Igaz vagy hamis? Nem könnyű megkülönböztetni…

 

Csalás? Átverés? Vigyázat!

A csalók megtéveszthetik! Sajnos nekünk és a legtöbb internetes bolttal rendelkezőnek bizonygatnia kell, hogy mi nem vagyunk azok!
Az oktatási anyagok köre különösen alkalmas az átverésre, mivel sokféle kiadvány és módszer létezik, amelyek eredményessége az igazán hatékonytól a “zseninek kell lenni hozzá, hogy tanulni tudj belőle” szintig terjed.
Három közmondással szeretném megmutatni, hogy mire is gondolok.
 
Mindenki tudja, hogy “nem minden arany, ami fénylik”. Az internetes kereskedelem fejlődésének sok előnye mellett a legfőbb hátránya, hogy a csalók weboldalak mögé rejtőzve az eredetihez hasonló dolgokat hoznak létre, amelyeket így nem tudunk beszerzés előtt kézbe venni.
Csomagok tízezreit küldtük már ki nemcsak hazánkba, hanem világszerte. Ezt az egyik legnagyobb nemzetközi postai- és futárszolgálat, a DPD is bizonyíthatja.
A 90-es években a Parlamentben Kósáné Kovács Magda egykori MSZP-s miniszter és politikustól hangzott el, és így vált újra népszerű közmondássá: nem elég tisztességesnek lenni, hanem annak is kell látszani.
 
Megbízható, 100%-os garanciát biztosítunk, törvényesen működő magyar céggel és irodával rendelkező vállalkozás vagyunk. Elérhető és segítőkész az ügyfélszolgálatunk. Ha nem tudnánk azonnal felvenni a telefont, akkor legkésőbb a következő munkanapon visszahívjuk. Hívjon minket, sok éve itt vagyunk, létezünk! Sajnos a jó bornak is kell a cégér, azaz a reklám szükséges, ezért el kell hogy mondjam:
 

Több évtizede keresik és vásárolják nagy számban a Csordás-féle nyelvkönyveket, szótárakat.

A régebbi (1999-es) kiadások antikváriumokban bukkanak fel. Több, mint 10 éves fórum bejegyzésekben írnak a módszerről és a könyvekről. Elégedett tanulók, ügyfelek, vásárolók sok száz elismerő levelet, üzenetet írtak. Ezek közül kb. 400 a weboldalunkon is olvasható, és ellenőrizhető!