Átverés?

Csordás angol

Az elmúlt évtizedekben sokan megismerték és kedvelik.

Több, mint 18 000 kedvelés.

51 000 megosztás a Facebook-on.

Több, mint 15 éve

Az első, kimondottan magyar anyanyelvű tanulók számára készült nyelvtankönyv első kiadása. Már csak antikváriumban kapható.

Könyvek, szótárak, szókártyák

Az évek alatt újabb és újabb kiadásban megjelent kiadványok példányszáma.
(Ismerje meg és válassza ki az Önnek megfelelőt!)

Tanulók (ingyenes nyelvleckék is)

A 90-es évek végén a gyorsan szaporodó nyelviskolákban használták először az oktatási anyagokat, ma már főleg az önállóan tanulók keresik.

Ingyenes nyelvleckék:

A tanulók összesen eddig sok ezer angol nyelvleckét kaptak. Ennek száma naponta több ezerrel gyarapodik. (Mindig ingyenes, kérje és próbálja ki!)

Vélemények, tapasztalatok (38)

Nekem bejött. Tetszik, hogy egyszerűek a leírásai, nincsen túlbonyolítva és most úgy érzem, ha megtanulom, ami ott le van írva, akkor tudok majd beszélni, írni, olvasni angolul. Tetszik az elrendezése, például az igeidők is jól szét vannak húzva, így jobban leülepednek az egyes részekhez tartozó fontos információk és kevésbé keverem őket. A lényeg: szerintem számomra ideális, azaz egy (többszörös) újrakezdőnek tökéletesen használható a könyv.
Dr. Gy. Attila László Budapest
Mindhárom kiadványával rendelkezem, és naponta használom. Sokat segít a nyelvtanulásban, örülök, hogy rátaláltam.
Dr. M. Ágnes Budapest
Jó pár évvel ezelőtt megvettem az Ön nyelvkönyvét. Idén januárjában az ötödik éve Londonban élő fiam kezébe került és ő kérte, hogy adjam neki. Azt mondja, hogy nagy hasznára válik, mert jól áttekinthető, stb. Azóta ismét megvettem magamnak is (plusz a szótárat).
B. Zsóka Budapest
... az Önét nem tudom letenni. Nem találok szavakat, hogy milyen élvezetesen kapcsolja össze a magyar és angol nyelvtant. Lényegre törő, gyakorlatban hasznosítható. Ez a CD-re és az értelmező szótárra is értendő. Erőt, egészséget kívánok Tanár Úr!
Dr. Sz. László Budapest
Időközben egy ismerősömtől megkaptam a könyvet. Ehhez hasonló, jól összeszedett angol anyaggal még nem találkoztam. Kezdők számára is kíváló! Az e-mailban kapott, hogy ejtjük anyag is nagyon jó, nem is beszélve a legvégén az egyben küldött anyagról.
D. Lászlóné
Nagyon szépen köszönöm ezt a nyelvtanulási formát, anyagot! Számomra kitűnő, mert évek óta küzdök az angol nyelvvel és kevés sikerrel, most pedig két hét alatt az önök módszerével már normális mondatokat tudok formálni és tudok beszélni! Nagyon ajánlanám mindenkinek, akit érdekel az angol nyelvtanulás!
Zs. Berta Monorierdő
Köszönöm a lehetőséget és az elküldötteket is, bár nem saját célra hanem egy barátom angliai útjának előkészítésére szolgált és jó szolgálatot tett. Nagyon sok féle angol tankönyvem van és mégis ezt választottam, ez azt is jelenti, hogy jól átgondolt tömör a legfontosabb alapismeretekkel foglalkozó összeállítást ismerhettem meg.
Dr. K.-T. Attila
Középfokon tudom az angol nyelvtant, értem a szövegeket, alapfokon az élőbeszédet - de mindezzel együtt is csodálatosnak tartom a kiadványait. Bármilyen szinten tartó ember számára kiválóan használható, rendszerezett, érthető. Köszönöm a munkáját, és további szép sikereket kívánok Önnek!
B. Gy. Éva
Az értelmező szótár a tanuláshoz jól használható. A szavak magyarázata sokat segít a napi alkalmazásuk során. A szókártyák a nyelvtudást fejlesztik.
Dr. M. Károly Debrecen
