ANGOL nyelv – Hasznos, Ingyenes Anyagok és Blog 

Kipróbál, bevált nyelvkönyvek, szótárak és egyéb oktatási segédletek amelyek jobb eredményt hoznak. Szerezd meg az ingyen elérhető kiadványokat, próbáld ki és figyeld meg az eredményt! 
Csalás? Átverés? Kattints ide alább!

Ingyenes angol videó leckék

Kattints a videóra!

Tovább a blogra, a blogbejegyzéskehez!

Ide: Angol Tanulás Blog
 https://www.vilagnyelv.hu/angol-hasznos-ingyen/blog/

Angol leckék ingyen, emailben

Ingyenes Angol Leckék

Köszönöm a lehetőséget…

… és az elküldötteket is, bár nem saját célra hanem egy barátom angliai útjának előkészítésére szolgált és jó szolgálatot tett. Nagyon sok féle angol tankönyvem van és mégis ezt választottam, ez azt is jelenti, hogy jól átgondolt tömör a legfontosabb alapismeretekkel foglalkozó összeállítást ismerhettem meg.
– Dr. K.-T. Attila

Az értelmező szótár a tanuláshoz jól használható. A szavak magyarázata sokat segít a napi alkalmazásuk során. A szókártyák a nyelvtudást fejlesztik.
– Dr. M. Károly Debrecen

Az ön által készített tananyag nagyon hatásos és sokban különbözik a többi nyelvtanfolyami cégek anyagától ami az egyszerűséget és tömören a lényeget jelenti. Én levelezéshez használom a tanultakat, és közölték velem hogy az utolsó időben írt levelek jobban tükrözik a nyelvtanulással szerzett tudást. Eddig szöveg fordítóval írtam a leveleimet, de most már csak kiegészítésként használom.
– F. István

A módszer…

A te módszered használható a legsürgősebben tanulni akarók számára. Ezek a példamondatok remekül használhatóak. A nyelvtan rövid és érthető. Nincs most a piacon olyan ajánlat, – szerintem -, ami ennél gyorsabb mankó (segítség – Szerk.) lenne. 
– H. Tibor Jenő 

Nagyon szépen köszönöm ezt a nyelvtanulási formát, anyagot! Számomra kitűnő, mert évek óta küzdök az angol nyelvvel és kevés sikerrel, most pedig két hét alatt az önök módszerével már normális mondatokat tudok formálni és tudok beszélni! Nagyon ajánlanám mindenkinek, akit érdekel az angol nyelvtanulás! 
–  Zs. Berta 

Nagyon-nagyon köszönöm ezt a lehetőséget, amit kaptam. Könnyen, gyorsan el tudom sajátítani a nyelvet, a párom kanadai, szükségem van az angol tudásra. Minden köszönet a Tiéd, aki így – és ilyen módon tud annak segíteni, aki nem tud külföldön élni, és tanulni. Közelebb hozod a világot, kinyitod a kapukat, hogy mindenki tanulhasson. 
– N. Edina

“sokat segített ez a 20 ingyenes lecke”

Régóta bajlódom a nyelvtanulással, nem tudok egyről a kettőre jutni. Ebben sokat segített ez a 20 ingyenes lecke, mert magamévá téve elegendő muníciót és önbizalmat adott a megszólaláshoz. Onnan pedig már rakéta sebességgel haladhatok előre tovább. Megvásároltam a könyvet és a szótárat is, tetszik. Nem bántam meg.
– T. Budapest

Nagyon szépen köszönöm a lényegretörő nyelvleckéket és minden könyvét is, amelyeket megjelentettet! Rendkívül hasznosak számomra! Már idősebb vagyok és nagyon régen tanultam az angol nyelvet! Segítsége által feltudom eleveníteni és karban tudom tartani elgyengült nyelvismeretemet, amely bizalommal, biztonsággal, boldogsággal tölt el. Hálás üdvözletem!
– Dr. Sz. Margit Budapest 

Kedves Norbert! Csak a legnagyobb elismeréssel szólhatok a tanulókártyákról. Már több ismerősömnek ajánlottam. 
– Dr. Sz. Géza