok, közel 18 000-en!

NAGYON MEGLEPŐDTEM, amikor a honlapomat működtető srácoktól megtudtam, hogy ezt az oldalt már több, mint 49 000-en megosztották!
Régen szájról szájra, azaz szóbeszéd útját terjedtek a hírek, ma ez már Facebook megosztással is lehetséges!


(Több, mint 20 000 példány került forgalomba, boltokban nem kapható.)

Kattints ide és
Rendeld meg most!

A magyar emberek 20%-a mondja magáról, hogy beszél valamilyen idegen nyelvet,
de a valóságban csak 2% beszél igazából! Miért?

Tudtad, hogy az emberek alapvetően azért nem tudnak megtanulni
angolul, mert:

 • Nálunk már nem tanítják az angol kiejtést és az angol hangzókat, de tanították a '60-as évekig.
 • Feltételezik azt a nyelvtanárok, hogy mindenki érti az olyan nyelvtani szakszavakat, mint: főnévi igenév, elöljárószó, jelzős szerkezet stb...

A mai nyelviskolákban és az iskolai nyelvtanórákon azt feltételezik, hogy mindenki képes hallás után leutánozni hangzókat.
DE EZ NEM IGAZ!

Ahelyett, hogy a nyelvtanulás elején megtanítanák a tanulónak a hangzók és hangok helyes kiejtését, inkább hagyják, hogy szenvedjenek évekig, és hagyják, hogy azt gondolják ők "buták vagy nincs nyelvérzékük".

Az angol nyelvtant úgy magyarázzák el, hogy a magyar nyelvtan szavait használják, amivel nem lenne semmi probléma, csakhogy a legtöbben ezeket a szavakat nem is értik. Főleg azért mert a mai oktatásban már a nyelvtan megértése háttérbe szorult. 100 évvel ezelőtt még ez nem így volt.

Nem lenne egyszerűbb úgy tanulni, hogy már a legelején 1-2 óra alatt az ember megtanulja az angol hangzók kiejtését? És nem lenne egyszerűbb, ha minden szakszót azonnal elmagyaráznánk abban a pillanatban, amikor először előfordul? Nem lenne ilyen módon sokkal gyorsabb és könnyebb a tanulás? (Persze akkor az emberek nem költenének annyi pénzt el a nyelviskolákban. Ezért a nyelviskoláknak ez nem érdekük.)

Most 50 évesen végre megtanultam belőle az angol igeidőket rendesen

Kedves Csordás Norbert!
Az angol könyve szenzációs, neten rendeltem kb. 1 éve...
Most 50 évesen végre megtanultam belőle az angol igeidőket rendesen.

Dr Poduszló Ernő fogorvos

Összesen csak 10 000 forintot azaz 2-3 magánóra árát költöttem angol tanulásra...

Így összesen kb. 10000 forintot költöttem angol nyelv tanulására
(a könyvre és szótárra). Több ismerősömnek is ajánlottam már ezt a könyvet és ők is jól tudták hasznosítani.

Kovács Roland

Tudod milyen jó érzés, ha érted is azt,
amit tanulsz?

Mit szólnál hozzá, ha lenne egy olyan nyelvköny, ami nem csak azt mondja, hogy "ez után az ige után főnévi igenevet használunk", hanem ezt is elmondaná részletesen, hogy mi is az a főnévi igenév, és pontosan mire használják a magyarban és az angolban.

Mit gondolsz, ha már az elején érted ezeket a szavakat, akkor mennyivel gyorsabban fog menni az angol tanulás?

A nyelviskolákban a tanárok feltételezik, hogy ezt már "mindenki tudja".

Bukottból jeles lett a könyv tanulása után...

Az egyik rokonom nyolcadikos gyerekének vettem egy ilyen nyelvkönyvet, mert az általános iskolában nem ment jól neki az angol.
Meg akarták buktatni. Közben kapta meg ezt a nyelvkönyvet.