Az ön által készített tananyag nagyon hatásos és sokban különbözik a többi nyelvtanfolyami cégek anyagától ami az egyszerűséget és tömören a lényeget jelenti. Én levelezéshez használom a tanultakat, és közölték velem hogy az utolsó időben írt levelek jobban tükrözik a nyelvtanulással szerzett tudást. Eddig szöveg fordítóval írtam a leveleimet, de most már csak kiegészítésként használom.
F. István
Régóta bajlódom a nyelvtanulással, nem tudok egyről a kettőre jutni. Ebben sokat segített ez a 20 ingyenes lecke, mert magamévá téve elegendő muníciót és önbizalmat adott a megszólaláshoz. Onnan pedig már rakéta sebességgel haladhatok előre tovább. Megvásároltam a könyvet és a szótárat is, tetszik. Nem bántam meg.
T. Budapest
Kedves Norbert! A szótárad nem csak szótár, jól használható, segít a szótanulásban... Ez úton is köszönöm az ajándék leckéket és anyagokat. Nagyon jók és hasznomra vannak. Sikerekben gazdag boldog új esztendőt kívánok neked, s hozzá jó egészséget.
dr. P. Mihály Budapest
Nagyon szépen köszönöm a lényegretörő nyelvleckéket és minden könyvét is, amelyeket megjelentettet! Rendkívül hasznosak számomra! Már idősebb vagyok és nagyon régen tanultam az angol nyelvet! Segítsége által feltudom eleveníteni és karban tudom tartani elgyengült nyelvismeretemet, amely bizalommal, bitonsággal, boldogsággal tölt el. Hálás üdvözletem!
Dr. Sz. Margit Budapest
Eddig is szerettem volna angolul tanulni, de a Te könyved és szótárad - nem is beszélve arról, hogy a kiejtéssel együtt hallható és látható a szöveg - még inkább eltökélté tett, hogy valamilyen szinten, megértsem és beszéljem a nyelvet. Bízom benne, hogy többektől is ilyen pozitív visszajelzést kapsz. Az ajándék linket a leckékhez is köszönöm.
F. Márta Piliscsaba
Kedves Norbert! Csak a legnagyobb elismeréssel szólhatok a tanulókártyákról. Már több ismerősömnek ajánlottam.
Dr. Sz. Géza Gödöllő
A te módszered használható a legsürgősebben tanulni akarók számára. Ezek a példamondatok remekül használhatóak. A nyelvtan rövid és érthető. Nincs most a piacon olyan ajánlat, - szerintem -, ami ennél gyorsabb mankó (segítség - Szerk.) lenne.
H. Tibor Jenő Pécs
Nagyon-nagyon köszönöm ezt a lehetőséget, amit kaptam. Könnyen, gyorsan el tudom sajátítani a nyelvet, a párom kanadai, szükségem van az angol tudásra. Minden köszönet a Tiéd, aki így - és ilyen módon tud annak segíteni, aki nem tud külföldön élni, és tanulni. Közelebb hozod a világot, kinyitod a kapukat, hogy mindenki tanulhasson.
N. Edina
Megvásároltam a könyvet és a szótárt. Szenzációs összeállítás! Valamikor elég jó tudtam angolul, de igencsak elfelejtettem a tanultakat. Mindent felhoz, amit elfelejtettem. Előjön a régi ismeretanyag, mert a könyv óriási segítség. Praktikus, érthető, nagyon ötletesen összeállított tananyag. Örülök, hogy megvehettem.
P. Vali
Tisztelt Tanár Úr! Nagyon jónak találom a kártyákat. 1. A mindennapi éltben használt, előforduló kifejezéseket tartalmazza. 2. A lap alján található magyarázatok nagyon hasznosak és felelevenítik a régebben tanultakat. Köszönöm!
dr. N. Andrásné Nyíregyháza
Nagyon szépen köszönöm az ingyenes 21 hangos leckét, nagyon élveztem. A könyv szerkezete átlátható és könnyen kezelhető, a sok példamondat sokat segít a megértésben. A szótár szintén nagyon praktikus és szintén könnyen kezelhető. Nagyon örülök, hogy megvásároltam.
M. László Barcs