Most középiskolába jár és egyedül ő jeles tanuló angolból.
És mindent ennek a könyvnek köszönhet, mert az iskolai tankönyvét csak ritkán használja. És azt is csak az új szavak miatt.

Szerintem a nyelviskolai és az iskolai angol nyelvkönyveket nem a tanulóknak írják, mert az írók a saját tudásszintjüket veszik alapul, ezért csak ők értik meg a könyvüket. Tele teszik nyelvtani feladatokkal, pedig még azt sem tudják a tanulók, hogy mi az az igeidő.

Ezért szükséges külön egy ilyen könnyen érthető nyelvkönyvet venni a gyerekeknek, mert ha valamit nem értenek, akkor utána tudnak keresni benne.

Kovács Roland

Tanulói tapasztalatok

Minden szerzőnek fontos, hogy mit is gondolnak az olvasók a műveiről.
Nemrég megkértem a tízezernyi kedves ügyfeleim egy részét, hogy írják meg a véleményüket. Az alábbi 131 levél egy részét a kérésemre, sokat pedig kérés nélkül kaptam.

Bízom benne, hogy ezek a tanulói tapasztalatok megmutatják, hogy a kiadványaim valódiak és valószínűleg a számodra is hasznosak.

Jó pár évvel ezelőtt megvettem az Ön nyelvkönyvét. Idén januárjában az ötödik éve Londonban élő fiam kezébe került és ő kérte, hogy adjam neki. Azt mondja, hogy nagy hasznára válik, mert jól áttekinthető, stb. Azóta ismét megvettem magamnak is (plusz a szótárat).

B. Zsóka - Budapest - ...zsi2@gmail.com

Időközben egy ismerősömtől megkaptam a könyvet. Ehhez hasonló, jól összeszedett angol anyaggal még nem találkoztam. Kezdők számára is kíváló! Az e-mailban kapott, hogy ejtjük anyag is nagyon jó, nem is beszélve a legvégén az egyben küldött anyagról.

D. Lászlóné - ...lone@citromail.hu

Nagyon szépen köszönöm ezt a nyelvtanulási formát, anyagot! Számomra kitűnő, mert évek óta küzdök az angol nyelvvel és kevés sikerrel, most pedig két hét alatt az önök módszerével már normális mondatokat tudok formálni és tudok beszélni! Nagyon ajánlanám mindenkinek, akit érdekel az angol nyelvtanulás!

Zs. Berta - Monorierdő - ...2003@gmail.com

Középfokon tudom az angol nyelvtant, értem a szövegeket, alapfokon az élőbeszédet - de mindezzel együtt is csodálatosnak tartom a kiadványait. Bármilyen szinten tartó ember számára kiválóan használható, rendszerezett, érthető. Köszönöm a munkáját, és további szép sikereket kívánok Önnek!

B. Gy. Éva

Az ön által készített tananyag nagyon hatásos és sokban különbözik a többi nyelvtanfolyami cégek anyagától ami az egyszerűséget és tömören a lényeget jelenti. Én levelezéshez használom a tanultakat, és közölték velem hogy az utolsó időben írt levelek jobban tükrözik a nyelvtanulással szerzett tudást. Eddig szöveg fordítóval írtam a leveleimet, de most már csak kiegészítésként használom.

F. István - ...ari1@windowslive.com

Régóta bajlódom a nyelvtanulással, nem tudok egyről a kettőre jutni. Ebben sokat segített ez a 20 ingyenes lecke, mert magamévá téve elegendő muníciót és önbizalmat adott a megszólaláshoz. Onnan pedig már rakéta sebességgel haladhatok előre tovább. Megvásároltam a könyvet és a szótárat is, tetszik. Nem bántam meg.

T. - Budapest - ...enem@gmail.com

Eddig is szerettem volna angolul tanulni, de a Te könyved és szótárad - nem is beszélve arról, hogy a kiejtéssel együtt hallható és látható a szöveg - még inkább eltökélté tett, hogy valamilyen szinten, megértsem és beszéljem a nyelvet. Bízom benne, hogy többektől is ilyen pozitív visszajelzést kapsz. Az ajándék linket a leckékhez is köszönöm.

F. Márta - Piliscsaba - ...alam@t-online.hu

» További 124 tanulói tapasztalat a kiadványaimról »

Ha csak a nyelvvizsga papír érdekel, akkor ez a könyv nem neked való! Abban bármelyik nyelviskola segít, hogy levizsgázz, aztán elfelejts mindent.

Nem ajánlom neked ezt a könyvet, ha téged csak a "vizsga" érdekel. Mert akkor nincs szükséged arra, hogy értsd is, amit tanulsz.

De ha szeretnéd megtudni, hogy milyen érzés tisztán érteni az angol nyelvtant és emlékezni a tanultakra, akkor kattints a gombra és rendeld meg azonnal a könyvet!

Mikor akarsz már végre megtanulni angolul? Mire vársz még?

Rendeld meg a könyvet most azonnal és ha időben cselekszel, és még ma megrendeled a könyvet, akkor tiéd lesz a fantasztikus ajándék a "hihetetlenül hatékony angol kiejtés tanfolyam" 6300 Ft értékben.

Ez a CD csak a leggyorsabban rendelőknek jár.

Kattints ide és
Rendeld meg most!

Baráti üdvözlettel:

Csordás Norbert

U.I. - Ma már az érvényesüléshez alapvetően szükséges az angol nyelv ismerete. Nem is beszélve arról, hogy sok munkahelyen meg is követelik.

Képzeld el, milyen jó érzés, amikor azt tudod mondani, hogy "természetesen tudok angolul". Ismerd meg ezt az érzést! Ne várj tovább kattints a megrendelés gombra és ha sietsz, akkor még a "kiejtés tanfolyam" CD is a tiéd lesz teljesen ingyenesen, aminek az értéke 6300 Ft! Rendeld meg a könyvet most azonnal!

1997 tavaszán elkezdtem az angol nyelvet tanulni, mert a munkámhoz és a hobbimhoz is szükségessé vált. Sajnos, nem volt időm arra, hogy nyelvtanfolyamra járjak, ezért egy szótár segítségével fogtam neki az angol tanulásnak.

Gyorsan felmerült azonban az angol nyelvtan ismeretének hiánya, ezért keresnem kellett egy angol nyelvtankönyvet. Találtam is egyet, és elolvastam belőle az igeidőkről szóló rész. Jól össze is zavarodtam. Többszöri elolvasás után lett azért lett némi fogalmam a témáról, de a könyvből a többi fejezettel már nem próbálkoztam, hanem megpróbáltam csak a szótárra hagyatkozni.

Mondanom sem kell, hogy ennek sok félrefordított mondat lett az eredménye, de nem adtam fel. Az olvasás mellett leveleznem és beszélgetni is kellett angolul, ami ment is valamilyen gyatra szinten 2000-re.

Akkor hallottam Csordás Norbert Angol nyelvkönyvéről, amit meg is vásároltam, és elolvastam elejétől a végéig.

A köny remekül van megszerkesztve, és az alapoktól egészen magas szintre elvezet. Ettől kezdve egyre jobban értettem az elolvasott mondatokat, és egyre értelmesebbek lettek az angolra lefordított szövegeim. Továbbra is minden hivatalos tanfolyam nélkül gyarapítottam nyelvtudásomat.

Minden évben egyszer áttanulmányoztam ezt a könyvet, és egyre kevesebb bizonytalanság lett bennem a nyelvtannal kapcsolatban.

Ez a módszer olyannyira bevált, hogy 2004-ben az Egyesült Államokba kiutazva már képes voltan angol anyanyelvűeknek is segíteni a saját nyelvükön írt szövegek jobb megértésében.