Szenzációs a tankönyv, amit pár hónapja rendeltem meg és azóta forgatom ill. használom a küldött hangos leckékkel - amiért nagyon hálás vagyok! A férjem, aki azért több éves külföldi munkája során szert tett már az angol nyelvtudásra is csupa jó véleményt mond a könyvről. Köszönöm a lehetőséget, maradok hűséges tanulója.
Csilla Dunaújváros
Nagyon köszönöm a hasznos, frappáns angol mondatokat, sokat segít, abban, hogy helyesebben használjam a mindennapos angol kifejezéseket. Mindig pont ezek az életszerű mondatok hiányoznak a nyelvkönyvekből.
B. Beáta
Nagyon tetszettek az ingyenes leckék, így a munkatársaknak is megrendeltem a 7 db könyvet és CD-t.
Cs. R. Mariann Budapest
A könyvét már megvettem és csak egyet tudok érteni az azt dicsérőkkel.
S. Erzsébet
Igazán praktikus hasznos a hallgatással egybekötött szókártya-használat. De külön-külön is kiváló a sok rövid egyszerű mondat.
Dr. U. János Nyíregyháza
A könyv rengeteget segített nekem, világossá és érthetővé váltak olyan nyelvtani szabályok, amelyek eddig nem voltak egyértelműek számomra. Nagyon jónak tartom.
G. Zsuzsanna Őrbottyán
A nyelvkönyv nagyon jól használható, most már csak az akaraton és szorgalmon múlik a siker! Köszönet illeti a kezdeményezésért!
M. Anikó
A könyv nagyszerű, jól hasznosítható.
B. Klári Sopron
Nagyon köszönöm a szó, pontosabban mondat kártyákat, remekül használhatók, a hanganyag kicsit nehézkesebb pedig remek ötlet több kiejtést hallani és gyakorolni, de a szókártyák is kéznél kell, hogy legyenek, ha még nem tanulta meg teljesen a kártyát. Nagyon várom a további kártyákat.
dr. M. Ildikó Budapest
Bár angolul tudok olvasni és élvezem az írott nyelv szépségeit, a szavak helyes kiejtése sokszor okozott gondot. Az ön kedvessége által, amit megköszönök, egy csodálatos kiejtési gyakorlat segített ebben. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
J. Törőcsik
Csak annyit tudok írni Önnek, hogy csodálatos, könnyen érthető a könyve, valamint a napi leckék is. Remélem 72 évesen én is meg tudom tanulni az angol nyelvet. Köszönöm!
Erika
Egyszerűen és könnyedén használható. Vannak programok, melyekhez csak komolyabb számítógépes ismeretekkel lehet hozzáférni. Érthető és szórakoztató.
T. Anikó
Folyamatosan használom és úgy érzem, hogy hasznos, és életszerű, annyira, hogy mindenkinek csak ajánlani tudom. Természetesen még nem beszélek folyékonyan angolul, de az angol nyelvű TV csatornákon egyre többet megértek! Összefoglalva nagyon jónak tartom!
Zs. Csaba Jászjákóhalma
Nagyon jó és hatásos, sokat tanulok.
G. Sándor
Hálásan köszönöm a CD-t, csak ajánlani tudom mindenkinek, a könyv és a szótár rendkívül jó, a CD- ről meg nem tudok nyilatkozni, de az elolvasott vélemények alapján biztosan nem fogok csalódni, és külön köszönöm a korrekt hozzáállásukat.
L. Józsefné
A nyelvkönyvet és a kisszótárt nagyon jól tudom használni úgy az újratanulás, mint az új ismeretek befogadása során. Ajánlottam is - jó szívvel - mások figyelmébe. A szókártyák használatára eddig nem igazán éreztem rá, ezért nem hasznosítom ezeket céljuk szerint. Ez azonban nem a szókártyák, hanem az én hibám.
dr. H. Kálmán Budapest
Többször nekifogtam az angol nyelv tanulásához, de mindig sikertelen lett. Most az ragadott meg, hogy az első húsz leckével együtt tudtam beszélni. Olvasom is, hallom is, ismételhetem is. A könyv nagyon jó, áttekinthető, logikus, már csak rajtam múlik meddig jutok el.
J. József Dunaharaszti
Nagyon jó a könyv! Az eddigi legérthetőbb nyelvkönyv, ami a kezem közé került!
S. Ákos