Egy évig dolgoztam az USA-ban, majd hazatérve a British Council-ben sikeres nyelvvizsgát tettem, mely a felsőfokú C kategóriával egyenértékű. A nyelvvizsga eredményéhez természetesen komoly mértékben hozzájárult a kinti gyakorlás is, de ez főleg a beszédre és beszédértésemre volt komolyabb hatással, nem pedig az olvasásra és a fordítási képességemre.

Ezek már nagyon jól mentek előtte is az angol nyelvtan ismerete és a rendkívül sok szótárazás eredményeképpen.

Nagyon köszönöm Csordás Norbertnek, hogy megalkotta az Az angol nyelvkönyvét, mert engem sok kínlódástól mentett meg. Mindenkinek ajánlom használatát, aki szeretne kezdő szintről akár a felsőfokú nyelvvizsgáig is eljutni!

Üdvözlettel: F. Zoltán

Válaszd ki a Neked leginkább megfelelőt!

Angol Nyelvkönyv (nyomtatva):
13700 Ft-30% =9590 Ft
Online Angol Nyelvkönyv (5 év):
13700 Ft-45% =7535 Ft
Angol Kiejtés tanfolyam CD-n:
6300 Ft-100% =0 Ft
Online Kiejtés tanfolyam (5 év):
6300 Ft-100% =0 Ft
Angol Gyakorlókönyv 1. kötet (nyomtatva):
9490 Ft-40% =5690 Ft
Angol Gyakorlókönyv 2. kötet (nyomtatva):
9490 Ft-40% =5690 Ft
Online Angol Gyakorlókönyv 1-2. kötet (5 év):
18980 Ft-50% =9490 Ft
Teljes ár:77960 Ft
Csomag kedvezmény:-51%
Összesen:37995 Ft
Ezt választom:

Mind CSAK online!

Online Angol Nyelvkönyv (5 év):
13700 Ft-45% =7535 Ft
Online Kiejtés tanfolyam (5 év):
6300 Ft-100% =0 Ft
Online Angol Gyakorlókönyv 1-2. kötet (5 év):
18980 Ft-45% =10439 Ft
Teljes ár:38980 Ft
Csomag kedvezmény:-54%
Összesen:17974 Ft
Ezt választom:
Angol Gyakorlókönyv 1. kötet (nyomtatva):
9490 Ft-35% =6170 Ft
Angol Gyakorlókönyv 2. kötet (nyomtatva):
9490 Ft-35% =6170 Ft
Online Angol Gyakorlókönyv 1-2. kötet (5 év):
18980 Ft-50% =9490 Ft
Online Kiejtés tanfolyam (5 év):
6300 Ft-100% =0 Ft
Teljes ár:44260 Ft
Csomag kedvezmény:-51%
Összesen:21830 Ft
Ezt választom:
Angol Gyakorlókönyv 1. kötet (nyomtatva):
9490 Ft-35% =6170 Ft
Angol Gyakorlókönyv 2. kötet (nyomtatva):
9490 Ft-35% =6170 Ft
Online Kiejtés tanfolyam (5 év):
6300 Ft-100% =0 Ft
Teljes ár:25280 Ft
Csomag kedvezmény:-51%
Összesen:12340 Ft
Ezt választom:
Online Angol Gyakorlókönyv 1-2. kötet (5 év):
18980 Ft-30% =13286 Ft
Online Kiejtés tanfolyam (5 év):
6300 Ft-100% =0 Ft
Teljes ár:25280 Ft
Csomag kedvezmény:-47%
Összesen:13286 Ft
Ezt választom:
Angol Nyelvkönyv (nyomtatva):
13700 Ft-30% =9590 Ft
Online Angol Nyelvkönyv (5 év):
13700 Ft-45% =7535 Ft
Angol Kiejtés tanfolyam CD-n:
6300 Ft-100% =0 Ft
Online Kiejtés tanfolyam (5 év):
6300 Ft-100% =0 Ft
Teljes ár:40000 Ft
Csomag kedvezmény:-57%
Összesen:17125 Ft
Ezt választom:

Áfá-val és MOST ingyenes belföldi szállítással!
A külföldi szállítás kezdvező árú díja a mennyiségtől és a célországtól függ,
amiről a bankkártyás fizetés megkezdése előtt tájékoztatunk.