További (388) tanulói vélemény »

Online kiadványok

Nyomtatott kiadványok

Angol nyelvkönyv

A régi bevált módszer 50 év után újra! Ahogyan már nem tanítják, pedig így sokkal egyszerűbb. Megkerüli az akadályt, ami miatt a legtöbben félbehagyják. Bestseller. Több mit 22 000 példányban kelt el. Ismerje meg! Tovább »

Angol gyakorlókönyv

Ezt a kiadványomat közel húsz éve kérik a tanulók. A nyelvtanárok viszont, akik a nyelvkönyvemet használják, nem szeretnék, ha ez a tanulók kezébe jutna, mivel ezáltal elveszíthetik néhány tanulójukat. Miért? Ezzel egyedül is eredményes a gyakorlás. Nyomtatott és online formában is meg fog jelenni. Tovább »

Angol-magyar értelmező szótár

Már nem kapható!
Az első hazai tanulói szótár. (Nem műfordító szótár, amivel a legtöbb tanuló rendelkezik, de nem használja.) Ez a szótár évtizedekig fogja szolgálni! A címszavak szerkezete egyedülálló. Büszke vagyok rá! Tovább »

Angol-magyar értelmező kisszótár

Ahogy a nagyobb tanulói szótár, ez is tartalmaz valódi meghatározásokat, és példamondatokkal oktatja a használatot, amelyek le is vannak fordítva. + Magyar-angol szójegyzékkel. Tovább »

Angol 100 csomag

Megtanít beszélni is! Begyakoroltat! Az első 100, majd a második 100, stb. leggyakoribb szó melyhez gyakran 2-3 jelentés is tartozik. 3000-5000 beszélt nyelvi példamondat kötetenként.
Tovább »

Angol aktív nyelvtudás szókártyák

Sokkal több, mint a hagyományos szókártyák! Aktivizálja a passzív nyelvtudását vagy tanulja meg elsőre, hogy kényelmesen kommunikálhasson! Egyedülálló a piacon. Ismerje meg! Tovább »

Angol aktív nyelvtudás szókártyák egyben

A különleges szó- ill. mondatkártyák tartalma kitesz egy könyvet. Sok tanuló kérte, hogy legyen praktikus könyvként is. Terjedem miatt ebben mások és hosszabbak a példamondatok. Tovább »

Horánszky Éva: Kommunikációs Angol

Felejtsd el a szótárfüzetet és a memória trükköket, a "Horánszky-féle Kommunikációs Angollal" nem kell többé magolnod, unatkoznod, majd feladnod a tanulást és újrakezdened. Használd azt, ami egyszer már sikeres volt, tanulj úgy, ahogy évszázadok óta a képzett anyák tanították a gyermekeiket. Tovább »

Hamarosan:
Angol alapszókincs 1-2.

Kisalakú, két kötetes kezdő szótár képekkel. A beszédben leggyakrabban használt 600 szó. Erre épül a beszélt nyelv. Létfontosságú! Nem csak kezdőknek! INGYENES! Hová postázhatjuk? Ne maradjon le róla!

 :-)

„Hogyan mondjuk angolul?” ingyenes angol nyelvleckék

Megújult a sok éve népszerű leckesorozat. Mostantól a kiejtés is meghallgatható!

Nagyon egyszerű, rövid, jól érthető és hallható nyelvleckék emailben. 107 darab.

Kinek ajánlott? Kezdőknek, újrakezdőknek és elakadt középhaladóknak.

Egyszerű elkezdeni és végigcsinálni. Hová küldhetem a leckéket?

Elfogadom az Adatvédelmi szabályzatot és hozzájárulok a reklámlevelekhez. Két kattintással bármikor leiratkozhat.

Miben segíthetünk? Hívjon minket:

06 70 / 776 2134

Kérjen visszahívást:

Az Ön neve:
Az Ön telefonszáma:

AJÁNDÉK NYELVLECKÉK (107 DB)

Nem kérünk semmit, csak hogy adhassunk.
Bármikor lemondhatja, de ha tetszik ajánlhatja is!
Ön is úgy került ide, hogy ezt valaki ajánlotta.

Elfogadom az Adatvédelmi szabályzatot és hozzájárulok a reklámlevelekhez.