Ügyfélszolgálat:

2011. óta készségesen segítjük a kedves tanulókat.

hétköznap 14:00-20:00 a
06 70 / 776 2134 számon

A DPD futárszolgálat szállítja ki hétköznaponként a megrendelt kiadványokat a megadott szállítási címre, akár munkahelyi címre is. A megrendelés után másnap vagy harmadnap érkezik majd meg a csomag. Ha ettől eltérő szállítási időpontot szeretne (akár 4-8 hétre előre is), kérjük, írja be az oldal alján lévő megjegyzés rovatba!

Garancia:

(Természetesen a törvény szerinti 100%-os pénzvisszafizetési garanciát biztosítom, de én 14 nap helyett 365 napon belüli visszaküldést is elfogadok!)

Hány darab csomagot küldhetek?
Darabszám: *
Személyes adatok
Kérlek, töltsd ki az alábbiakat, hogy a csomag elküldése előtt kapcsolatba léphessek veled, ha szükséges! A csomag kiszállítását végző futár ezen a telefonszámon fog felhívni, hogy megbeszélje az átadás időpontját!
E-mail cím: *
E-mail újra: *
Telefonszám: *
Fizetési mód kiválasztása
Kérlek, válaszd ki a számodra megfelelő fizetési módot:
      1. Utánvétellel. A futárszolgálat munkatársának készpénzzel fizethetsz.
      2. Bankkártyával. Ez biztonságos és kényelmes. (Bankkártyával hogyan?)        
Fizetési mód: *
Szállítási cím
Név: *
Ország: *
Irsz., város: *
Utca, házszám: *
Számlázási adatok
Csak akkor töltsd ki, ha eltér a Szállítási címtől!
Név:
Ország:
Irsz., város:
Utca, házszám:
Céges vásárlás esetén, kérünk add meg a vállalkozás adószámát!
Adószám:
A szállítással kapcsolatos kéréseidet itt jelezheted.
Megjegyzés:
Kuponkód:
Elfogadom az Adatvédelmi szabályzatot. Betartjuk a törvényeket, ez ezért szükséges.
365 napos Pénzvisszafizetési Garancia! Nem kockáztatsz semmit!
Kérlek kattints az alábbi gombra most!

Kérem a csomagot kedvezménnyel:
Csatlakozz a több tízezer elégedett tanuló köréhez!
Garantáljuk, hogy ha nem lennél elégedett, a lehető leggyorsabban (néhány munkanapon belül) megoldjuk!

„Hogyan mondjuk angolul?” ingyenes angol nyelvleckék

Megújult a sok éve népszerű leckesorozat. Mostantól a kiejtés is meghallgatható!

Nagyon egyszerű, rövid, jól érthető és hallható nyelvleckék emailben. 107 darab.

Kinek ajánlott? Kezdőknek, újrakezdőknek és elakadt középhaladóknak.

Egyszerű elkezdeni és végigcsinálni. Hová küldhetem a leckéket?

Elfogadom az Adatvédelmi szabályzatot és hozzájárulok a reklámlevelekhez. Két kattintással bármikor leiratkozhat.

Miben segíthetünk? Hívjon minket:

06 70 / 776 2134

Kérjen visszahívást:

Az Ön neve:
Az Ön telefonszáma:

AJÁNDÉK NYELVLECKÉK (107 DB)

Nem kérünk semmit, csak hogy adhassunk.
Bármikor lemondhatja, de ha tetszik ajánlhatja is!
Ön is úgy került ide, hogy ezt valaki ajánlotta.

Elfogadom az Adatvédelmi szabályzatot és hozzájárulok a reklámlevelekhez.